Facebook / Фейсбук – 9

• 17 182
  • 428
  •   1
Отговори
# 405
  • София
Когато изпращам снимка в Месинджър, снимката излиза наобратно  което е много дразнещо. Трябва да завъртя телефона
два пъти за да се види правилно снимката. Отначало помислих, че е някакъв бъг, но вече месец е така. При вас как е и има ли начин да се оправи?
Нямам такива проблеми, тествай преди да пратиш снимка да я завъртиш през едитора на телефона и тогава изпрати - виж дали пак се случва.

Ако искаш деинсталирай месинджър и пак инсталирай - възможно е да е някакъв локален бъг при теб.

# 406
Когато се включваш наживо, това после остава ли в профила на човека? Не ползвам такива неща и не съм наясно.

# 407
  • София
Когато се включваш наживо, това после остава ли в профила на човека? Не ползвам такива неща и не съм наясно.
Като се включиш на живо - приятелите ти получават известие, че си "live". Съответно когато приключиш излъчването се генерира видео, което може да се запази, а може и да се изтрие.

# 408
Здравейте.След смяна на iPhone и прехвърляне на информацията в месинджър ми се изтриха всички съобщения от тази година.Останаха от миналата година съобщенията.Мога ли да ги възстановя?

# 409
  • София
Днес се оказах член на няколко групи, в които не съм влизала. Много е досадно.

# 410
Знаете ли къде в настройките мога да променя името си?

# 411
Последвала съм определена страница във ФБ, която пише, че е последвана от още 35 последователи. Като отида на информация обаче ми показва само 3-4 от тези последователи, а не всички 35. Как да видя всички, като уточнявам, че тези, които ми показва нито са ми в приятели, нито имаме нещо общо.
P.S. Допълвам питането си - как да видя кой е администратора на страницата ?

Последна редакция: чт, 30 окт 2025, 14:43 от metome

# 412
  • София

P.S. Допълвам питането си - как да видя кой е администратора на страницата ?

Няма как да разбереш кой администрира страница. Това не е публична информация.

# 413
  • Glasgow
Нещо ново ли е или е бъг, отдавна не съм имала стори, преди тези, които не са ти приятели и са гледали ги даваше като обща бройка без да показва профили. Сега имам гледания от хора, които нито са ми приятели, нито сме комуникирали някога, а просто имаме общи. Не очаквах да видя това😅🙈

# 414
  • София
Нещо ново ли е или е бъг, отдавна не съм имала стори, преди тези, които не са ти приятели и са гледали ги даваше като обща бройка без да показва профили. Сега имам гледания от хора, които нито са ми приятели, нито сме комуникирали някога, а просто имаме общи. Не очаквах да видя това😅🙈
Показва ти ги, така ли? Сега нали има нов mode и е възможно ако си минала в него - създател на съдържание, да ги виждаш. Ако си обикновен потребител, би следвало пак да стои 1 друг, два, т.е. да си е анонимно както преди.

Иначе препоръчва, да - идеята на социалката е да свързва хора.

# 415
  • Glasgow
Не, не съм минала в новия мод, доста странно, замислих се дали и аз съм гледала чужди сега😅май не съм.
Обикновен потребител съм, а ги виждам.

# 416
  • Стара Загора
И при мен се случи онзи ден, не съм минала към създател на съдържание. Бяха познати, които не са ми в приятели.

# 417
  • Glasgow
Приключи се със stalk-ването значи 😅сега ще пускам всеки ден, докато се усетят да видя кои бяха тези анонимни преди.

# 418
  • София
Приключи се със stalk-ването значи 😅сега ще пускам всеки ден, докато се усетят да видя кои бяха тези анонимни преди.
Идеята си струва да се тества, не много хора са наясно, но ако тези, които го правят и те са били.. може и да се усетят, но и да се чудят.

Нормализира ми се фийда за в момента, явно мрънкането във форума помага.

# 419
  • Стара Загора
Хмм, сега реших отново да пусна едно публично стори и изписва "други". Най-вероятно се получава бъг, когато се виждат при нормален профил.

Редактирам се: Едни виждам, други не. Grinning

Последна редакция: пт, 31 окт 2025, 18:45 от Phoenix_

Общи условия

Активация на акаунт