🌹 Ергенът 🌹 сезон 4, тема #4: понеделник и вторник, 20:00

• 86 476
  • 1 309
  •   1
Отговори
# 750
  • Бургас
Обаче всички зачервени и изгорели.Simple SmileОсобено в лицата,ами като гледам в най-големите жеги те снимат без сянка,почти винаги без очила може би пречи на снимките ,но все са под жаркото слънце и нормално да зачервени особено мъжете щото при тях няма фон дьо тен.

Цикатридината я ползват като крем за ръце вместо за рани. Нямат ли мазила се чудя.

# 751
Даниела не мога да я уважавам по никакъв начин. Едно на ръка какво показа до момента. Но причината за целувката беше изключително смехотворна. Тя не каза на Мартин: "Още ми е рано. Още не си се доказал достатъчно пред мен." или нещо от сорта. Тези неща ги обясни на другите момичета, а пред него се оправда с "Целувка чак след сватбата." WTF?! Да не сме в средновековието? Кой ще се ожени за някого в 21-ви век, без дори да го е целувал?
И нима иска да каже, че е девствена /щото нали е принципна Joy/ и че всички онези, които я водят по почивки, го правят само заради съмнителната й компания? Пълна смешница е тази.
Нещата не бива да се приемат буквално. Това е просто лаф, с който да омекоти отказа. Тя знае колко абсурдно звучи и просто преувеличава, за да разсее обстановката. Ясно е че истинската причина няма да му я каже - искам да се правя на интересна, искам да съм по-специална, искам следващите дни да ти се пропука самочувствието. И ето, той се вманиачи. На всички говори за нея. Същото беше и с тия 60 хил. Не че ще ги върне. Но според мен си беше ей така за разговора. Тъкмо после, едни 10к ще прозвучат толкова земно, скромно. Жената не прави странни неловки паузи в разговорите и яхва вълната.
Според мен грешката й беше че прекалено наблегна ПОСЛЕ на принципите си. И то този път сериозно. Можеше просто да каже, че така е преценила и че е имала съмнения, че е целунал Мартина преди нея и е изревнувала. Щеше да му хареса на Мартин. И щеше да й извини поведението, защото е от страст, от ревност.

Последна редакция: ср, 05 мар 2025, 11:06 от Linda*kiss

# 752
  • Бургас
Даниела не мога да я уважавам по никакъв начин. Едно на ръка какво показа до момента. Но причината за целувката беше изключително смехотворна. Тя не каза на Мартин: "Още ми е рано. Още не си се доказал достатъчно пред мен." или нещо от сорта. Тези неща ги обясни на другите момичета, а пред него се оправда с "Целувка чак след сватбата." WTF?! Да не сме в средновековието? Кой ще се ожени за някого в 21-ви век, без дори да го е целувал?
И нима иска да каже, че е девствена /щото нали е принципна Joy/ и че всички онези, които я водят по почивки, го правят само заради съмнителната й компания? Пълна смешница е тази.
Ама хора, не приемайте нещата буквално. Това е просто лаф, с който да омекоти отказа. Тя знае колко абсурдно звучи и просто преувеличава, за да разсее обстановката. Ясно е че истинската причина няма да му я каже - искам да се правя на интересна, искам да съм по-специална, искам следващите дни да ти се пропука леко самочувствието. И ето, той се вманиачи. Същото беше и с тия 60 хил. Не че ще ги върне. Но според мен си беше ей така за разговора.
Според мен грешката й беше че прекалено наблегна ПОСЛЕ на принципите си. И то този път сериозно. Можеше просто да каже, че така е преценила и че е имала съмнения, че е целунал Мартина преди нея и е изревнувала. Щеше да му хареса на Мартин. И щеше да й извини поведението, защото е от страст, от ревност.
Жената не прави странни неловки паузи в разговорите и яхва вълната.

А дори може и да е станало напълно случайно всичко това и да направиха от мухата слон.

# 753
Е, ако трябваше да говори истината Даниела, трябваше да каже, че не му е отвърнала на целувката, защото е бил пиян на мотика. Това, което всички ние видяхме с очите си, нали....

# 754
Не мисля, че беше заради това. Мисля, че го разиграва умишлено, но той го направи повече драма като го консултира с всички момичета, а тя като започна да говори за принципите си.

# 755
  • София
На Ферай защо ѝ е тази роза, ако Мартин не я иска там? Ще се бори и унижава ли? Дори с хитрини от сорта да обяви розата като приятелска, си е ясно, че е там за екранно време, не за Мартин.

Виктор на практика каза правилните неща на Роси - не съм бил там, не мога да съдя по чужди преразкази, аз ще те опозная сам. Но ги каза с мноооого грешен тон, не я слушаше, не ѝ даде възможност да говори за позицията си. Държа се все едно е сам и нея я няма. Бтв, явно се отпуска като пийне, но става още по-криндж и още по-неприятен.

Клаудия е неуравновесена и едва се сдържа в себе си. Почва да изгрубява. Пиян човек се опитва да я успокои. 🤔

Мартин и Даниела са ми интересни. Чудя се дали са се чули или ще продължат да скърцат всеки на същата плоча. Има много гордост и в двамата.

Иначе в поведението на Даниела си има логика - опитва се да си вдигне стойността като по книга. Освен това хората бързичко почват да си показват магариите, когато не им дадеш това, което искат. Друг е въпроса, че определено предобри манджата.

# 756
И аз смятам,че Даниела го разиграва,иска да продава краставици на краставичаря(по негови думи,но кой е краставичаря още не знаем).
Косара не трябваше да прави такава физиономия на погнуса Марто като я извика за роза.Не я е обидил нещо напротив показва интерес ,а и тя му обеща,че ще се видят пак и сега "аз по скоро бих си тръгнала отколкото да приема негова роза" брей чак пък толкова.Марто не е грозен и във всеки случай е повече мъж от онова красивото мекотело.И смятам,че го заболя повече от нея отколкото от Ферай.Там си беше постановка за играта.
Интересен ми е.Няма мъж който да е интересен/сложен и да е мил и добричък мечо.Там всичко е предвидимо с всичко е съгласен можеш да си го въртиш на пръста..скука. Simple Smile

# 757
  • somewhere near the sea

Цикатридината я ползват като крем за ръце вместо за рани. Нямат ли мазила се чудя.
[/quote]
Това е по договор заради продуктовото позициониране. Както с луканките.
Още колко епизода ще ни занимават с драмата на Елвиса, че някоя му отказала публично по ЧИЛИвизора. На кого още не се е оплакал? Аман!!
Ферайчето нямаше нужда да се пени толкова много. Явно девизът ѝ  е "Ако не с тоя-с оня, важното е любовта да върви"
"Разваленият телефон" провали Росица. Дано не я изгонят рано-рано.
Бранимира ще се пръсне от надувки. Дано няма достъп да хладно оръжие...
Гнездото на клюкарките се увеличава бавно и неумолимо. Всяка говори за всички.
Даниела направи фатална грешка - отказа на най-големия нарцис на републиката. Срам за него- тричане за нея! "Не разбрал принципите ѝ. Явно в нейната глава те са по-сложни от атомната физика. Тя и Бранка мислят, че са център на вселената. Някой да им припомни, че в това шоу други са главните герои.

# 758
Ферай беше леко жалка, като питаше Виктор с мигащ поглед защо ѝ дава розата, защото според мен очакваше да получи от него някакво романтично или полуромантично обяснение.

Тя и затова взе розата под претекст, че е приятелска роза (от внезапно хлътналия по нея в главата ѝ Виктор).

Ако беше помислила малко повече, понеже си е хитра, щеше да се усети да не я взима и нямаше да иска обяснения от Виктор, а щеше да следи реакциите на Мартин.

# 759
Виктор на практика каза правилните неща на Роси - не съм бил там, не мога да съдя по чужди преразкази, аз ще те опозная сам. Но ги каза с мноооого грешен тон, не я слушаше, не ѝ даде възможност да говори за позицията си. Държа се все едно е сам и нея я няма. Бтв, явно се отпуска като пийне, но става още по-криндж и още по-неприятен.

Клаудия е неуравновесена и едва се сдържа в себе си. Почва да изгрубява. Пиян човек се опитва да я успокои. 🤔
Много личи, когато това са едни заучени фрази. И зад тях не седи нищо. Поведението на Виктор е позьорско. Той иска да "изглежда" принципен и добър. В същината си е хаотичен и леко измекярин и той.
Той може всичко да й казва, но поведението му вчера показа друго. Беше много повлиян. Даже в синхрон каза, че е имал добро мнение за Росица. Самата нея я отбягваше, държа се зле и накрая като ощипана госпожичка се обясняваше за сметка на достойнството й ОЩЕ преди да се е изяснил с нея реално. Как точно си е съставил сам мнението?... 'Лапе.

# 760
Щастието обича тишината,ама трофеите са за показване.😂😂😂
Кой с каквото иска да се похвали.
Валето какво се е изпъчила на втората снимка ??!!

# 761
  • ВАРНА
Според мен скеча с Ферай си беше показно насочено,към Даниела.Реши да "гръмне" най-безинтерестния бушон от четворката им."Тебе думам дъще,сещай,се снахо".
Виктор доста говори снощи,но предвид състоянието му липсваше :"Ти мен уважаваш ли ме?"

# 762
  • somewhere over the rainbow
Сестрата беше много красива днес в БТВ. Евала им на гримьорите.

Колкото и да ми е неприятна Ферай, снощи постъпиха гадно с нея. Направо ме хвана срам от постъпката на двамата хубавци и то най-вече на дъртия.

# 763
Тройната среща на Виктор ми хареса. Умирам за джетове! Момичетата изглеждаха секси,а за мен Росица е с едно от най- хубавите тела там- много е грациозна. Клавдия е опасна в буквалния смисъл на думата. Караше супер безрасъдно, няколко пъти за малко не се сблъска с Росица,а по едно време дори падна. За тези,които се чудите какво и говореше Виктор,когато я дръпна- обясняваше й,че нейното безрасъдство може да доведе до сериозни последици и инциденти и я молеше поне да си помисли да намали тази екстремност.

На Марто срещата- тотална скука. Тези жени са адски безлични. Потресена съм от стайлингът им. Ива имала бутик за дрехи!? Видях лели по джапанки.

На Виктор спешно трябва да му спрат алкохола. Видно е,че няма тренинг,не му понася .Защо държи да се налива!? В комбинация с горещината,влагата и прожекторите нещата стават трагични. Всички сме единодушни,че с тази рецитали пред момичетата,че целувка няма се издъни. Аз обаче не мога да оправдая Росица. Първата й версия беше,че той се е опитал да я целуне,а тя му казала,че не е сега момента. Споделила го на момичетата - защо? Чуваше,че я коментират и мълчеше. После уж не било май така,а тя само го почувствала. Той само скъсил дистанцията. Лошо взети решения .В такива предавания всяка ти е враг! Има проблем с правилната преценка и в разчитането на сигналите.

Ако не е Марто ,в това предаване ще слушам само колко е красиво и колко е прекрасна захаросаната поредна тъпа среща. Ферхундето да си ходи.

Вече си имам момичетата,на които симпатизирам- Косара и Адриана. Ади много интелигентно подходи към Марто и той го оцени,а и му спести главоболието да се прави,че го интересува.За съжаление не носи кой знае какъв сексапил и не може да изпъкне пред другите хиени.

Данчето ни дава БЕЗПЛАТНА консултация- ларж е момичето😂😂😂

# 764
Олеле, ужас… дядо и внуче. Просто покъртително как се е продало девойчето за високия стандарт е станала послушно гадже на каишка.

Общи условия

Активация на акаунт