Отговори
# 375
Моят изпит е в четвъртък. Няма да взема и половината от задължителните 24 часа кормуване  Shocked Чувствам се малко несугурна на градско   Whistling

# 376
Благодаря Ви момичета,

единствената надежда ми е полигона към Панчарево. Ако работи неделя, поне малко там да си припомня какво се прави на шофьорското место  Whistling

# 377
  • София
Аз преди изпита ходих веднъж на Панчарево.Много е далече.Опитай да пошофираш пред ритуалната зала на Красно село или пред зала Фестивална(там има повече свободно място.Иначе полигона е отворен всеки ден.Аз ходих на връх Великден.

# 378
Ако днес ни пуснат по-ранко далече не далече съм там  Tired

Последния ми час беше началото на май, забравих всичко  Confused

Много зле съм настроена за тъпия изпит!!

# 379
  • Дъблин
Аз преди изпита ходих веднъж на Панчарево.Много е далече.Опитай да пошофираш пред ритуалната зала на Красно село или пред зала Фестивална(там има повече свободно място.Иначе полигона е отворен всеки ден.Аз ходих на връх Великден.
Не ви съветвам да карате зад Фестивална. Там има ченгета които дебнат такива дето се учат, но не с учебна кола. Правите нарушение като се качите на колата си без книжка, а този, който ви е дал да управлявате също е нарушител, защото не сте правоспособни шофьори. Та и за двете неща наказанието е акт. Нас ни хванаха там навърх Коледа и трябваше да ги подкупим солидно, за да се измъкнем  Rolling Eyes Мястото зад Фестивална НЕ е полигон, води си се част от пътното платно и те чудесно се възползват то това. Обикновено се крият с колата си отзадната страна, ние затова не ги видяхме  #Cussing out

# 380
Здравейте на всички!Вчера беше" големият ден ",взех си изпита!Сега смело на пред да си набавя необходимите медицински и Бчк и към КАТ!
Пожелавам успех на всички ,който им предстои да се явяват тия дни!
Камък ми падна от сърцето,много ми олекна на душата ,че всичко най–после свърши!Сега остава само да се науча и да се оправям със семейната кола  и всичко ще е ок!

# 381
  • София
Не ви съветвам да карате зад Фестивална. Там има ченгета които дебнат такива дето се учат, но не с учебна кола. Правите нарушение като се качите на колата си без книжка, а този, който ви е дал да управлявате също е нарушител, защото не сте правоспособни шофьори. Та и за двете неща наказанието е акт. Нас ни хванаха там навърх Коледа и трябваше да ги подкупим солидно, за да се измъкнем  Rolling Eyes Мястото зад Фестивална НЕ е полигон, води си се част от пътното платно и те чудесно се възползват то това. Обикновено се крият с колата си отзадната страна, ние затова не ги видяхме  #Cussing out
Не,знаех!На мен инструктора ми ги показа това местенце.Добре,че не заведох там мъжа ми.

# 382
ЧЕСТИТО!

Ето кой ще почерпи  Wink

# 383
silvana i magito, хайде честито!!! Леко и базаварийно каране!

Днес ми беше 5тото кормуване, справих се доста добре, както каза инструкторът - отличничка. Още яко шубе ме тресе, обаче, как ще е на изпита, не знам. Решила съм, че не се ли чувствам сигурна, ще си взема допълнително часове.

# 384
  • Шотландия
Уф! Онзи ден излизам от един паркинг на задна, не виждам добре (колата ни е комби) и мъжът ми казва - спри, спри, СПРИ! Ако не беше изкрещял последната дума, нямаше да натисна спирачката до дупка. Акъла ми излезе и спрях на една боя разстояние от една кола. Не знам защо си въобразявах, че като натискам съединителя, колата ще спре - щото така става понякога. Защо пък не реагирах, като ми каза "спри" първия и втория път - нямам идея.

Вчера - уж всичко нормално, ама на едно кръстовище, таман влизам, и ми изгасна колата. Естествено, коли и от двете страни, които ме чакат да запаля отново и да се изнеса (леко нанагорнище беше). Много се ядосах, после два пъти се връщах там - нищо, ама нищо, ви казвам, минавам си нормално. Мъжът ми казва - явно се притесняваш повече, когато има много хора наоколо. Да знаете град, в който мога да си карам само аз - да се преселя в него?  ooooh! Joy

# 385
Да знаете град, в който мога да си карам само аз - да се преселя в него?  ooooh! Joy
Ако намериш обади се, идвам и аз  Joy Joy Joy и се преселвам  Joy Joy Joy

И аз вчера имах подобно изпълнение  Embarassed карам с мъжа ми, когато сме извън града - лесно, ама като тръгнахме да се прибираме  ooooh! спрях движението на едно кръстовище  Sick Joy
На теория знам кой е с предимство, но на практика   Crazy

# 386
  • Шотландия
Да знаете град, в който мога да си карам само аз - да се преселя в него?  ooooh! Joy
Ако намериш обади се, идвам и аз  Joy Joy Joy и се преселвам  Joy Joy Joy

И аз вчера имах подобно изпълнение  Embarassed карам с мъжа ми, когато сме извън града - лесно, ама като тръгнахме да се прибираме  ooooh! спрях движението на едно кръстовище  Sick Joy
На теория знам кой е с предимство, но на практика   Crazy
Мммм същата съм и аз. Сега само питам - аз ли съм или ...еди-кой си?  Party #Crazy ooooh! Абе ще се свикне някакси. Всичко идва с опита. Simple Smile

# 387
  • В подножието на планината
И аз се включвам.
Вече съм на 17 час и миналия ден,за първи път карах 1 час,без да изгася колата.Ами така е-бавно
схващам(изтормози ме този съединител).След 2 седмици сигурно ще се запиша за изпит.С листовките се справям добре,само това пусто кормуване.Аз за първи път седнах зад волана в началото на курса.При вас как е?Карали ли сте преди курсовете?

# 388
Както вече всички знаете  Mr. Green утре е големия ден...
По този повод снощи сънувах, че ми искат подкуп 500 лв  Grinning, много се разстроих!!

Съвсем съм се притеснила явно  Confused

# 389
Samantha споко бе и аз бях така преди изпита но по-препорька но една приятелка си взех сутринта два валериана и карах без грешка  Peace
Е дали от хапчето или от самата мисьл ,че сьм пила валериан не знам но се чувствах спокойна и уверена Laughing
Успех ти желая и ще чакаме новини  bouquet

Общи условия

Активация на акаунт