Пъзели 69

• 25 830
  • 740
  •   1
Отговори
# 150
  • Варна
...
А 3-хилядника кога го взехте, кога го наредихте, не беше ли онзи ден Flushed

В неделя получих пъзела и същата вечер беше с готова рамка или полуготова, защото 3-4 части бяха в купчината с неопределени елементи. Недоглеждане. Мъжът ми реди със скоростта на шевна машина, та покрай него се налага и аз да се забързвам, сакън да не свършат частите и да няма за мен .😄

# 151
Ravensburger, 1000 части🧩
Много приятен, благодаря за възможността да го наредя:)

# 152
  • Варна
Пък аз надникнах в Комсед и веднага поръчах тези двата, които чудесно ще ми допълнят колекцията замъци на Дисни, на всичко отгоре са ми от любимите Равенси, които си пазя после Simple Smile Писаха ми, че поръчката ми вече е изпратена и си отдъхнах, защото още като ги поръчвах пишеше, че са ограничена наличност и ме беше страх, че в един момент ще ми изпляскат, че са свършили.

# 153
  • София
Тези варианти на замъците са прекрасни. Ако ги модифицират подобни, бих взела всичките. А къде ще ги слагам .... Joy друга тема
Днес си получих два пъзела от озон, в момент на нервно затъмнение трябваше да си купя нещо, та половинката си избра момата с плитката... А аз шарената девойка с бялото коте
По повод новите пъзели, не харесах нищо и преди малко осъзнах защо, много ми влияят тия бордове отстрани Grinning мразя червено, но като го погледна без него и си ми харесва пъзела. Не помня частите какви бяха, някой ако може да подсети
И нагледно за какво говоря

# 154
Аз ги помня гланцирани:) Котето на Black sea
и аз го искам в един момент, най-много него си го харесах.

# 155
Хепи, аз имам този. Сега го отворих да снимам частичките. Гланцирани са. Изглеждат добре изрязани.

# 156
  • София
Nova  не са лоши, просто са лъскави Simple Smile един пътуващ беше от тях с едно момиче с колело.
Даже не помня тук откога не съм си купувала пъзел. Последно от Люксембург си купих два Simple Smile
Тази седмица не съм редила, уикенда ще наваксам.

# 157
  • София
Мерси момичета, като каза момичето с колелото и се сетих Wink поносимо е , като ги намалят

# 158
  • Тополовград
Искам да попитам  Комсет правят ли често намаления. Например за Великден дали ще има.

# 159
Breakfast with a View - Schmidt 1000

Хубавото е, че от новите на Нова почти нищо не харесах, но метнах все пак някакви в любими, обаче вероятно ще ги махна щом са гланцирани. Лошото е, че Шмид са занижили качеството и с този нещо не се харесахме. Свободен е.

# 160
  • Варна
Шмид определено са занижили качеството. Мислех, че си въобразявам, но явно не.

# 161

Като един истински Равенс си се редеше сам. Много приятен.

# 162
  • София
Happy eyes, Nova са същата сглобка като Black sea lite, разликата е че са гланцирани. Същите са като Gold puzzle. Редила съм два техни

# 163
За съжаление с една липса, но си знаех, че така го купувам. Много ми хареса

# 164
  • Тополовград
Много красив пъзел. Как се казва.

Общи условия

Активация на акаунт