Пъзели 69

• 25 826
  • 740
  •   1
Отговори
# 90
Видях и аз новите на Black Sea, бих редила някои, но наистина го има момента с еднотипните изображения.
За тези, които ще участват на пъзелмания, вероятно ще са в този стил пъзелите, но ме съмнява, че ще са животни.
В тази връзка, не е ли време да се направи списък с участниците, за да знаем на кого и кога да стискаме палци? Relaxed

# 91
  • Варна
Нищо не ми хареса. И по-добре, че не ми е сега момент за купуване на пъзели.

# 92
  • Варна
Честит празник, момичета! Живи, здраве и обичани !🙂

И аз видях новите пъзели на Блек Сий. За момента на мен ми идват прекалено шарени. Видях и че " Красавицата и залезът" е отново налична, тъй че ако някой я иска- бързо да поръчва. Smiley Проверявам редовно сайта, т.к. се надявам отново на наличност на " Лунен сън" на Шмидт. Прекрасен пъзел иска ми се да го имам, наредя и да си го запазя. Дано да го заредят в някой момент .🙂

# 93
  • София
За соло пъзелмания:
Събота сутрин - Happy eye;
Събота следобед - евето;
Неделя сутрин - Бухтичка;
Неделя следобед - mimok;

# 94
  • София
Този сам се нареди да часове.

Средиземноморска сграда, Schmidt, 1000 части

# 95
Нареден! Heye, 1000 (20х50) части.
Навън днес беше разкошно, а аз го пропилях в редене, но исках да го свърша вече. Също така, признавам си, че ползвах подсказки, но за този пъзел водещо ми беше да го имам нареден, а не толкова процеса на редене. Надявам се тия дни да му купя голям картон и да го залепя.

По-бял е пясъка "на живо", но не ми остана търпение и като фотограф да се изявявам.Simple Smile

Имам един малък (300) Равенс със сукуленти, който изобщо не броя за предизвикателство и който вероятно ще поизчака засега. Обаче пъзелите с гръцки острови са ми голямо изкушение, а не попадам на хубав такъв от 500. Хилядарка сякаш скоро няма да ми се реди.

# 96
  • Варна
Този направо на един дъх го подредих. Прекрасен е ❤️

# 97
Много забавно ми беше докато изчетох какво сте писали уикенда. Стигнах до новите Black Sea, отидох да ги погледна и установих, че май ги мярнах преди това докато търсех нещо друго, но явно са ми били толкова еднакви, че не съм обърнала внимание.
Сетих се и че пъзелмания наближава, и че не съм направила списък, после прочетох от Ади, че трябва списък и накрая Мими услужливо го е спретнала Smiley
Изобщо пъзелмания в момента ми изглежда в някаква друга вселена, хич не съм на тази вълна.

View of New York
500 части
Trefl

Инстаграмското ни състезание от миналия месец, завърших втора - https://www.instagram.com/reel/DF2b5BxopxK/?utm_source=ig_web_co … =MzRlODBiNWFlZA==
Започнах много добре както винаги и после се паникьосах Satisfied
Иначе пъзелът е от стандартната серия, но е с новото изрязване, което е доста по-добре. Пак имах вкарани на грешни места за съжаление, но все пак е по-приятен от старите им.
Този месец ще го правим ако не се лъжа на 29-ти и сме избрали един двоен Трефл. Идеята е на място да изберем кой от двата да наредим. Не съвсем като на световното тази година, но подобно. Пъзелът е този и на мен и двата ми изглеждат ужасни Satisfied

# 98
  • София
Бухтичка мен ако питаш долния е една идея по-лесен Simple Smile
Разгледах Озон и Блек сий, не ми хвана май нищо окото освен едни лебеди, ама....
От два дни нямаме интернет в работата и само работя Joy доста работа отметнах Simple Smile

# 99
И с този пъзел май ще закрия зимния сезон

# 100
Бухтичка мен ако питаш долния е една идея по-лесен Simple Smile

И мен определено към него ме влече, въпреки че като видя колелета и Амстердам потръпвам Joy Но небето, плочките долу, червеното дърво ми изглеждат постижими за разлика от горния където нищо не ми харесва Smile

Mountain Mayhem!
1000 части
Jumbo

Нареден в скрит текст
Скрит текст:

# 101
  • Варна
" В сърцето на Париж", 1000 части, Блек Сий.

Скрит текст:

# 102
  • Варна
Завърших и втория на Alipson. Много по-лесен от първия, но с все така хлабава сглобка. Но пък картинката много ми харесва.

Започнах пътуващия на Ravensburger. Интересно, сглобката е с една мини идея по-стегната от тази на Alipson.

# 103
  • София
Прелестна вила, автор Томас Кинкейд, Schmidt, 1000 части

# 104
Една позната вече торта
Cherry pazzi, 1000 части🎂

Общи условия

Активация на акаунт