Отговори
# 15
Дали не са отново някъде на път семейство Сайшман.

# 16
Дали не са отново някъде на път семейство Сайъшман.
Феми, празнуват някъде Рамазан, но нямам идея дали са в Албания, или в Турция. Не са пускали нищо тези дни.
Но аз съм щастлива - до края на седмицата ще имам и Dizi tv. Моите синове за пореден път ме изненадват и превръщат мечтите ми в реалност.
И да ви подсетя още веднъж:

Турският сериал „Моят шампион“ с премиерни епизоди в България

Нов турски сериал ще завладее българския ефир този март. Турската драма „Моят шампион“ стартира с ексклузивен премиерен епизод на 5 март (сряда) от 21:30 часа и ще се излъчва всеки делник в ефира на DIZI. Главната роля в сериала се изпълнява от обичания турски актьор Толгахан Сайъшман, известен с участието си в сериалите „Сега и завинаги“, „Черната перла“ и „Сезони на любовта“.

Фърат Болюк (Толгахан Сайъшман) е млад, но опитен боксьор. Предстои Фърат да излезе на ринга в битката на живота си, за да спечели трофея, за който винаги е мечтал. В същата нощ обаче боксьорът става баща, а съпругата му Ейлюл (Дениз Дурмаз) умира, докато ражда сина им Гюнеш (Емир Озякишър). Ейлюл има само едно предсмъртно желание – Фърат да се откаже от бокса и да държи Гюнеш далеч от този спорт. Часове преди раждането на сина си, Фърат печели шампионата. Въпреки, че е шампион, след тази нощ Фърат вече е и баща, който решава да се посвети на сина си, страдащ от тежко заболяване. С течение на годините Гюнеш пораства, а болестта се влошава. В търсене на лечение, което да спаси живота на момчето, Фърат и синът му се местят в Истанбул. В турския мегаполис баща и син срещат доктор Суна (Йълдъз Чааръ Атиксой), която предлага скъпо, но ефикасно лечение за Гюнеш. Фърат няма възможност да заплати лечението, но Суна предлага да покрие всички разходи по него. За Гюнеш чудото е на път да се случи, но тогава тайните от миналото излизат наяве и лечението може да се окаже невъзможно.

Турската драма се отличава с трогателния си сюжет, разкриващ връзката между баща и син. Продукцията отразява човешката решителност и издръжливост в борбата с предизвикателствата на живота.

Българските зрители ще могат да се насладят на сериала „Моят шампион“ от 5 март, всеки делник от 21:30 часа в ефира на DIZI.

# 17
Браво , ще си гледаш шампиона най после с дублаж. Дизи канала не е лош дават интересни сериали и стари и нови. Може да си го оставиш и като свърши сериала ако решиш.

# 18
Аз съм почти на края на четвърта серия.Върви дизито не можах да му чакам дублажа🤣

# 19
Диди , аз не съм много запозната може да е със субтитри.

# 20
Аз имам канала с дублаж е

# 21
Привет, включвам се в новата приятна и уютна наша тема!

Еми, вече знаем със сигурност къде кара празника Толгахан и семейство!

Няма как и да не хапнем нещо вкусно.

# 22
Значи още е в Албания маминият хубостник.
Няма ли да си идва най-сетне в Турция, пък да гъкне нещо и за нов проект, и за сезон 2 на „Arjen”.
Ще забравим как изглежда на екран.
Цвети, благодаря много за вкусотийките, с които ни глезиш. Апетитно изглеждат!

# 23
# 24
На това му казвам фанатична вяра и силна воля. Представям си толкова български мъже на отрупана с мезета и пиене маса.

[/size]

# 25
На това му казвам фанатична вяра и силна воля. Представям си толкова български мъже на отрупана с мезета и пиене маса.
И аз си ги представих... Жалка картинка!

Ново от сторито на Езги:

# 26
Ах иначе са много набожни от близък опит говоря ама Мюджеля и Тансел дано се вземат да се махнат дружно от дизито нервите ми отидоха
Валлах билях то мръсна
гад ама ужас…🤦♀🤦♀🤦♀

# 27
Ето затова обичам Толгахан.
Направил си е труда да отбележи в IG си, че от тази вечер "Шампион" ще бъде на телевизионните екрани в България.

# 28
https://dox.abv.bg/download?id=2ae4fe3a2c#
Мога да се закълна че Виктор Танев озвучава Толгахан ама не знам.

# 29
https://dox.abv.bg/download?id=2ae4fe3a2c#
Мога да се закълна че Виктор Танев озвучава Толгахан ама не знам.
Диди, златна си - разтапям се като гледам видеата, озвучени на български.
Оххх, по-скоро да ме свързват с Dizi, че да се насладя докрай на една чудесна продукция.

Общи условия

Активация на акаунт