Отговори
# 570

Hearts

Hearts Много усмивки и щастливи моменти
през новия месец МАЙ*

Kiss

# 571
Епизод 41 (БГ Аудио)
https://playtube.tv/v/sWXjjx
ПРИЯТНО ГЛЕДАНЕ

# 572

Още снимки на Гиземка.

# 573
Здравейте, момичета!

Земята е тази, която ни изхранва, така че:
 "Каквото посадиш, такова ще пожънеш.“
Честит Международен ден на труда!

Щастлив и успешен да е новият месец Май!
Нека ни донесе много радост, успехи и цветни емоции!

Епизод 40 (БГ Аудио)
https://playtube.tv/v/j5MPXA
ПРИЯТНО ГЛЕДАНЕ
Епизод 41 (БГ Аудио)
https://playtube.tv/v/sWXjjx
ПРИЯТНО ГЛЕДАНЕ

# 574
# 575
Ехаа, какви вкусотийки си ни приготвила за празника, Цвети!
Благодаря ти!
А нашите сладури Толга и Амина внасят особен чар в днешния празничен ден!

# 576
Еми, старость-нерадость, както казват руснаците, забравих кафенцето.

Хареса ми, истина е

Скрит текст:

# 577
Здравейтееее , дружки. Благодаря за споделеното , красотичките и вкуснотийките. Ще се почерпим следобедни десерти.  Yum да ни е сладък живота .

Последна редакция: чт, 01 май 2025, 16:10 от femmi2

# 578
И на мене ми хареса стихотворението: "Какъв ти Ден на труда, човече?!"
Да си пийнем по кафенце и да подсетим Толга да не мързелива вече, а да се захваща за работа.
Чакаме го с нов проект, че като свърши "Шампионът" няма да има какво да гледаме.
Алмеда днес най-после се отчете в IG. Еее, само гръбчета ни показва днес, но това е по-добре от изгледите, които качваше.
Изучихме Дубай, видяхме и Толгето, време беше за Алмеда и децата.

# 579

Амине Гюлше отпразнува 32-ия си рожден ден със семейството си: Емоционално споделяне от Месут Йозил

Амине Гюлше отпразнува 32-ия си рожден ден с Месут Йозил и децата си. Емоционалното послание за рождения ден на Месут Йозил беше широко приветствано.

MAGAZİN
01-05-2025 17:32
Амине Гюлше отпразнува 32-ия си рожден ден със съпруга и децата си! Мис Турция 2014 сподели специалните си моменти със своите последователи в профила си в социалните мрежи.

Честване на рождения ден на Амин Гюлше
Амине Гюлше прекара новата си година щастливо със съпруга си Месут Йозил и децата си. Споделяйки тези специални моменти със своите последователи в социалните мрежи, Гюлше добави към публикацията си бележката: „Надявам се, че ще духаме всички свещички за рожден ден заедно така през целия си живот, мили мои. Благодаря ви много на всички, които отпразнуваха рождения ми ден, толкова се радвам, че ви имаме.“

Емоционалната публикация на Месут Йозил
Месут Йозил също отпразнува рождения ден на съпругата си със специална публикация в профила си в социалните мрежи. Към снимката, която са си направили заедно, Йозил добави следното: „Честит рожден ден, любов моя, радвам се, че се роди, радвам се, че съществуваш. Обичам те много.“ Това емоционално послание направи рождения ден на Амине Гюлше още по-специален.

Щастливи моменти със семейството
Щастливите моменти, прекарани между Амине Гюлше и Месут Йозил, привлякоха голямо внимание в социалните мрежи. Моментите, в които Месут е прекарвал радостно време със семейството си по време на празненството за рождения ден на съпругата си, са привлекли голямо внимание от страна на феновете му.

# 580

Идвам да почерпя с ябълка стига с тоя дубайски шоколад с привкус на Бърбъри.

И нещо с което реших да си поиграя и пробвам за първи път в живота си - изкуствен интелект.

# 581
И нещо с което реших да си поиграя и пробвам за първи път в живота си - изкуствен интелект.

Страхотна е гифката, Диди!
Фотосесията на Мерт за "L'Officiel Hommes" също много ми хареса!
Благодаря ти!

# 582
Дидко много добре се получило с ИИ. Вече такива размери придобива че ще почнем да се чудим кое е истинско и кое Йок! Колкото и да е добър не може да измести човешката емоция и лице.

# 583
Валлах и аз се шашнах ,че излезна така добре пробвах го на Керемче на Мерт не иска изкуствения интелект работи за Толга днес.

Разбира се, да бъдеш добър актьор има код за таланта, но ако към това се добавят много, упорита работа, прекомерна концентрация, мотивация и любов към работата си, всеки човек може да отгледа собствения си талант от мястото, където е", каза Толгахан Сайъшман и имахме вкусна снимка на плажа. В нашето интервю говорихме за неговата актьорска кариера, възгледите й за живота и неговите интереси.

Намерих едно старо интервю. Не знам дали не е споделяно ,но ще го споделя на няколко части...

Имам прекрасна новина ,че получих два дни почивка и ще съм активна повече...

# 584
Валлах и аз се шашнах ,че излезна така добре пробвах го на Керемче на Мерт не иска изкуствения интелект работи за Толга днес.

Разбира се, да бъдеш добър актьор има код за таланта, но ако към това се добавят много, упорита работа, прекомерна концентрация, мотивация и любов към работата си, всеки човек може да отгледа собствения си талант от мястото, където е", каза Толгахан Сайъшман и имахме вкусна снимка на плажа. В нашето интервю говорихме за неговата актьорска кариера, възгледите й за живота и неговите интереси.

Намерих едно старо интервю. Не знам дали не е споделяно ,но ще го споделя на няколко части...

Имам прекрасна новина ,че получих два дни почивка и ще съм активна повече...

Изкуственият интелект знае за кого да работи. Все пак става въпрос за най-красивия модел в света.
Пускай интервюто, Диди. Ние си обичаме и архивите, щом става дума за Толга.
Поствам отново маминия красавец. Не мога очи да отлепя от него, а Ешреф и Девран ще ме почакат, тази нощ трябваше да приключа с новите им епизоди.

Общи условия

Активация на акаунт