Facebook / Фейсбук – 9

• 14 041
  • 364
  •   1
Отговори
# 60
Не са ми изчезнали, но тази в месенджър се промени на Ask Meta AI or search. Пробвайте да ъпдейтнете или преинсталирате приложенията.

Всичко пробвах ,не ми излизат! Явно съм ограничена но защо и аз незнам! Писах многократно до подръжката но нищо! От   Ghrome като влизам има лупичка и месенджър но там са ограничени функциите! Иначе отделно месенджъра нямам проблем с него който е отделно от фейсбук!

Последна редакция: вт, 01 апр 2025, 16:02 от Toni Hubenova

# 61
Хора, пиша, за са апелирам отново - ако се логвате с имейл от АБВ, сменете го - на Gmail, ако не, то поне на mail.bg ило yahoo. Днес за пореден път разбирам за хакнах Фб профил с АБВ поща.

# 62
С двойно удостоверяване трудно ще стане.

# 63
Здравейте! Когато влезеш в страницата на известна личност, която следваш до " харесано" има " абонирайте се". Безплатно ли е и какъв този абонамент въобще?

# 64
  • FMSTEREO
Здравейте,бихте ли ми казали ,когато сигнализирам за нередност за някоя фейсбук група,какво трябва да кажа че е нередно и от какво завивиси,да забранят тази група ? освен това собственика на групата ще разбере ли кой че аз съм сигнализирал за нередността,или е анонимно ?

Последна редакция: чт, 03 апр 2025, 21:45 от FM.MONO.STEREO

# 65
Здравейте,бихте ли ми казали ,когато сигнализирам за нередност за някоя фейсбук група,какво трябва да кажа че е нередно и от какво завивиси,да забранят тази група ? освен това собственика на групата ще разбере ли кой че аз съм сигн
ализирал за нередността,или е анонимно ?

А,къде се пише за нередности във фейсбук?

# 66
Здравейте! Когато влезеш в страницата на известна личност, която следваш до " харесано" има " абонирайте се". Безплатно ли е и какъв този абонамент въобще?
Да Simple Smile
Здравейте,бихте ли ми казали ,когато сигнализирам за нередност за някоя фейсбук група,какво трябва да кажа че е нередно и от какво завивиси,да забранят тази група ? освен това собственика на групата ще разбере ли кой че аз съм сигнализирал за нередността,или е анонимно ?
Има изброени опции, анонимно е.
Здравейте,бихте ли ми казали ,когато сигнализирам за нередност за някоя фейсбук група,какво трябва да кажа че е нередно и от какво завивиси,да забранят тази група ? освен това собственика на групата ще разбере ли кой че аз съм сигн

Всяка страница, пост има опция да информираш администратор или директно фейсбук.
Но често отхвърлят рипортите.

# 67
Да Simple Smile
Има изброени опции, анонимно е.

Всяка страница, пост има опция да информираш администратор или директно фейсбук.
Но често отхвърлят рипортите.
[/quote
Благодаря Ви за отговора!

# 68
  • Точно където трябва
Здравейте. Искам да си направя публична страница във ФБ, на която да качвам разни неща. Как да я направя за * следване* ? Виждам, че има и лични профили с такава опция, но не знам как става. И ще мога ли да виждам кой я следва?

# 69
Здравейте, отворих фейсбук профил без да отварям сторитата на въпросната личност . Но след това не ми излиза оградено със синьо , все едно съм ги гледала . Ще му излезе ли, че съм ги гледала ?

# 70
Ако не сте приятели с този човек ,няма да излезе името ви ,че сте гледали ,но ако сте приятели -излиза.

# 71
Не сме . Просто ми стана интересно , защо се махна синьото все едно съм гледала, при положение че не отварях стори, а само профила

# 72
Ако сторито е изтекло( за 24ч) се е махнало и вече
няма.

# 73
Не. Седеше още, че има стори , но просто все едно е отворено …

# 74
При мен , дори като съм видяла нечие стори, стои синьо.Нещо бъг в ъпдейта.

Общи условия

Активация на акаунт