🎥 Всичко за филмите: Гледах! Искам да споделя! Ревюта, премиери, новини...LXV 🎬

• 45 531
  • 736
  •   1
Отговори
# 120
Помислих, че е фалшив трейлър...

# 121
Помислих, че е фалшив трейлър...

Ми то на такъв прилича. Много кадри са си от стария Самурай, а образът на Киану Рийвс е компютърно генериран.

# 122
Да, заради коментарите се разколебах - викам си - може пък да греша...

# 123
Ама че дискусия предизвиках, то веднага е ясно, че е АИ клип , аз и заради това го качих , малко като закачка Sunglasses но явно не схапвахте шегата.

# 124
  • в сърцето на един мъж...
Тъкмо го довърших и мислех да пиша, но видях коментарите - личи си, че е аи генериран клип и върху образа на Том Круз е наслаган Киану Рийвс.

# 125
Сложих го освен като шега и от възмущение ,че вече до такава степен са налазили и създават тези толкова досадни фалшиви новини.
Специално за този клип имаше дори две статии с подробности в "реномирани страници за кино"!!!!!!!! Май ще спра да гледам трейлъри ,омръзна ми постоянно да ровя и да проверявам информацията Imp

Последна редакция: пн, 24 мар 2025, 12:49 от Danifin1

# 126
  • София
Уок ДРисни с един от най-големите провали в историята!
Гласения за мега хит (с планове от минимум $1 млрд. приход) и един от най-скъпите филми в историята, Снежанка, буквално катастрофира и се сгромоляса!

Официалния бюджет е $270 млн. (за няма и 110 мин. филм, смятайте), неофициалния доволно над $300 млн.
Световния откриващ уикенд е едва $87 млн. като само в САЩ/Канада е мизерните и срамни, $43 млн.
Имайте предвид, че за Дисни всичко започва именно с може би най-популярната приказка в световен мащаб през далечната 1937 г. така че от този провал няма как да не ги заболи много. Това е най-тежката възможна присъда за тази компания и какво представлява тя в момента.
Ами какво да кажа, заслужават си го и цялата вина е изцяло тяхна, не на феновете по целия свят. Надявам се, че сега няма да има извинителни коментари как ние белите сме расисти, сексисти, токсични и хомофоби. А да попитам, латиносите защо не го гледат, а афроамериканците? Те пари нямат ли, на кино не ходят ли? Или може би по-скоро, простичкия отговор е, че и те не желаят да го гледат, защото и на тях им вече им се драйфа от тази пропаднала компания, флагмана на уок културата, която погуби изкуството.

Виждате цифрите в България и в САЩ/Канада, друго за отбелязване няма, освен слабия откриващ уикенд на българския 'Триумф' От този филм НФЦ очакваше някакви огромни приходи, но уви ще си останат с мечтите.

Последна редакция: вт, 25 мар 2025, 03:30 от Diavolo

# 127
Еми нормално, не може Снежанка, която е бяла като сняг и по-красива от Кралицата, във филма да е по-грозна от нея и да е тъмна. Ми не е по приказката. Сори. Мислех да ида да го гледам, но сега няма да дам една стотинка. Ще го чакам да се появи някъде.

# 128
  • Berlin
И джуджетата не са истински.

# 129
  • София
Ами и аз да помрънкам на тема Снежанка, не знам дали си струва гледането дори заради Гал, която е сред най-красивите жени на света.

Наистина не знам защо го правят, след шедьоври като Аладин, в който има-няма двама бели в целия филм, но никой не се възмущава, защото героите са такива, филмът се придържа към приказката, зрелищно е, пищно е, има елемент на комедия, на мюзикъл, прекрасен филм!

Почна се с Малката русалка, където зорлем русалката от датската приказка е тъмна, въпреки описанието на Андерсен за нежната ѝ като розов лист кожа и сините очи, ама нали измислено създание, да кажем добре, но и принцът видиш ли е осиновен, за да може майка му да е тъмнокожа. Е кому е нужно това очевидно натрапване на скалъпени моменти в сюжета, които да оправдаят каста.
Жалко. Дано им светне лампата.

Последна редакция: вт, 25 мар 2025, 07:31 от Илит

# 130
  • София
Гледах I'm still here. Видях сега, че е спечелил Оскар за чуждестранен филм. През цялото време си мислех, че и Фернанда Торес, която за първи път гледам, заслужава Оскар за ролята си. Ситуацията в Бразилия през 70-та чрез трагедията в едно семейство. Докосващ филм са направили. Препоръчвам.

# 131
Дано да спрат с римейкс. Ама надали.

# 132
Те даже се гордееха, че Елон Мъск ги натискал да променят пропагандната програма, а от Дисни казали, че не щат.

Пожелавам им от сърце да продължат да губят пари Simple Smile

# 133
То май всички им пожелаваме да губят пари. Че е крайно време да спрат с тия идиотски версии Sad

# 134
Не мислих да ходя да гледам " Снежанка " на кино , но сега със сигурност вече няма да го гледам когато излезе и онлайн .. Дисни си съсипват класиките по този начин .. Жалко " Снежанка " беше и си остава една от най любимите ми анимации  , и не искам да го съсипвам това усещане когато гледам филмчето  за да гледам тази пародия .

Последна редакция: вт, 25 мар 2025, 13:26 от Жасмина 94

Общи условия

Активация на акаунт