Пъзели 69

• 25 815
  • 740
  •   1
Отговори
# 105
  • София
Прелестна вила, автор Томас Кинкейд, Schmidt, 1000
Много ми хареса Simple Smile какво ще го правиш?

# 106
  • София
Еве, обещан е вече.

# 107
Момичета издирвам да купя този пъзел. Правих индивидуална поръчка за него при един много препоръчван във FB господин ,но за съжаление  олекнах с немалко пари а резултатът не е добър. Това е любимата ми картина . Бил е наличен в пъзел мания но вече не. Ако някой го засече някъде моля да ми каже.

# 108
От мен един скромен Равенсбургер, едва 300 части.

# 109
Да покажа още един пъзел - загадка, който най-малко ми хареса от всички, които наредих до сега
IELLO The Twist Collection 1000 части - По крайбрежната алея

Нареден в скрит текст
Скрит текст:

Нa снимката не се виждат добре дребните детайли, които ми се сториха много зловещи. Ако на някой му е интересно, тук намерих информация за художника и какво му е повлияло, за да рисува такива ужасии https://dama.bg/gallery/istinata-za-sveta-17-iljustratsii-koito- … istorii/33060?i=1

# 110
  • София
Да се влюча и аз с няколко наредени.

# 111
  • Варна
Този пъзел си търси нови стопани. Нямам достатъчно място да го редя, а вече нямам и желание. Не помня дали съм го пускала тук, но слагам снимка.

# 112
  • Варна
Този пъзел си търси нови стопани. Нямам достатъчно място да го редя, а вече нямам и желание. Не помня дали съм го пускала тук, но слагам снимка.

Аз проявявам интерес и бих приютила пъзела ако все още е наличен. Харесва ми и с удоволствие бих го редила. 🙂

# 113
  • София
Лъвска риба, Cherry Pazzi, 500 части

# 114
  • София
Харесала съм си този пъзел... Някой дали го има?

Последна редакция: пт, 14 мар 2025, 11:05 от elita

# 115
Не знам какво за него, но според мен ще е приятен за редене, защото не очаквам да е много сложен предвид ясните контури, а все пак е 1000, та ще има и някакво предизвикателство.

# 116
  • София
Новата придобивка

# 117
И аз приключих тия мадами най-сетне, след двуседмично преседяване.

gurgolina, ти си машина! Не мога да преброя колко нареди, докато аз си дремех на този. Защо не се запишеш на някоя пъзелмания?
Еве, да не си дошла без малкия фъстък! Само не знам как ще си и тръгнете. Grinning

# 118
  • София
evencee, благодаря. Аз тези с 500 части ги редя в работата.  С по 1000 части вкъщи, падат се по 1-2 на седмица, понякога и по- малко. Не се записвам за пъзелмания или каквото и да е състезание, защото редя бавно, не състезателно. Само мисълта, че трябва да бързам вече не ми е удоволствие и се напрягам много, а аз главно почнах да редя, за да се отпускам Blush

# 119
  • София
Малкия фъстък си е в нас със стопаните си Simple Smile аз съм по женски на състезание. Утре сме на 12 часа маратон разделени в два отбора аз, Мими и Веси в единия, а Ели и Ади в другия отбор. Ще разказваме като имаме сили Simple Smile

Общи условия

Активация на акаунт