Отговори
# 150
  • София
Скъсаме на градско.Искаше пари ,човека.Нямах грешки усмихна ми се и каза НЕ.Не си взела часове.Не допускаш никакви грешки ,но ей така.Преведе ме през много тежък маршрут .А инструктора не се качи в колата.И бях самичка с онзи.Слязох от колата и много плаках.Не знам какво да правя.Да търся друг инструктор и направо да плащам ,.Имам право да сменя фирмата.

# 151
eй, много гадно...

джуджанка, моя инструктор поне за сега е доста мил и любезен- няколко колежки на майка ми са карали курсове при него и са се научили да карат и то на дърти години . В този ред на мисли искам да ви попитам- мислите ли, че 26 години е късно - аз съм на толкова, а един познат ми разви теория за реакции и тн- аз все пак мисляь че всичко е индивидуално...

# 152
  • Шотландия
eй, много гадно...

джуджанка, моя инструктор поне за сега е доста мил и любезен- няколко колежки на майка ми са карали курсове при него и са се научили да карат и то на дърти години . В този ред на мисли искам да ви попитам- мислите ли, че 26 години е късно - аз съм на толкова, а един познат ми разви теория за реакции и тн- аз все пак мисляь че всичко е индивидуално...
Марианасот, не се отчайвай изобщо. Такива работи се случват, понякога изпитващите са просто гадни. Отминаваш и след като се успокоиш и покараш още малко - пак. Успех.

Цветина, това са глупости на търкалета. Аз съм на повече и освен че в сравнение със 17-годишните съм по-отговорна и предпочитам да карам без нарушения, щото ми пука какво ще стане след това, особена разлика не виждам.  Ако ударя колата, ще плащам аз, а не мама и тате, така че....  Wink

# 153
  • Варна
И аз имам още един час, но мисля да взема още поне 3-4 допълнителни час.Изпита ми ще е в началото на май месец Rolling Eyes

# 154
И аз имам още един час, но мисля да взема още поне 3-4 допълнителни час.Изпита ми ще е в началото на май месец Rolling Eyes

При мен е сьщото нещо  Peace дано да си вземем изпитите от раз Peace

# 155
който иска ще го пратя при моя инструктор - много добре ме научи да карам, взех градското от първия път, спокоен е никога не вика. освен това си мисля че за да вземеш изпита трябва и инструктора да каже че може да караш. и как така вашите инструктори не са с вас на градското  newsm78 немога да коментирам какво значи тежък маршрут, нали изпита може да е в цяла софия? ако искате координати на инструктора ми ми пишете на лични, много е свестен, за разлика от предишния с който ме късаха 4 пъти н аградско преди 12 години.
и за протокола на 32 години съм, но карах по добре от мацето дето беше на 23 Simple Smile

# 156
  • Varna
Скъсаме на градско.Искаше пари ,човека.Нямах грешки усмихна ми се и каза НЕ.Не си взела часове.Не допускаш никакви грешки ,но ей така.Преведе ме през много тежък маршрут .А инструктора не се качи в колата.И бях самичка с онзи.Слязох от колата и много плаках.Не знам какво да правя.Да търся друг инструктор и направо да плащам ,.Имам право да сменя фирмата.
Много съжалявам за това което се е случило. Знам как се чувстваш. Мен в петък ме скъсаха за втори път. Карала съм много притеснено. И аз си поплаках. Наистина карам много внимателно, все пак не съм на 18. Реших повече да не ходя в тази фирма. Взех си документите и ще ходя в друг град.

# 157
  • В страната на бурите
milena съжалявам,
не се разтройвай за такива неща. Аз съм си предвидила две скъсвания така или иначе - ще взема допълнителни часове, че имам чувството, че за две-три седмици съвсем всичко забравих и едва ли не няма да знам как да си запаля колата Embarassed

# 158
Днес най сетне минах БЧК  Crazy По едно време лекторката даже ме попита лекар ли съм  hahaha не съм ама ми е хоби медицината така да се каже. Ама каква е тая мизерия там незнам, миришеше ми на нещо спарено през цялото време, да не говорим за WC  Sick Та утре най сетне ще отида и до кат да си подам документите за книжка - някой знае ли колко снимки искат?

# 159
  • София
emdisot, много гадно! Аз също бих се разстроила много от такова скъсване! Ако съм си го заслужила и са си мотивирали "не"-то няма да се притесня, даже напротив, обаче в този случай... Тъжно е, но не го преживявай дълго!  Hug
Аз днес ще разбера кога ще ми е практическия изпит. Мисля да взема още три часа(кормувания). Дано да стигнат, макар че се съмнявам...
Аз също съм на 32 и си мисля, че по отношение на отговорността, че дори и осмислянето на нещата, за което беше писал някой, не може да става сравнение между човек на тази възраст и едно 18 годишно дете! но пък може би на 18 по-лесно се учи, каквото и да било...  newsm78 не знам, не съм пробвала тогава...

# 160
emdisot, много гадно! Аз също бих се разстроила много от такова скъсване! Ако съм си го заслужила и са си мотивирали "не"-то няма да се притесня, даже напротив, обаче в този случай... Тъжно е, но не го преживявай дълго!  Hug
Аз днес ще разбера кога ще ми е практическия изпит. Мисля да взема още три часа(кормувания). Дано да стигнат, макар че се съмнявам...
Аз също съм на 32 и си мисля, че по отношение на отговорността, че дори и осмислянето на нещата, за което беше писал някой, не може да става сравнение между човек на тази възраст и едно 18 годишно дете! но пък може би на 18 по-лесно се учи, каквото и да било...  newsm78 не знам, не съм пробвала тогава...

ами аз го бях писала Simple Smile да ви кажа вече ми се струва 18 години много рано за книжка! вчера на курса на БЧК имаше някви пишлигани дето си личи че или са платили или някакси незнайно как са взели книжка. адски тъпи и безотговорни, супер инфантилни в всяко отношение. за мен закона трябва да се промени и книжки да се дават на 21 навършени години, а не на самоубийци на 17-18 дето само думата ГАЗ е в главата им.

# 161
Anaise подкрепям мнението ти!Страшно малко са тези тинейджъри ,които са отговорни и знаят ,че като натискат педала до земята на газта рискуват нечий живот!Има и такива ,който са по-отговорни и от зрелите хора минали 25години!

Аз не съм карала от 2 седмици и мисля ,че днес на моя инструктор ще му се изправи косата!

# 162
Момичета изпита ми на кормуване ще е на 9 май стискайте ми палци Praynig

# 163
  • На погрешната планета
Момичета изпита ми на кормуване ще е на 9 май стискайте ми палци Praynig

Успех Hug

# 164
успех на всички на изпитите Peace
аз да ви кажа тайната как си взех изпита от първи път - май  двама сме карали, но чакам потвърждение  Grinning
подадох си документите за книжка и другата сряда трябва да ми е готова  newsm44

Общи условия

Активация на акаунт