🌹 Ергенът 🌹 сезон 4, тема #4: понеделник и вторник, 20:00

• 86 208
  • 1 309
  •   1
Отговори
# 1 215
Който няма чувства, си ходи на почивка с новия мъж, с децата, с приятелки, с родителите си.

# 1 216
На мен ще ми е интересно да видя Йоана в движение, като влезе тази седмица - какъв човек е и как точно изглежда.. Нека видим от първо лице какво представлява жена, привлякла вниманието на Мартин и в живота.🙂

# 1 217
Еееееех, ама как всички се надявате да видите Йоана утре вечер..... По странно е, че дори спойлери няма по темата

# 1 218
Еееееех, ама как всички се надявате да видите Йоана утре вечер..... По странно е, че дори спойлери няма по темата
Едва ли и ще има вече, защото почти всеки път като някой постне някакъв по-съществен спойлер, някакви хора почват да се заяждат. 🙄

# 1 219
  • софия
На мен ще ми е интересно да видя Йоана в движение, като влезе тази седмица - какъв човек е и как точно изглежда.. Нека видим от първо лице какво представлява жена, привлякла вниманието на Мартин и в живота.🙂
виждах я последно есента 2023 на спортно мероприятие. Хубавица, в шумна младежка компания, всички дечковци като нея. Говори малко екзалтирано,  с познати с непознати- хората я заговарят. Непринудено естествено хлапе я помня.
Чак се стресирах, като чух за това с Елвиса  Rolling Eyes ужасно неестествено ми се стори. Ама на млади години явно бързо се променят нещата, знам ли....
И на мен ще ми е интересно да я видя, но предпочитам да не беше вярно сякаш.... Confused

# 1 220
Имаше спойлери отдавна, че Йоана влиза. Мартин е бил бесен. На мен ми е страшно несериозно мъж на 40 години да ходи с 20 годишно момиче. Говори за сериозни дефицити у мъжа. Тази Йоана ми е тотално безинтересна като личност, предвид възрастта и. Какво може да покаже момиче, което още се оформя като характер и нищо не е видяло от живота. Не бих я определила като жена все още, има хляб да изяде... Но да видим пък.

Ферай е била много по-хубава и интересна преди. На нея лисичия вид идва не толкова от носа, колкото от твърде дългата и остра брадичка, която си е монтирала. Тя и придава несъразмерен вид на лицето. Забелязах, че  постоянно си държи главата и брадичката надолу, но сигурно е неволно. Брадичка, нос, устни, зъби... твърде много корекции за толкова младо момиче, което не е имало нужда. Вместо всичко това е можело да инвестира в някакво образование или нещо по-смислено. Засега от нея виждаме само клюки и интриги, държание тип училищно були. Имам чувството, че води страшно безсмислен живот и няма никакви интереси.

# 1 221
Аз бях загледала тиктока на Йоана преди известно време и останах с впечатлението, че е страшна кифла. Повечето клипчета бяха как си отваря устата на поредния чалга хит, с малко изключения. Имаше едно видео, в което седи на задната седалка на някаква кола и казва (докато дъвче): “Опитваме дубайски шоколад… Този наистина е от Дубай… Хъ хъ хъ… Хубав е”. Това беше цялото. И ме изненадват коментарите тук колко била чудесна. Не знам, де - все пак невинаги това, което е в СМ, отговаря на действителността. Но съм скептично настроена.

# 1 222
На мен Йоана ми е от хората, които не мога да си представя как изглеждат, заради всички филтри на снимките, ще я видим в ергена.

# 1 223
Йоана не ми допадна визуално още първи път, когато се обсъждаше тук. Корекциите, които си е направила, са прекалени за фигурата ѝ и ѝ придават груб вид. Затова ще ми е интересно да я видя в движение в предаването, без филтрите от инстаграм.

# 1 224
Носът на Ферай преди определено е по-хармоничен и няма тази странно извита и супер издължена форма.

Защо се е загрозила така? Rolling Eyes

# 1 225
Йоана не ми допадна визуално още първи път, когато се обсъждаше тук. Корекциите, които си е направила, са прекалени за фигурата ѝ и ѝ придават груб вид. Затова ще ми е интересно да я видя в движение в предаването, без филтрите от инстаграм.
На живо е нежна, виждала съм я в салон, тези СМ много заблуждават, в днешно време много ги ползват и понякога имат обратен ефект.

# 1 226
Ергенките снощи са били на дискотека, Мартин също е бил , качил е общо стори с тях. От същата дискотека имат стори Йоана, както и Емануела

Кои Ергенки? Може ли линкове към профилите със сторитата?

Последна редакция: нд, 09 мар 2025, 18:14 от holly_mac

# 1 227
Всичките (или почти всичките) ергенки е поканил май. Аз мернах Анна-Мария, Силвия, Косара, Диана… Но не мога да кажа кой го е качил - на мен една приятелка ми го показа от нейния телефон и не питах.

# 1 228
Мацки верно ли 20 страници носове .......
Всъщност , коя/кои стои зад наклепването на Елвира , разнасянето на клюките за  Даниела и Росица , някой забеляза ли кои са баш интригантките.

# 1 229
  • 🌅 𝙵𝚕𝚘𝚛𝚒𝚍𝚊
Maртина,Бранимира също са там.
Театри в Шри Ланка и сега първи приятелчета по дискотеките.
Аз,честно казано, загубих интерес и пак го гледам,но не както първите епизоди.

Общи условия

Активация на акаунт