🎥 Всичко за филмите: Гледах! Искам да споделя! Ревюта, премиери, новини...LXV 🎬

• 45 526
  • 736
  •   1
Отговори
# 105
  • София
Аз вчера не се сдържах и отидох на кино да изгледам за 4-ти път Интерстелар. И да уважа 10-годишнината на шедьовъра на Нолан.
В Аймакса го гледах в МОЛ София.
Ами класика отвсякъде. Какво да ви кажа. Размазах се от кеф. И имаше близо 100 човека в залата, въпреки че вече за трета седмица е на екран.

Simple Smile

# 106
Имаше и сериал, освен филма. https://www.imdb.com/title/tt29547746/
Уж се бяха опитали да обхванат част от страничните сюжетни линии, но имаше прекалено много тъпи и необмислени неща -
Скрит текст:
не може икономът на графа да смята, че е ок да пререже гърлото на човек, защото му се пречка (и вероятно е лош, защото работи като пазач в лудница)... Това е само едно нещо от толкова много, но за мен е фундаментално. Да, в романа графа си има работа с престъпници, но не и с хора, които убиват хладнокръвно без причина (примерно контрабандистите убиват, когато полицията ги нападне, но това е престрелка - и двете страни използват оръжие - не е същото, като да хванеш беззащитен човек и да го утрепеш!).
Самият граф се държеше като глупак - като персонаж от латино сериал, който не знае къде е и какво прави. Дори факт, че вербува Кадрус за личен шпионин - щях да напиша, че е смешно, но то е по-скоро жалко. Значи най-богатият човек във Франция не може да си намери по-кадърни помощници, които не се интересуват от миналото му?

# 107
И аз бих искала да гледам Интерстелар на кино, дават ли го още и кога?

# 108
Ееееееееееее, май сме го изпуснали, от края на февруари са започнали прожекциите 🥲

Последна редакция: пт, 21 мар 2025, 10:56 от Pipylotta

# 109
  • Пловдив
Жалко, да...май вече няма подобни филми.

Стейтъм ще е работник в новия си филм Grin
https://www.facebook.com/share/r/1GnJmCGdXK/

# 110
  • София
Много слаб старт на предпремиерата на Снежанка в Щатите. Сигурно е в топ 3 на най-великите приказки на Дисни, а тотално я разрушиха.

# 111
Много е смешно - на Дедлайн са им платили да я хвалят и затова изкарват статии, че се справя по-добре от Дъмбо. Все едно е повод за гордост!

# 112
  • Варна
,,Тhe Gorge"- хареса ми,1час романтика и 1час екшън/-че/, но ОК. Добре се стиковаха Аня и Майлс, а лейтенант Рипли ( няма ли да я повишат най-после!!? ) е прекрасна!

# 113
  • София
Ами за съжаление го спряха Интерстелар.
Три седмици беше на екран в страната. За София го няма вече, за останалите градове не съм проверявал.

Легенда за героите на Кондор (She diao ying xiong zhuan: Xia zhi da zhe / Legends of the Condor Heroes: The Gallants) (2025)
https://www.imdb.com/title/tt28131433/

Гледах го на кино. Хареса ми.
Който харесва точно този тип китайско кино ще се изкефи вярвам. Има всичко, типично за този жанр.
Битки, легенди, фентъзи елементи, тайни сили, екшън и разбира се чиста и всеотдайна любов.
-
6.5 / 7.0

# 114
  • София
Обърнете внимание на този трейлър. ''The Life of Chuck''
Филмът излиза на 6 юни и е по-новела на маестро Стивън Кинг, ако не се лъжа от 2020 г.
Жанрът е драма/фентъзи/НФ. И е много близък като повествование с шедьовъра, ''Stand By Me''
Режисьор ще е Майк Фланаган (Д-р Слийп ; The Haunting of Hill House и т.н.).

Имам много високи очаквания

# 115
Гледах на 4D Mickey 17 и още го мисля.. Търсачката (както винаги!) тук не се справи или пък аз, щеше да ми е интересно да прочета мнения! Струва ми се, че не може да няма. Simple Smile

# 116
  • "Аз съм пътешественик и мореплавател - всеки ден откривам нови земи в душата си" Х. Джубран
"Сиси и аз", много депресиращ, потискащ и реалистично показан филм
за късните години на Елизабет Баварска. За Сиси някакси винаги ми е останал в
главата образа и външния и вид от класиките с Роми Шнайдер и сега трудно възприех
да я видя в различна светлина, филмът е повече от приличен.

# 117
На предните страници имаше мнения за Мики 17.
Май не споделих, че се опитах да гледам Любовта боли, но ми беше тъпо и се отказах. Не мисля да го доглеждам.

# 118
# 119
  • София
Хироюки Санада май има желание да презаснеме всички филми с японска тематика според неговия мироглед. Няма лошо, с нетърпения чакам.

Общи условия

Активация на акаунт