Facebook / Фейсбук – 9

• 18 996
  • 465
  •   1
Отговори
# 450
  • София
ФБ скоро пусна това като опция от поверителна една група да може да стане публична - преди това, каквито настройки са зададени при създаване на групата - такива си остават. Публичните групи достигат до повече хора, във времето администраторите биха могли да ги монетизират по-лесно, ако се развиват по-бързо.

Няма как от МЕТА да го наложат това, при положение, че са го задали като опция да избира потребител, който създава група дали същата да бъде поверителна или публична.

Пускам информация и от чат Джипити, като му е зададен промпт да провери цялата налична информация и да даде от достоверни източници какво се случва, ако не вярваш на мен, то може да се довериш на чата или да потърсиш чуждестранни източници и да се убедиш.

# 451
Както се промени и поверителността на стритата да са видими и публични за всички.

# 452
  • Glasgow
Със сторитата положението е тука има тука няма😅 Според мен объркаха нещо

# 453
  • Пловдив
Админ съм е няколко групи - в 2 от тях Мета ми препоръча, да сменя поверителността, за да достига до повече хора, в останалите - не.
Не виждам и закономерност в "предложенията", защото една група е огромна, а другата - съвсем малка Sad
Автоматично нищо не се е променило, поне не и в групите, където съм админ

# 454
И при мен само за ден три групи си смениха поверителността, като до сега каквото се е публикувало, новите членове няма да го виждат.

# 455
Имам въпрос относно виждането на активността в месинджър - само при деактивиране на опцията видимост на статуса (он или офлайн) ли не може да се види кой кога е онлайн или има и друг начин - напр.чрез влизане във фейс/месинджър от някакво специално устройство (смарт часовник или друго подобно)?

# 456
Не мога да вляза във фейсбук, при натискане на иконката ме изхвърля. Опитах да го изтегля отново, дава ми, че го има. С месинджъра нямам проблем.

# 457
Ти деинсталира ли го?

# 458
Не успях. Обаче си изтеглих фейсбук lite и от новата икона мога да влизам. Струва ми се същия, не знам има ли някаква разлика във функциите.

# 459
Здравейте, преди един месец изпратих покана за приятелство на момиче във Фейсбук, но тя я отказа. Сега искам да изпратя нова покана. Когато вляза в профила ѝ, вече няма опция да изпратя нова покана — вероятно така е настроила профила си. Дали има някакъв начин да ѝ изпратя отново покана?

# 460
Здравейте, преди един месец изпратих покана за приятелство на момиче във Фейсбук, но тя я отказа. Сега искам да изпратя нова покана. Когато вляза в профила ѝ, вече няма опция да изпратя нова покана — вероятно така е настроила профила си. Дали има някакъв начин да ѝ изпратя отново покана?

Няма начин, тъй като е отклонила поканата за приятелство. В такъв случай опцията да изпратите отново покана изчезва като възможност.

# 461
  • София
Не успях. Обаче си изтеглих фейсбук lite и от новата икона мога да влизам. Струва ми се същия, не знам има ли някаква разлика във функциите.

В lite версията, някои функции са изрязани. Няма всичко, което има в нормалната версия.

# 462
Всички важни функции ги има. Никога не съм имала стандартен ФБ, само Lite. Нямам отделен месинджър, което за мен е голям плюс.

# 463
  • Пловдив
Вие днеска проблем с Фейсбук и Messenger имате ли?

# 464
Аз имам с фейсбук от дни. Не мога да вляза в пълната версия изобщо, само в Лайт. Добре, че засега ми върши работа.

Общи условия

Активация на акаунт