Отговори
# 585
Можем ли да ви опознаем малко? Как започна актьорската ти кариера?
Мога да кажа, че актьорската ми кариера започна през 1998 г., когато се регистрирах в кастинг агенция. Започнах като поддържащ актьор в реклами, а не във филмовата индустрия за телевизионни сериали, която все още не беше развита през онези години. След това първата ми главна роля
поредица от предложения, докато работех като модел в чужбина, и си изкарвах прехраната.

Преди това сте участвали в телевизионни продукций като: "Сезонът на лалето", "Черна перла", "Никога не се отказвай", "Шампион" и "Сбогом Румелия". В днешно време ви гледаме в поредицата "Барбарос Хайретин: Султанският едикт". Имате ли някакви прилики с героя, който играете?
Винаги съм имал прилики с всеки герой, който съм играл. Общата точка на героите в тези сериали е тяхната лоялност към семействата им.

Как живее Толгахан Сайъшман, каква е неговата гледна точка за живота?

Толгахан Сайъшман сега гледа на живота с много различна гледна точка след 40-годишна възраст. Очевидно той е човек, който знае стойността на "моментите", живее повече за себе си и семейството си, вместо да се опитва да угоди на всички, гледа положително към бъдещето, без да се спира на миналото, и се опитва да се наслаждава на живота, като се учи от всички негативни събития, които е преживял.

Какъв е един ден за Толгахан?
Какво правите, за да си починете и да се рестартирате в дните, когато не сте на снимачната площадка?

Кои са дейностите, от които никога не се отегчавате?
Спортът е необходимост, освен това се опитвам да отделям време за децата и семейството си, обичам да играя на плейстейшън , да следя футболни и баскетболни мачове.

# 586
Епизод 42 (БГ Аудио)
https://playtube.tv/v/vWCuXN
ПРИЯТНО ГЛЕДАНЕ

# 587
Здравейте, момичета!

"Всичко на този свят е въпрос на гледна точка.
 За да си щастлив, трябва просто да погледнеш нещата от ъгъла, под който изглеждат красиви."

Да започнем новия ден с благодарност за всичко хубаво, което ни предстои и за всичко лошо, което ще ни подмине.
Слънчев, цветен и успешен ден ви желая!

Епизод 42 (БГ Аудио)
https://playtube.tv/v/vWCuXN
ПРИЯТНО ГЛЕДАНЕ

„Шампион”

Резюме

Дервиш и Рюзгар, за да се уверят, че Фърат е предоставил данните на полицията, проверяват района на клетката от камерата. Полицията чака знак за започване на операцията. 
Когато Рюзгар вижда полицейските екипи, инструктира човека си да убие Фърат,  но влиза Яман и спасява Фърат от смъртта.
Зафер, без да знае какво се случва, подготвя екипа си в  залата за турнира. Но когато отиват  на ринга ги очаква изненада. Противоположният отбор се оглавява от Фърат и отборът, който ръководи, е доста силен.
След толкова години приятелство, сега Зафер и Фърат  са един срещу друг!
 Фърат  трябва да се сблъска с приятеля си Зафер, с когото от години са рамо до рамо и знае, че Зафер се нуждае много от парите, които дават на  турнира, за да запази залата действаща, ...
 Фърат се изправя срещу  Тансел и в този момент научава, че е отвлякъл Несли и изнудва Керем с оръжието, което е придобил по този начин! Оставен сам, Фърат губи контрол! Но Тансел има силен коз, с който ще го спре.
Докато всичко това се случва, Гюнеш намира снимка на майка си в чекмеджето на Дервиш. Но той не може да прочете текста на гърба й. Известно време той не показва снимката на никого, но по-късно ще покаже и разкаже за снимката на някой, за когото дори не можем да мислим! На кого? ...

# 588
Привет и благодаря за всичко споделено!
Като включа лаптопа ще продължа с интервюто.🫠

# 589
Диди, редувам те, за да продължиш с интервюто когато имаш време и възможност.
И понеже чета и разглеждам снимки от фотосесията на Мерт за  "L'Officiel Hommes" се сетих за една фотосесия на Толга, която много рядко пускам:

KUN  magazine - 11.04.2023 г.

# 590

Къде е мечтаното ви място в актьорството, къде мечтаете в момента?

Винаги съм бил човек, който живее мечтите си. Разбира се, срещам всякакви трудности, докато ги изпитвам; Но резултатът винаги е добър. Благодарение на развиващите се условия на актьорската индустрия и факта, че се гледа в много страни по света, достигнахме до публика, която дори не можехме да си представим, когато бяхме млади. Вече беше най-голямата ми мечта да бъда актьор, който може да съществува не само в телевизионни сериали, но и във филми, които са гледани многократно от значителна част от обществото.

Кой е най-забавният сет на който някога сте работили?
"Сбогом Румелия", "Барбарос Хайредин" и "Шампион".

Има ли някакви кодове, за да бъдеш добър актьор?
Кои са актьорите, които вземате за модели за подражание?

Разбира се, да бъдеш добър актьор има код за талант, но ако към това се добавят много, много усилена работа, прекомерна концентрация, мотивация и любов към работата си, всеки човек може да издигне собствения си талант от мястото, където се намира.

# 591
Хайде на освежаващото фрапенцееее Yum

# 592

Каква е връзката ви със социалните медии? Има ли имена, които харесвате или следите?

Използвам Instagram толкова, колкото ми е необходимо. Обикновено приятелите ми пишат с мен и аз толкова, колкото и те. Нямам столк профил.

Как бихте описали стила си? На какво обръщате най-голямо внимание при избора на дрехи?
Мога да кажа, че се опитвам да съществувам някъде между комфорта и елегантността. Нямам много, защото стилът ограничава зоната ми на комфорт. Казват, че имам стил, на който се възхищава обкръжението ми; Но в по-голямата си част съм за скромноста.

Има ли проект, за който мечтаете като актьор, проект, в който бихте искали да участвате, или име, с което бихте искали да играете?
Винаги се интересувам от истории за успех; Но напоследък историческите филми разпалиха апетита ми повече.

# 593

Гледам последните фотки с гърбовете на сем Сайъшман
и се чудя това ли заслужаваме,
 толкова ли вече са над нещата и феновете..
скоро показваше и баща си с
 абокат от болничното легло
Dizzy Face

# 594
Софи, аз съм изненадана от Алмеда. Тя от февруари не е пускала своя снимка, нито пък фотки на децата.
 В един репортаж Толга каза, че са ограничили постването на снимки на децата, защото все болести ги налягали.
Може и да са прави!
Аз също вярвам в негативната енергия, която излъчват злите хора.
Да се снимат, както си искат. Само Толга да се появи с нова продукция - друго не искам. Hands Pray
Скоро не съм разхождала Езги. От IG ѝ:

# 595

Flowers Bouquet ЕМИ* знаеш че пиявицата не ми липсва,
децата да са живи и здрави но лично аз
предпочитам фотки на баща им
Joy
обаче тези дни Ефе* има РД и
 пак ще покажат децата

# 596
Flowers Bouquet ЕМИ* знаеш че пиявицата не ми липсва,
децата да са живи и здрави но лично аз
предпочитам фотки на баща им
Joy
обаче тези дни Ефе* има РД и
 пак ще покажат децата
Софи, знаеш, че и аз искам да гледам само Толга - и на фотки, и в проект.
Сега съм се вторачила в "Шампион" и някак ми е по-леко. Но какво ще правя като свърши сериала...
А за рождения ден на Ефехан бях забравила.
Надявам се поне тогава албанката да пусне снимки в анфас, а може и в профил.
Харесвам профила на Толгето, но гръбчето не искам да му гледам.

# 597
Скрит текст:

Лека нощ! Heart

# 598
Епизод 43 (БГ Аудио)
https://playtube.tv/v/ohVbMq
ПРИЯТНО ГЛЕДАНЕ

# 599
Здравейте, момичета!

"Не ти трябва много, за да си щастлив. Достатъчна е компанията на правилните хора. Тези, които могат да споделят с нас красотата на това, което наричаме дреболии."

В деня на слънцето, слънчев и прекрасен почивен ден ви желая!

Диди, интересни вкусотийки си ни постнала нощес...
Да не си се изстреляла в Истанбул да посрещаш войничето от казармата.

Общи условия

Активация на акаунт