Пъзели 69

• 25 815
  • 740
  •   1
Отговори
# 570
  • София
evencee, запазвам ти го. Другите два ги нямам. Качеството е точно нещо средно между обикновения Trefl и Прайма. Частите са по дебели от обикновения Trefl, сглобката е по-добра, но не е много стегната. Когато се развалят е лесно, аз така обичам да не трябва после една по една частите да ги разделям

Последна редакция: нд, 15 юни 2025, 13:31 от gurgolina

# 571
  • София
Въпреки хубавото време вчера и едни орхидеи наредих

# 572

Captain Fantastic And The Brown Dirt Cowboy/Elton John
1000 части

Жесток Елтън Джон!  Малко ме изненада с формата си, не бях обърнала внимание че е квадратен и съответно не се събира в папката. Наложи се бързо да търся друго място за редене. Самият пъзел, въпреки че е доста шарен, изобщо не ме напрегна. Има страшно много детайли, които подсказват. От сега знам, кой ще му се накефи максимално!

# 573
Готова съм с пътуващия, който искаше да го реди след мен нека ми пише и остави данни за доставка. Много приятен, хубава сглобка, дебели парченца. Много ми хареса!

# 574
Няколко пъзела, които мисля не съм качвала от последните седмици, пътуващи от фейсбук. Шарената рокля пълна скръб.
Star wars печели топ място.

# 575
  • София
Ravensburger Circle of Colors: Dreams

# 576
Rock around the clock!
1000 части
Jumbo

Нареден в скрит текст
Скрит текст:

Благодарности на Евето и за този Hug
Не съм сигурна дали съм споменавала, че мразя Греъм Томпсън Joy

Много ми е ваканционно вече и почти не редя. Детето тъкмо поотрасна и мога да я пускам повече сама, но вече и мен не ме свърта и въртим обиколки навън всяка вечер, до пъзел изобщо не стигам, само сутрин по малко.

# 577
А моето голямо дете от месец взе шофьорска книжка и към страховете ми се добави още един. Обикалям вечер балкона, докато не го видя да паркира и на другия ден съм "парцал". ММ няма такъв проблем. Grin

Направих поръчка в Книгомания с разни неща за дъщеря ми и добавих за мен този пъзел.
https://knigomania.bg/klimt-collection-1500-piece-jigsaw-puzzle.html
Днес ще го получа и най-вероятно ще го подхвана да го редя.

Харесах и още един, с най-известните коледни приказки, но сега не ми се харчат пари. Ще чакам промоция! Simple Smile

Последна редакция: вт, 17 юни 2025, 11:23 от vox

# 578
  • София
Ели май сме го чули това Sweat Smile

Моя големия от сега пита догодина да вземе книжка и да му давам колата, което няма как да се случи Smile лоша майка

Аз си редя и даже кучето се научи да гледа от другия край на дивана пъзелите.

# 579
Big Garden Birdwatch
1000 части
Jumbo

# 580
  • София
Гейша, Anatolian, 500 части

# 581
Похвалвам Книгомания, освен че са супер бързи с доставката, получих и много мил подарък, (неочаквано)! Simple Smile
Скрит текст:

Обаче, като видях пъзела и размислих, ще си го оставя за след почивката.
1500 преобладаващо златни части в един плик, леко ме стресираха. Може и да не успея бързо да го наредя, а не обичам да остава нещо недовършено.
Скрит текст:

# 582
  • Варна
" Лунен сън", Шмидт, 1000 части.

С този пъзел мисля да закрия сезона на редене до наесен. Почти не остава време за това удоволствие. И ние като Бухтичка сме почти всяка вечер семейно навън с колела, баскетбол и подобни. Та наесен с нови сили и още по- хубави, цветни и по възможност без липси пъзели. 🙂

# 583
  • София
Schmidt, 1000 - Цветен плаж

# 584
  • София
Живот на плажа, Clementoni, 500 части

Общи условия

Активация на акаунт