Отговори
# 135
  • В страната на бурите
Моят изпит - курмуването - ще е на 4 май - сега ми се обади инструктура. Чудя се колко още часове да взема - вече съм на допълнителни?

# 136
благодаря ви   bouquet надявам се да карам добре, отначало ще карам с мъжа ми че 4 очи видят по добре от 2 Simple Smile за изпита хич не се гипсирайте, отпуснете се и си гледайте само пътя и колата. много е важно добре да се приготвите в началото - колан, седалка, огледала, РЪчНА СПИРАчКА Wink и да запалите, мигачи. след това се включвате в движението и просто си карате.
и ние бяхме на този полигон вечерта преди изпита но за да види мъжа ми как карам че не му се дават пари за ремонт  Joy

# 137
  Честито на взелите книжка  bouquet

Може ли някой да ми каже тези допьлнителни часове плащат ли се отделно newsm78 и задьлжителни ли са  Thinking

Мерси предварително  bouquet

# 138
заплащат се,мисля че са задължителни ако са те скъсали на листовки защото до следващият изпит си е хубаво да си опресниш нещата,но всичко е до уговорка с инструктора Tired
ако имаш кола и не искаш да караш допълнителни часове може да караш на някой полигон предполагам всеки сам може да си направи преценка как кара и дали са му нужни допълнителни часове
успех на всички на които им предстои изпит  bouquet

# 139
момичета вие имате ли си коли дето ще карате? аз още нямам и незнам колко мъжа ми ще ми дава неговата  newsm78

# 140
Аз лична кола нямам ,но като начало ще карам семейната.Търсим да си купим някаква,която да стане моя.
До началото на есента ако взема книжка,ще карам с мъжа ми когато може или на свекър ми колата.После се връщам на работа и ще ми се наложи сама да се оправям.Пък и детето на ясла трябва да си карам.
Няма просто за кога да отлагам цялата история,до скоро се оправях с градския транспорт но вече не мога!

# 141
  • На погрешната планета
момичета вие имате ли си коли дето ще карате? аз още нямам и незнам колко мъжа ми ще ми дава неговата  newsm78
Ние имаме 2, и мъжът ми ги ползва и двете Crossing Arms. Сутрин тръгва с тази, която седи пред блока, отива на гаража, зарязва я там и взима другата. И на мен като ми трябва кола, хващам такси, за да отида да си я взема ooooh!. Супер тъпо става и голяма врътня. Затова сега го дрънкам за собствена, може да е малко, евтина, но да знам че си е моя и винаги ми е на разположение.

# 142
  • Дъблин
Ние имаме старата жигулка на техните. Решихме, че докато се научим да караме добре, ще си я търкаляме нея (любимия ми също е млад шофьор).
След това се надявам да си купим някоя по-хубавичка, голяма, "семейна"  Mr. Green

# 143
здравейте, днес ми беше и първия час по кормуване - УЖАС СЪМ!!! - подкарах я аз колата, ама за сега съм супер зле!!!!! (което може би е естествено- за пръв път сядам зад волан) гледах предимно таблото- дали давам много газ, пътя го мярвах от време на време, а до огледалата не стигнах... съединителя естествено го забравях- или го държа когато не трябва, или го отпускам когато не трябва- е, то повечето беше обяснения за педали и скорости и карането беше около 500 метра по едни улички, ама все пак.... дано другия път да се пооправя по-добре

# 144
  • София
Цветина, спокойно, мила! И аз бях така, но малко по малко се понаучавам... лошото е, че още правя грешки, пък вече свърших курса...  Embarassed
Аз ще карам семейната кола, мъжът ми си има служебна... Лошото е, че е сравнително нова - на 2 години и половина, ама не искам друга, така ще имам мотивация да я пазя!

# 145
без да искам да ви обезкуражавам, но са страшно малко хората дето сядат за пръв път в кола и се справят на изпита само сте тези часове. много е ттрудно за начинаещ да свикне с колата а какво остава с пътя, обстановката и пешеходците. в този случай трябва много да се слуша инструктора, да не се юрка колата, часовете да са през 4-5 дена за да имате повече време да осмислите нещата и задължително полигон с мъжете ви да свикнете с колата. няма да коментирам че правилника трябва да е прочетен. в крайна сметка има и допълнителни часове.
хуаво е че повечето от вас имат коли , такаще имате стимул да карате добре   bouquet

# 146
  • София
Джуджанка, честит ти курс по шофиране. Laughing
Най накрая се записа..... Hug
Имаш ли си листовки, ако нямаш да ти дам.
Marianasot ми ги даде листовките за което и благодаря от сърце! Сега започвам да ги решавам! Вчера инструктора ми каза да започвам да решавам, че може и скоро да ме огрее изпита. Аз реших само една листовка и имах 2 грешки. С тези темпове с които решавам ще ми трябват още 2-3 месеца  Embarassed Днес стискайте палци!

# 147
  • София
Цветина, хич не се притеснявай. Няма никой, койот да се родил научен. НАли за това си там, за да учиш. На следващото кормуване е си супер. Дано и инструктра ти е добър, а не от крещящите глупаци! Разказвай как е минало следващия път!

# 148
Знае ли някой ако  не си доволен от фирмата може ли да се смени, дали ще върнат парите, как е по закон. То е ясно, че никой няма да иска да връща пари. И по-важното-може ли да се изкара курса в една фирма, а да се държи изпит чрез друга фирма или директно в ДАИ?

# 149
може, но няма да ти върнат парите

Общи условия

Активация на акаунт