Facebook / Фейсбук – 9

• 14 309
  • 368
  •   1
Отговори
# 90
  • FMSTEREO
Според мен наистина може да се брои за откраднат фейсбук,но ако е бил действителен в момента,но до колкото разбирам ,той преди това е бил изтрит,а щом е изтрит значи не е съвсем откраднат,но наистина е проблем ако се регистрират и пишат от твое име на друи твои познати,току виж после те намразят и спрат да ти говорят !А пощата мисля че беше така,ако не ползваш няколко месеца ( мсия че са 6 ).тя автоматично се изтрива.така че е наполовина открадната,казвам на половина защото явно ,някой ти има зъб за нещо и така ти отмъщава.

# 91
Не знам как така се прави същата поща?
Майка ми има от 10 години в абв, тя не ползва интернет, само аз влизам от дъжд на вятър. Нищо няма в нея, но си стои.
Уточнявам, че влизам сигурно на годината веднъж.

# 92
  • Sofia
DeVa®, в такъв случай, процедирайте с повишено внимание с майка ти. Peace Рискът да загуби пощата си не е малък, ако действително не влиза често в нея.

Това, че пощите се трият след определен период на липса на активност, си е официално правило на ABV – имаше го някъде в общите им условия. Не е някаква тайна или мит. Не помня дали срокът беше 6, или 12 месеца.

Пощата се изтрива автоматично; и като последица – всеки може да я регистрира, като своя, със съществуващото потребителско име и собствена парола, но ако никой не те е изпреварил, ти също можеш да влезеш със своите оригинални име и парола, при което пощата се активира наново.

Надявам се, че го обясних разбираемо.

Точно затова реагирах на разказа на потребителката по-горе – за мен не е нормално да ѝ върнат пощата, при положение че тя вече е била ликвидирана и някой друг съвсем легално и адекватно си се е рег-нал наново. Т.е. не виждам въпросният човек с какво е прегрешил (изначално, по отношение на пощата).

# 93
Преди години нямаше опция окончателно изтриване на фейсбук, а само деактивиране. Уточнявам, че моя личен фейсбук профил беше присвоен (ако не Ви харесва откраднат), с моите снимки и имена.
Въпросът ми беше защо не ми изпращат от фейсбук 6 цифрен код. Писала съм на поддръжка многократно (там отговор няма).

# 94
На мен също не ми стана съвсем ясно, така както го обяснявате. Съществуващият Ви профил, който сте ползвали е бил хакнат или е създаден нов профил с Вашите имена и снимки?

Ако е първото, има ли телефон, асоцииран към профила Ви? Опитайте към него да насочите кода за възстановяване.

Пак питам, сигурна ли сте, че на този имейл е зададено да изпраща кода и имейлът не е сменен? Ако сте сигурна, че е същият имейл, проблемът да не получавате кода по-скоро е в абв, а не във фейсбук.

Като пишете на съпорта на фейсбук, те какво Ви отговарят?
Скрит текст:
Не мога да повярвам, че хората продължават да ползват абв.

# 95
Благодаря за отговора!
Личният ми профил е откраднат.
Към този профил не съм прилагала телефонен номер.
Имейлът е този, защото при въвеждане на имейл и парола ми изписва имената и също, че паролата е променена преди 6г.
От абв ми казаха, че проблем с получаването на писма няма.
От съпорта на фб не ми отговарят нищо.

# 96
Когато изберете опцията за изпращане на код, фейсбук пита как да Ви го изпрати и там показва имейл, на който да го изпрати. Към профила може да са асоциирани повече от един имейл адрес. Аз към моя имам асоциирани три.

Проблемът вероятно е в абв, независимо какво обясняват. Както вече казах, няма да е прецедент. На мен през абв поща ми хакнаха нетфликс акаунта и по идентичен начин не получавах имейл, въпреки че имейл адресът, асоцииран към профила не беше променен.

Пробвайте с този линк https://m.facebook.com/hacked?wtsid=rdr_0XeynREnPgRnKN19B#

# 97
  • FMSTEREO
Вече не се очудвам че се крадът профили,малко преди да хакнат старият ми фейсбук профили,много често ми излизаше една реклама,предлагаме дигитални услуги даже и хакване на фейсбук профили,чудно кой го позволява това да се рекламира,а не баннат въпросния човек,тоя фейсбук админите спят ли ?

# 98
Слагайте си ад блокер и няма да има реклами.

# 99
Как се слага ад блокер?

# 100
  • FMSTEREO
Слагайте си ад блокер и няма да има реклами.

Имам блокер,но не винаги помага.

# 101
Каква е причината снимка която съм качила и отбелязала мм да не се показва в неговия профил при преглед на приятелството ....иначе на стената му я им си в неговите отбелязани снимки също....отбелязан е като таг от горе в дясно

# 102
На мен ми е интересно как снимка на лична карта доказва, че профила е мой. И защо изобщо ги изискват от фейсбук.

# 103
Пробвала съм с лична карта и шофьорска книжка. Не става. Не ми ги приемат, въпреки че съм със специфични имена, които няма как да се объркат и информацията съвпада.

# 104
Каква е причината снимка която съм качила и отбелязала мм да не се показва в неговия профил при преглед на приятелството ....иначе на стената му я им си в неговите отбелязани снимки също....отбелязан е като таг от горе в дясно
При преглед на приятелство не се виждат тези неща, ако правилно съм разбрала въпроса.
Щом се вижда на стената му, значи всичко е наред.

Общи условия

Активация на акаунт