Facebook / Фейсбук – 9

• 21 874
  • 508
  •   1
Отговори
# 435
Да, пропуснах да кажа за папките, имам 3, засега.

# 436
От поверителна на публична групата не може да стане, поне така беше преди известно време.

Вече може.

Хм, странна работа, сега пробвах при моята група не може все още.
Тази група да не би да е нова и с малък брой членове?

П.п.сега я погледнах, групата е стара и с 27 000 членове, нямам обяснение защо за едни става а за други не.

Последна редакция: пн, 17 ное 2025, 16:18 от Andji_1

# 437
  • София
От поверителна на публична групата не може да стане, поне така беше преди известно време.

Вече може.

Да ,от известно време забелязвам,но мойта група не мога да направя публична.

# 438
От няколко дни има промяна във фейсбук - визията на профилите изглежда различно. Забелязвам, обаче, че май няма опция за следване на страница, а само харесване. Също на профил на човек с опция за следване, сега ми показва само следването, без опцията да го добавя като приятел. Или аз нещо не виждам къде са тези опции или просто са премахнати.

# 439
  • Glasgow
Това с групите дето от поверителни могат да са публични е много дразнещо. Една от любимите ми групи и тя стана публична

# 440
аз за пореден месец има проблем с някой,който се опитва да ми ресетне паролаат на профила и дори да добави моят имейл към своя профил. видях кой е- гмейл ми показва профилна снимка. нещото си има и др, личен профил. не го познавам - прилича на ромка, но може и да е мъж. опитвам се да рипортна, но рипортите ми се отхвърлят и блокират създанието. чудя се по менютата има ли опция директно да рипортна? вече се замислям дали да не ида да му направят "черна магия".

# 441
Здравейте!Вече няколко дни опитвам и само си изгубих времето и реших, че само Вие ще ми помогнете. Как да премахна или скрия бутоните" харесва ми" и" коментар "във Фейсбук?Виждам хора, които са ги скрили, значи е възможно, но аз така и не успях.Моля за помощ...

# 442
От трите точки на публикацията. Кой може да коментира - само отбелязаните.

# 443
Благодаря! А да не се появява бутона харесва ми?

# 444
Пак нещо странно. Цъкам на публикация на познат, с който имаме 1 общ познат - гледам 11 лайка + 1 сърце. Сърцето не се вижда от кого е, т.е както изглежда като си блокиран от някого. Накарах приятелки през техния профил да видят - същото. Някакви идеи?

# 445
Нормално е, когато човекът със сърцето си е деактивирал профила.

# 446
  • София
Да не би фейсбук да променя автоматично поверителността на групите? Една след друга групите, в които членувам, стават от поверителна на публична.

# 447
  • Glasgow
И на мен така ми изглежда. защото една от любимите ми дето споменах е игра за една верига заведения, където може да се поръчва през апликация. Но можеш да поръчаш и в други градове и си пращаме подаръци поръчки, пускаш снимка, в кой град си, номер на маса. И поверителността беше важен детайл, някой път хората са с деца, а така прекалено много информация се дава. Или пък тези за болести, дето хората си споделят резултати и изследвания, има прекалено много лични данни

# 448
  • София
Да не би фейсбук да променя автоматично поверителността на групите? Една след друга групите, в които членувам, стават от поверителна на публична.
Не мисля, имам поверителна група, аз промених настройките. ФБ няма как да вземе такова решение и да го направи. В момента ми прави впечатление, че премахват възможността когато се коментира анонимно да има псевдоними - изписа ми в групата ми, че това няма да бъде достъпно вече.

# 449
Точно пет съобщения за смяна на поверителност на групи имам. Няма как да е съвпадение и администраторите на всички тези групи едновременно да променят статута. От ФБ е промяната.

Общи условия

Активация на акаунт