Отговори
# 30
Салона който използват за тренировки е същото място където снимаха и дизито на Керем Бюрсин в Сърцето на града с заглавие при нас.Иначе Bu Şehir Arkandan Gelecek. Забелязах го още снощи , но пак искам да го кажа.
Озвучението и на Тансел ми допадна както и на Еркан Авджъ ще го погледна по подробно след Шербо ,но съм 10/10 ,че Толгахан го озвучава Виктор Танев. До колкото си спомням и във Вазгечмето беше той и в Лалето.

Песента от погребението на Ейлюл

Не отивай
Не си тръгвай, ще изгоря, ако отидеш.
Броя последните дни.
Ако не погледнеш назад

Ще изгоря като разпалени дърва.
Обувам обувките си.
Ела и ми завържи връзките.
Тръгнах си и си тръгвам.
Планината Шолтисхев
Синьо за теб, лилаво за мен.
Какво ме гледаше отвисоко?
Не си отивай, скъпа, не си отивай.

Не си отивай, скъпа, не си отивай.
Отегчавам се в света.

Песента съм я чувала в Ешкията и ми е останало в паметта от там.

# 31
Здравейте, дами! Heart Decoration
Еми* прекрасна е новата тема. Искрени благодарности за всичко,
което правиш за нас, за отделеното  време, за удоволствието,
което ни подаряваш с всяка нова тема, за стила,.....

Да я изпишем в добро здраве, с добри чувства и настроение!
Пожелавам на всички в темата безброй поводи за усмивки в живота и
виртуалното пространство!  

# 32
Здравейте, момичета!

«Прекрасни сме когато сме себе си, когато сме истински, когато се приемаме и се обичаме точно такива, каквито сме в този момент. Без да се сравняваме с другите, без да се опитваме да им се харесаме, без да търсим чуждото одобрение...»
Кремена Ненкова

Желая ви прекрасен ден и добро настроение!
Спорна сряда!

Момичета, горещо ви препоръчвам да гледате "Моят шампион".
Нощес изпитах истинско удоволствие, припомняйки си този невероятен сериал.
Озвучен на български език сериалът въздейства още по-силно. Много добър сценарий, професионален режисьорски похват, подходяща музика, зрелищни сцени от боксовия ринг и един прекрасен Толгахан в образа на Кафкас. До него малкият Емир, слънчицето Гюнеш, достоен партньор на Толга. А в ролята на бебето Гюнеш ще можете да видите Ефехан (синът на Толгахан).

# 33
Аз напредвам изгледах първите пет серий и имам един огромен въпрос кога ще си върнем детето? Още много ли ще чакам? ;д

# 34
Здравейте и благодаря за споделеното.  Flowers Hibiscus
Диди 🌻 ще си го върне детето , кога точно съм забравила. Нали ще се ожени за докторката ако не ме лъже паметта.

# 35
Тя докторката отряза Тансел че го хвана да лъже ама да видим какво ще стане яваш яваш я карам ,че ако почна както със Шербета ще спя на терасата.

# 36
Ново от сторито на Толга в Албания си е направо пролет.

Аз напредвам изгледах първите пет серий и имам един огромен въпрос кога ще си върнем детето? Още много ли ще чакам? ;д
Диди, през доста перипетии ще трябва да премине Фърат докато си вземе Гюнеш, но в кой епизод ще стане, не си спомням.
Тансел и Мюджела ще създават много проблеми на Фърат. И двамата са отмъстителни и лукави. От един дол дренки.
Още малко гифки от епизод 1 на "Шампион".

# 37
Тансьо не го понасям ама Мюджеля ми е фаворитка такава клопка направи на мъжа си и на бащата на децата и.Направо се чудя какво ще се случи да се опомни освен Тансьо да я изнасили по някое време.
Керем ми е най-нервещ ,но аз имам и неприязън към Халит Йозгюр не ми е приятен голямо самочувствие без покритие има в тоя актьор за мен само знае да си опрашва партньорките на сета и за Иляйда четох ,че е имало нещо. Що ли се чудя то като пчелъ от цвет на цвет.

# 38
Добро  петъчно утро ! Flowers Herb🪻🪻🪻🌷🌷🌷🌺☕☕☕☕🥯🥯🥯🥯
Хубав пролетен и усмихнат ден ви желая.Simple Smile

Последна редакция: пт, 07 мар 2025, 10:01 от femmi2

# 39

Добро утро!

# 40
Здравейте, момичета!

„Щастието е като палитра от цветове. Има за всеки. Художникът на щастието обаче си ти, и само ти.
Потопете душата си в цветовете на цветята, защото ако не създадете дъгата първо вътре във вас, няма да я видите и отвън."

Топъл, уютен, безгрижен и много спокоен следобед ви желая!

# 41
Емка , харесвали ти дублажа на "Шампион" как е ?

# 42
Ейлюл къде съм я гледала също ми е много позната актрисата а който облича Чааръ оставката е трябвало да си подаде разбирам че е лекарка ама не е пенсионерка.Такава красива жена да я загрозяват нарочно не ми е етично!

# 43
Емка, харесва ли ти дублажа на "Шампион" как е ?
Феми, изненадана съм от себе си. Мислех, че ще се дразня като не чувам гласа на Толга, но дублажа определено ми харесва. 
Диди изглежда е права, че Виктор Танев дублира Толгахан. Приятен и въздействащ тембър има и българският актьор.
И да си призная, гледам с удоволствие епизодите, а в гърлото ми буца е застанала и аха да се разплача. От години не съм плакала на сериал, а сега направо си съпреживявам болката на героите.
Толга в образа на Фърат е уникален.

Ейлюл къде съм я гледала също ми е много позната актрисата а който облича Чааръ оставката е трябвало да си подаде разбирам че е лекарка ама не е пенсионерка. Такава красива жена да я загрозяват нарочно не ми е етично!
Диди, тоалетите и прическата на докторката и мене ме дразнеха ужасно. С тази визия Йълдъз изглеждаше като леля на Толга, затова и не можах да приема тяхната любовна история. Не ми стояха добре един до друг. Не усетих никаква химия между Суна и Фърат при първото гледане на сериала.
Дано сега с превода да променя мнението си.

# 44

Общи условия

Активация на акаунт