Отговори
# 165
Извинявам се, но нямам време да пребродя всичко назад. Искам да питам, като си вземете и практическия изпит, оттук нататък каква е процедурата. Дочух за бчк. Къде, как, колко? Трябва ли да седиш там и да слушаш разни нещица, или само си плащаш. И други бумащини има ли?
То не че инструкторът не каза да му се обадя, ама няма да е тия дни, че съм доста заета, но пък съм и любопитна какво следва. Така че, моля някой минал по тоя път да го опише. И се извинявам предварително, ако има информация нагоре в темата ...
Благодаря.

# 166
elidik  след практическия изпит следва БЧК, медицинско и документ за взет изпит и в КАТ!
Записването за БЧК става на място бул."Дундуков" 61,такса 24 лева! Не знам дали може да се скатаеш от него ,но аз мисля да отида и да го изкарам!Смятам ,че информацията ,която там ще ми кажат, ще ми е полезна по някакъв начин.
Моят изпит практика и теория ще е на 1 юни чак!Днес си научих датата!

# 167
Отдавна съм ги изкарала та чак съм забравила кога.
Ама за кураж и аз ще ви дам. Ето ме на- щом аз ги изкарах и още шофирам- всеки може.

# 168
Аз да ви се оплача - в понеделник ме скъсаха на практиката newsm45. Сега ще трябва да чакам чак до 1 юни.

# 169
ще го вземеш ще ти стискаме по силно палци а ти не се отчайвай казвай си че можеш и давай смело напред Peace
искам да ви кажа, че и на 40 години човек може да се научи, но според мен за днешната младеж <то не че аз съм стара на 21> ама им е малко раничко на повечето да карат, защото не е само до каране Tired
успех на всички  bouquet

# 170
Благодаря, silvana i magito, Малко ми се проясниха нещата. Явно няма да стане нищо преди да се обадя на инструктора за документите. А за висенето там....ми не съм чувала кой знае колко добро за този курс. А и времето ми е много кът, с тези деца, дето няма кой да ги гледа ....но ще го измисля някъде.
Успех на всички .   bouquet

# 171
да ви кажа аз 3 месеца без майтап отлагах бчк-то нищо че имах вече взет изпит и отидох с нежелание нищо почти не помня освен това ако катастрофирам да не слизам веднага а да стоя и да чакам линейка понеже една жена така се е парализирала е само това съм запомнила и едвам изкарах а няма как да се скатаеш Tired иначе може да ходиш и преди да си си взела документите там не ти ги искат просто даваш парите записват те слушаш дават ти,че си била и толкова никой там не го интересува дали си го взела или тепърва почваш курсове

# 172
  • Дъблин
Момичета, да ви се оплача от кромуването днес, ужасно съм разстроена  newsm45 С тези дълги паузи между часовете не е на добре, а накрая аз съм виновна, че не съм се научила. Не се бях качвала от Великден, което ще рече 20 дни!! Днес имах час, тръгнах нормално, плавно, спокойно, но още на първия завой инструктора ми започна да ми крещи  Rage Не съм била мислела, не съм се подготвяла отрано, като направя нещо и се окаже грешно започва да ми крещи още повече, вместо да ми обясни къде бъркам и как да го направя правилно. Накрая не се сдържах, той слезе за поредната си почивка и се разревах, представяте ли си cry !! Като се върна той, изобщо не можах да дойда на себе си, казах му че искам да прекъснем часа, не можело. Та паркирах с рев и пак и пак и то все грешно...Изобщо втората половина на часа все едно не бях там, той ми мърмори до мен, аз хич и не го чувам, карам както знам. Сега искам да го сменям, но не знам дали може. Имам да взимам само 3 часа при него и ми е подал документите за изпит на 10 май.
Дали някой би ме взел само за оставащите часове и евентуални допълнителни и да ме яви на изпит или ще си карам с този?  smile3511 Накря ми каза, че днешния час няма да ми го смята, то има си хас да ми го беше и сметнал в бройката!!
Извинете за дългия пост, но не съм на себе си направо.

# 173
Smurfieta напълно те разбирам. И при мен беше така - карах по веднъж в седмицата, понякога и през седмица (записала съм курсовете на 11.11.2006) последното ми кормуване беше средата на февруари, а самият изпит по практика на 23 април. Взех допълнително час на 20 април и оня ми вика че не му харесвало как карам и ако ме скъсали на изпита аз съм щяла да съм си виновна (при условие че 2 месеца не съм карала). Е естествено скъсаха ме и сега ще чакам още месец и повече до следващия изпит. Много е тъпа системата и това чакане. Но горе главата и не се ядосвай - няма смисъл. Ще го вземе тоя проклет изпит Rolling Eyes.

# 174
  • Дъблин
beru6ka, с теб сме на един хал явно. И ти като мен разтягаш тия пусти 24ч. цели 3 месеца. Стискам палци следващия път да нямаш проблеми на изпита  Hug На мен моя господин ми каза днес, че никога няма да взема книжка, та не чакам датата 10 май с голямо нетърпение  Confused

# 175
най-добре го смени как така правите толкова дълги паузи аз карах през ден искам или не искам и никога не ми е повишавано тон но всичко си е до инстр. моят казваше че в началото много се е карал и е повишавал тон а сега вече му е толкова спокойно и за последните 10 години веднъж не се е скарал на някого
все пак това са шоф.курсове и се предполага,че не можете да карате
моето мнение е сменяй го докато е време #2gunfire

# 176
beru6ka, с теб сме на един хал явно. И ти като мен разтягаш тия пусти 24ч. цели 3 месеца. Стискам палци следващия път да нямаш проблеми на изпита  Hug На мен моя господин ми каза днес, че никога няма да взема книжка, та не чакам датата 10 май с голямо нетърпение  Confused
Аууу я го смени тоя- според мен пари иска.Моя така ме дразнеше с пазенето на колата си ..ама никога не съм му оставала длъжна.Кажи му,че не можеш да караш, защото той не може да преподава и не става за тая работа щом не може да те научи ....тъпанар.

# 177
Здравейте Simple Smile и аз съм от семейството на кандидат шофьорите Simple Smile
Взех листовките на 7 май ми е изпита по практика Simple Smile
Паркирането ми е страшно и на мен Simple Smile Инструкторката ми оба4е обеснява доста добре имам още 4-и 4аса дано да го осъвършенствам Simple Smile

# 178
  • Дъблин
Завиждам ви благородно на всички, които сте попаднали на свестен инструктор. Този го избрах, защото кандидат мъжа ми се учи при него и беше доволен, не му е повишавал тон, взе си изпита нормално. Но знам ли, може към жените да има по-особено отношение. Интересното е, че нервността му градира, в началото беше ок, после с всеки час ставаше по-зле  Rage
Лошото е, че здраво съм "обвързана" с него - взела съм теорията при него и 20 ч. кормуване, как ли ще го сменя сега? Предполагам ще може чак след изпита, ако е неуспешен.
За следващото кормуване ще си взема мъжа ми с мен, ха дано е по-кротък така. Сигурно отстрани изглежда смешно  hahaha, ама вчера на мен хич не ми беше  cry

# 179
Ами то няма за кога да го сменяваш.Изтърпи го тея часове и гледай да вземеш изпита за да не го виждаш повече.

Общи условия

Активация на акаунт