Facebook / Фейсбук – 9

• 17 134
  • 428
  •   1
Отговори
# 420
  • Glasgow
Да, бъг е, после имаше и "други." Днес пак така. Но да знаете, ако гледате чужди, че може да попаднете в тази "дупка"😅

# 421
Здравейте! Фейсбук дейтинг може ли да се инсталира на компютър, без да го има на телефона?

# 422
  • София
Здравейте! Фейсбук дейтинг може ли да се инсталира на компютър, без да го има на телефона?
Facebook Dating в момента е интегрирана директно в мобилното приложение на Facebook, така че няма отделно приложение за компютър.

Можеш да достъпиш Facebook Dating през браузър, като влезеш в акаунта си на Facebook и отидеш на секцията "Dating", но пак ще ти е необходим мобилен телефон, за да настроиш профила и да започнеш да го използваш.

Така че, за съжаление, не можеш да използваш Facebook Dating изцяло на компютър без да имаш мобилен телефон.

# 423
Много благодаря!

# 424
Влизам да споделя две неща.
Първо. И аз пробвах да пусна публично стори, за да видя какво се вижда....и да, вече се вижда кой го гледа, но пак не е на 100%. При мен имаше и от трите възможности:
1 - хора, които не са ми в приятели, просто са гледали
2 - хора, които са ми пратили покана за приятелство, но не съм приела
3 - "други"
Т.е. в крайна сметка някои ги видях, други не успях. Grin
Второ. В месинджър напоследък пак най-отгоре ми светят хора, с които или грам не комуникирам или хора, които не са ми в приятели, но сме си писали за някоя покупко-продажба в група и то преди 4-5-6 години. Много тъпо! Дано го оправят.

# 425
  • Там...
Няма да го оправят, задържте на контакта и изберете скриване. Аз съм си оставила само хора, които ме вълнуват да изскачат, когато са онлайн.

# 426
  • Glasgow
Този бъг се върна при мен, да се вижда кой ти гледа сторитата, и който не ти е в приятели. Предпочитам като беше анонимно, сега се филмирам какви са тези хора, защото този път нямаме абсолютно нищо общо. Предния беше партньорка на бивш колега, също някакви жени от квартала ми, може би като съм писала в местната Фб група са ми разглеждали профила.

# 427
  • София
От известно време получавам уведомления,че поверителността на група е променена в публична,групи на повече години с 6 цифрен брой членове.Имам поверителна група с 8 000 членове ,но фб не ми позволява да я променя на публична.
 Някой има ли идея какво се изисква ,за да променя поверителността?

# 428
От поверителна на публична групата не може да стане, поне така беше преди известно време. Членовете на групата са се съгласили да участват в поверителна група и спрямо тях не е честно след време да се пляснат в публична група.
Ако групата е била публична при създаването, след време може да стане поверителна.

Общи условия

Активация на акаунт