🌹 Ергенът 🌹 сезон 4, тема #4: понеделник и вторник, 20:00

• 86 451
  • 1 309
  •   1
Отговори
# 765
На мен Ива започна да ми става симпатична.Но колко е нисичка.

# 766
На Виктор спешно трябва да му спрат алкохола. Видно е,че няма тренинг,не му понася .Защо държи да се налива!?
Защото бай Марто му е ментор и виждаме все повече и повече как Виктор се опитва да попива от него… Дори наказателната акция срещу Росица беше почти едно към едно като това, което Марто направи с Елвира. Само че накрая не я изгони.

# 767
Много ми е неприятна вече Клаудия, мисля, че е тотално изплискала легена. Чупки, стойки, "избери ме", опитва се да му се сваля, много противно поведение.
Скрит текст:
И постоянно е с една кисело-ехидна усмивка, разбира се освен когато не се втренчва в някое момиче, докато говори за Виктор, тогава си личи омразата и злобата.

П.С. Разговорът им до морето беше за мен досега кринджът на сезона. Grinning
Скрит текст:
Цитирам този шедьовър на сценарийното изкуство:

В: (очевидно пиян) Има и други хора, каквото и да правиш, не си сама. Само ти казвам, просто мисли за другите. Ще ми е много тъпо, ако си причиниш нещо и ще трябва да те убивам аз повторно. (?? Grinning )
К: Обещавам ти. Ако се получи, ти обещавам.
В: Ае, после ще си говориме пак.

Скрит текст:

# 768
  • Обран бостан ;)
Ферай беше леко жалка, като питаше Виктор с мигащ поглед защо ѝ дава розата, защото според мен очакваше да получи от него някакво романтично или полуромантично обяснение.

Тя и затова взе розата под претекст, че е приятелска роза (от внезапно хлътналия по нея в главата ѝ Виктор).

Ако беше помислила малко повече, понеже си е хитра, щеше да се усети да не я взима и нямаше да иска обяснения от Виктор, а щеше да следи реакциите на Мартин.

Това с теста си беше доста зле изигран етюд. Трябваше да е в началото, а не на последната роза. Отива Фер, дава и роза Виктор, после се обръща към Мартин и той и казва "Щом взе от него, няма да получиш от мен." И толкова.

Синхрона на Ферай също е доста зле откъм актьорска игра. Сълзи, сополи, клетви, повдига си бюстието, наккланя се заплашително напред към камерата - преиграване отвсякъде.
Била там за любов. Ама разбира се, че е "за любов". Кой мъж в реала заглежда млади и дългокраки мацки ? Никой.
И като знае кои не са там "за любов" да ги каже. Ще отвее конкуренцията от раз.  Wink

Малко в повече ми идва и появата на "хурурга" за да каже на драгия зрител "Колко неочаквани неща се случват тази вечер". Ами знаем - гледаме, а ти откъде знаеш като не си при момите ? Sunglasses

Иначе, като цяло нищо ново и изненадващо.

Цикадридината е продуктово, защото я дават в близък план. Според рекламата помага за изгаряния, но защо си я слагат на ръцете не знам. Впрочем тя и за хемороиди става, ама някак си не е удобно да се показва такова нещо по ТВ-то.Trollface

# 769
На Виктор спешно трябва да му спрат алкохола. Видно е,че няма тренинг,не му понася .Защо държи да се налива!?
Защото бай Марто му е ментор и виждаме все повече и повече как Виктор се опитва да попива от него… Дори наказателната акция срещу Росица беше почти едно към едно като това, което Марто направи с Елвира. Само че накрая не я изгони.

Не се закачай с Марто! Той следва лекарски предписания - доктор Радева КАТЕГОРИЧНО му е забранила да пие вода! 😂😂😂

# 770
Постановка е "драмата" на Мартин, за да изфабрикуват с продукцията някаква история, която да е в развитие. С времето и двамата ще се доближат, докажат един на друг и ще открият любовта. Мартина ще бъде държана до последно, за да се рекламира максимално, извинението там ще бъде връзката с Емануела.
За Виктор е все тази, коя ще спечели. Роси трябва да си тръгне сама.

Последна редакция: ср, 05 мар 2025, 12:50 от Tsugumi_

# 771
Ергенчета Sweat Smile

Скрит текст:

# 772
За хубаво - и тя качи на стори една от снимките с господина. С него вече има "остани, Ша снимам", за разлика от преди 😁.

А не така! За св.Вал - или хубаво или нищо Joy

Последна редакция: ср, 05 мар 2025, 15:36 от stelafi

# 773
Да,кой каза че Налъм бил по-добре тази година?Същия нелеп образ си е,изскача от храстите само да ни каже,че са останали две рози,като ги запита очевадни въпроси с патос,клатене на рамене,вирене на тази остра брада с този перчем ала Уди кълвача и е много смешен.Joy
Влюбена съм в роклите на Косара и... синия часовник на Марто.
А-М смятам,че ревнува и иска повече внимание от Марто към нея като към жена,а той си я има за френд/брат с който да си клюкарят.

# 774
  • У Диспансера ...♥♥♥
Изобщо не ме изненада Мартин, който го е гледал в Игри на волята, знае.
Аз затова се зачудих, че отрази Даниела изобщо и ужким е налапал въдицата, но всичко си върви по сценарии според мен. Той колко Даниели са минали през него, охоооо. А тя си вдига цената за отвън, че да захлеби малко горката. Те и повечето затова са влезли де, да си вдигнат цената и търсенето. Мартина съм сигурна, че ще има доста търсене сега.
А за екстейшъните, Мартина има и Даниела също. Тя в по-младите си години при Гала с една пършава косица, сега с тая буйна грива изведнъж.
Виктор беше доста почерпен снощи на коктейла, направо не е за коментиране колко жалко изглежда отстрани това момче.

# 775
О да, и аз ще взема синия часовник на Мартин, него не го ща, разбира се.

# 776
Не беше ли Ферай, тази която вече отказа роза на Виктор и Мартин след това и каза колко е впечатлен и щастлив от този факт? Та в този ред на мисли Мартин не виждам нищо странно в постъпката на Мартин дори е много умен ход

# 777
Почти съм сигурна, че Виктор предпочита да го доминират. Айде, Бранка е ясна, ами тая Клаудия? Ако съм мъж и с пръчка няма да я пипна, нито ще искам такава жена до себе си - неприятна външно, грубиянка, интригантка и злобарка. Наистина обръща внимание само на тези бубараци и не мога да го оправдая с възрастта му.
Мартин е супер неприятно да обсъжда с всички жени, с които излиза, отношенията си с Даниела и дори да чака съвет от тах, много е унизително и жалко.

# 778
Мнението ми за държанието на Виктор, обобщено от Елвира:

# 779
И какво сега, двамата ергени след предаването само заедно ли ще се мъкнат?

Общи условия

Активация на акаунт