Facebook / Фейсбук – 9

• 14 140
  • 366
  •   1
Отговори
# 75
  • FMSTEREO
Искам да ви питам,как да направя това ,по защитен профила си,това както се казва двуфакторно удостоверяване че съм аз,примерно освен с имейла и паролата с която се логвам,да се иска потвърждение с смс код на мобилния телефон ?

# 76
Как да си направя  така че ,профилната ми снимка да една ,то на месинджъра снимката да е друга?Гледам някой потребители имат това.

# 77
На Месинджър се актуализира по-късно. Така мисля, но аз нямам отделен Месинджър.

Напоследък ме засипват с предложения за приятелство. От тези, които си мислиш, че са покани. При вас така ли е? Досега много рядко съм имала, сега всеки ден.

# 78
Не, когато се навра в някоя група и стана активна, ме заливат тогава.

# 79
Здравейте, знаете ли защо след като направя публикация в група не ми излиза опцията "Видяно от" .
Преди няколко дни всичко си беше наред. Какво да направя, групата е служебна и определено ми е важно да знам прочетено ли е съобщението.

# 80
Здравейте, преди години бях закрила един мой фейсбук профил и бях спряла да използвам и пощата с която е регистриран. След 5г неактивност на пощата някой си прави същата и явно при опит за регистриране във фейсбук му изписва, че има профил на този имейл адрес. В следствие на това фейсбук профила ми е върнат и откраднат. След дълги перипетии с абв пощи ми върнаха пощата, но при опит с опцията " Забравена парола " във фейсбук не искат да ми изпратят 6 цифрен код на имейла. Какво мога да направя? Писах на поддръжка многократно, отговор няма.

# 81
  • Sofia
Ако правилно разбирам написаното, не виждам на какво основание претендираш, че някой ти е откраднал пощата.

ABV пощите се закриват от само себе си след определен период на неактивност. Това е публично обявено условие. В този ред на мисли, другият юзър не е направил нещо неправомерно.

# 82
Чрез пощата ми е откраднат фейсбук акаунта. Въпросът беше, защо не получавам 6 цифрен код, имейл адресът е това.

# 83
Чрез пощата ми е откраднат фейсбук акаунта. Въпросът беше, защо не получавам 6 цифрен код, имейл адресът е това.
Ако не е сменен начина за изпращане на код да се праща на телефон примерно и сте сигурна, че задавате фейсбук да изпрати кода на точно тази поща, то тогава проблемът вероятно е в абв пощата. Няма да е прецедент.

По-скоро се свържете с фейсбук, обяснете ситуацията и се опитайте да получите съпорт от тях. Вероятно ще искат да докажете, че сте Вие. Моя приятелка преди много години изпраща лична карта и още нещо прави, за да й възстановят достъпа до профила.

# 84
  • Варна
А как всъщност се случва краденето на профил през абв пощата? Пращат ви някакъв линк и вие го следвате или по друг начин?

# 85
Като се добере някой до пощата , дава на фейса да прати код там, за да смени паролата на фейса.
Как връзват поща и фейса- вероятно от стари писна в нея.Иначе не виждам как.

# 86
  • оттам, откъдето започва България
Възможно ли е изпратено, но не доставено съобщение по Месинджър на телефона да бъде изтрито от изпращащия го? Самият текст стои блед и не може да се маркира.

# 87
  • Sofia
А как всъщност се случва краденето на профил през абв пощата?

Не, тук не става въпрос за "крадене". Просто потребителката представя така нещата.

# 88
Ако не е сменен начина за изпращане на код да се праща на телефон примерно и сте сигурна, че задавате фейсбук да изпрати кода на точно тази поща, то тогава проблемът вероятно е в абв пощата. Няма да е прецедент.

По-скоро се свържете с фейсбук, обяснете ситуацията и се опитайте да получите съпорт от тях. Вероятно ще искат да докажете, че сте Вие. Моя приятелка преди много години изпраща лична карта и още нещо прави, за да й възстановят достъпа до профила.
А,как става свързването с подръжката на фейсбук ако имаш проблем? На какъв емейл?

# 89
Черна котка, ок не е крадене. Просто някой си е присвоил самоличността и профила ми във фб и пише от мое име.

Общи условия

Активация на акаунт