🌹 Ергенът 🌹 сезон 4, тема #4: понеделник и вторник, 20:00

• 86 403
  • 1 309
  •   1
Отговори
# 840
Да, предполага се, че човек като си оперира носа трябва да стане по-хубав от предишния, а не обратното.
Данчения наистина е много грозен. Жалко, че така се е опеказило това момиче. Скулите й и те са нещо страшно, устата ръбата.. жалко... 🙄🤦‍♀️ преди наистина е била по-хубава.

# 841
Ако си оперирам носа, ще помоля да го оставят по-широк и да не го правят чип. Много си личат иначе оперираните носове и хич не стоят естествено.
По-добре да си си с твоя. Ама какъв е тоя нос ... аз не си обяснявам как и защо някой би желал да целува това лице.

# 842
Казвате харесва се с новия нос, кой знае ама няма връщане назад.

# 843
Мартин трябва да си барне носа, че му е като на Дядо Мраз, пък той е суетен, а както знаем носовете ни растат докато сме живи. Ако продължи да расте... не знам, не знам... Laughing
Вижте го горе на корицата каква чушка му е носът!

# 844

Който й е правил носа да си скъса дипломата 🤯

Е тука що напомня на Алисия 🤣😂 нищо общо с шоуто хахаха

# 845
Ее, мъж да си оперира носа..., не знам какъв трябва да е тоя нос. Добре си е човекът, нищо му няма, стига с това рязане на поразия!

# 846
Нищо му няма на носа на Мартин 🤣

# 847
Ее, мъж да си оперира носа..., не знам какъв трябва да е тоя нос. Добре си е човекът, нищо му няма, стига с това рязане на поразия!
Мъж, жена - освен ако не е някакъв абсолютен клюн, няма смисъл да се оперира. Чарът на хората е в това, че са различни.

# 848
Е, 1000 лева със сигурност не са висок стандарт. Grinning
Как да не са? Който има да даде 1000 лв за единия букет, със сигурност не живее в беднотия. 😁
Вие къде видяхте Даниела на снимката с розите? Просто снимка, чии са розите тя си знае, или пък не ... Laughing

Последна редакция: ср, 05 мар 2025, 21:27 от FreakOnALeash

# 849
Мартин трябва да си барне носа, че му е като на Дядо Мраз, пък той е суетен, а както знаем носовете ни растат докато сме живи. Ако продължи да расте... не знам, не знам... Laughing
Вижте го горе на корицата каква чушка му е носът!
Носовете не растат цял живот - това е мит. Просто с времето от гравитацията увисват, което създава впечатлението, че растат.

# 850
Марто много ще ме извинява, но ако толкова го е страх да не се прекара, още в началото си личеше, че половината от неговия контингент е в предаването с цел реклама. Да не ги беше канил или пък да ги гони сега. С тези тактики на мачкане и тъпи стратегии, тотално ми пада в очите. И тези девойки ми е интересно колко унижения са готови да понесат за минутка слава. Но каквито и да са те, той се държи най-недостойно от всички. Не е мъжко.
А и с партньор в стратегиите като наивния Виктор, който пък съвсем не знае как да се държи на положение, е обречен на пълен провал.
Продукцията също прекалява с тези стари-нови звезди от миналото. Турски сериал отвсякъде.

# 851
Помня на едната среща с Мартин, Данчето я засърбя носа и едвам, едвам го пипаше, явно я е страх да не падне, ако го почеше по-силно. Ами, не го разбирам. Гледам снимки от преди операцията, не е първа красавица, но симпатично момиче. Обаче предполагам не би могла да забърше собственика на Хепи с натуралната си визия…

# 852
И тези девойки ми е интересно колко унижения са готови да понесат за минутка слава.

Слава и пари, сякаш няма лимит в днешно време откъм унижения.

# 853
За мен е смешно само и единствено, когато видя някой с изрязан нос. Нищо естествено не ми е смешно, никога. За мен истинската красота е неподправена и несъвършена.

# 854
Няколко пъти виждам Рупецова и Хепи в едно изречение.  Има ли интрижка там?

Общи условия

Активация на акаунт