Пъзели 69

• 25 804
  • 740
  •   1
Отговори
# 630
Едни не толкова бързи 13200 части, които стартирах през януари, завърших началото на май и съединих частите към юни някъде Laughing
Предизвикателство си беше, признавам, да не кажа, че e един от най-трудните, които съм редила, но пък крайният резултат определено е впечатляващ.
Лошото е, че след него ми се редят само големи вече, но не всички картинки ме грабват и изборът не е особено голям.

Disney Orchestra
Clementoni, 13200

# 631
  • София
Trefl, 1000 части, Красив плаж, Бора Бора

# 632
  • София
Ади и на мен ми остават два плика. Започнала съм го 2024г. по два плика на година и ще стане Simple Smile
Нали знаеш че имам големи пъзели, само казваш и готово.
Тази седмица не съм редила, но мисля утре да поправя този пропуск.

# 633
Baltic Sea Coastline - Cherry Pazzi 1000

# 634
  • Варна
Два пъзела на УНИЦЕФ, всеки по 208 части. В удивително добро състояние, предвид, че са на 30+ години. За жалост, единият е с няколко липси. Приятел ми ги даде назаем да ги подредя.

# 635
Един много красив Schmidt, екстра качество.

# 636
  • София, България
Аз най-накрая започнах пъзел и той пътуващ, на марката Tucocoo, явно са китайски, добро е качеството, картинката изглежда много лесна, а на мен ми е изключително труден, чак ме е срам да кажа, че го разделих по буквите на 8 части и пак въртя парчетата и се мъча. За този става въпрос:

А може и форма да съм изгубила, но честно, изобщо не очаквах, че ще ме затрудни.

# 637
Ади и на мен ми остават два плика. Започнала съм го 2024г. по два плика на година и ще стане Simple Smile
Нали знаеш че имам големи пъзели, само казваш и готово.
Тази седмица не съм редила, но мисля утре да поправя този пропуск.

Ох, Еве, знам, че имаш големи, но масата ми събира максимум до 3000 части, та ако имаш някой в пликове до този размер, направо ми го пращай SatisfiedSatisfied

Мона Лиза, явно си изгубила форма. За този пътуващ и аз съм се записала, но по спомен списъкът беше доста дълъг, та идея нямам дали скоро ще стигне до мен. Иначе изглежда супер свежарски.

# 638
Пеперудена нежност    
    Cobble hill ,500 Butterfly Tiles

Скрит текст:

[/list]

# 639
    # 640
    • Варна
    Дами, ето този пъзел си купих, въодушевена от великденските ичица. Определено този тип пъзели е напът  се превърне в любим. Не мога да преценя бързо или бавно го наредих, защото времето ми беше кът, а и имаше дни, когато просто не бях вкъщи. Сега се сещам, че Бухтички ми обеща един 1500 Равенсбургер, "Точка във времето", дебна кога ще се похвали, че го е наредила.
    Следващите две седмици отивам да дишам тревненски въздух и когато се върна продължавам с реденето.

# 641
    • София
    Castorland, 1000 части, Цветовете на подправките

# 642

Cat in the Mirror, 1000 части
    Exploding Kittens

Скрит текст:
    "Мяу, бе!" Grinning

# 643
    • София
    Един Трефл и от мен, находка от групите. Трефл май празнуват 40 годишнина и са пуснали серия.

# 644
    Много в готин! Как ти се стори като качество и редене?

Общи условия

Активация на акаунт