Отговори
# 90
Здравейте, момичета!

"Някои дни преминават съвсем скромничко и тихо, други  ни подаряват една усмивка, а трети ни носят много повече – надежда, жажда за живот, радост"

С пожелание днешният ден да е наситен с усмивки и изпълнен с настроение!

Joy "И аз те обичам, доктор!"

Софи, усмихна ме с това "велико" обяснение в любов от Фърат. Любопитно ще ми бъде да видя тази сцена, дублирана на български език. Но има доста време до тогава.
Сега боксьорът ни страда, притиснат в ъгъла от безпаричие, безпомощност и омраза. Истанбул му донесе разочарование, а безсилието да помогне на болния си син го задушава.
Тежки за гледане са първите епизоди.

# 91
Минавам да се подпиша за добър ден и изчезвам а като дойда да имаме нещо ново от любимците.💫❤

# 92
Диди , 🌻 приятна работа.
Дано има нещо ново до довечера. 
Малкият шампион е пораснал и е все така сладурче. Толга спокойно може да снима за платформи и да отделя внимание на семейството стига да има желание затова.

# 93
Толга спокойно може да снима за платформи и да отделя внимание на семейството стига да има желание затова.
Феми, Толга снима за платформата Gain сериала „Arjen”. Излъчиха първи сезон, но кога ще пуснат сезон 2 - никой не знае.
Аз си мисля, че децата не са причина, за да не снима в момента. Просто събитията в Турция, отношението към киноиндустрията, злостните нападки, арести и обвинения го принуждават да изчака по-добри времена (ако изобщо дойдат такива).

✨📸 Илайда Алишан стана лице на новата марка

Илайда за първи път я гледах в "Шампион" в ролята на Неслихан - сестрата на Зафер и дъщеря на учителя Яман.
Неслихан от дете е влюбена във Фърат и в един от епизодите споделя с него за любовта си. После пък се влюбва в Керем.
Хареса ми Илайда в образа на Несли.

# 94
Много харесвам Иляйда и сега прави много добра роля още от дете я харесвам
за първи път я видях в Bir Çocuk Sevdim където игра дъщеря на Бюлент Инал като лебед се разви пред очите ми.
И в романтична комедия много ми хареса и драмата и много на място.

# 95
Аз търпеливо чакам Thunder @ EVILS да качи поредния епизод в playtube,
за да го изгледам на спокойствие.
Не ми е удобен този час 21:30 ч., за да се насладя на широк екран на "Моят шампион", но повторенията гледам понякога.

# 96
Епизод 5 (БГ Аудио)
https://playtube.tv/v/b5rWYG                ПРИЯТНО ГЛЕДАНЕ

# 97
Епизод 5 (БГ Аудио)
https://playtube.tv/v/b5rWYG                ПРИЯТНО ГЛЕДАНЕ
Изчезвам да гледам епизод 5!
Този сериал с дублаж на български език го преоткривам отново.
Щастлива съм, че е закупен в България!

Иде ми да извия врата на Мюджела, ама и Суна е за бой.

# 98
Добро пролетно  утро ! 🌷🌷🌷🪻🪻🪻🪻🌺🌺🌺☕☕☕☕🍩🍩🍩Усмихнат , хубав и успешен ден ви желая.

# 99
Здравейте, момичета!

Изпълнете деня си със светлина и надежда, но не се притеснявайте, ако тази сутрин все още има облаци, бъдете слънцето за себе си.
Започнете новия ден с усмивка и хубава мисъл!

Спорна сряда!

12 март - Световен ден срещу цензурата в интернет

12-ти март е Световният ден срещу цензурата в интернет. Той се отбелязва от 2008 г., по предложение на неправителствените организации “Репортери без граници” и “Амнести интърнешънъл”.
Целта е да се обърне внимание на нарушаването на свободата в мрежата. В тази връзка редовно се обявява списък с “враговете на интернет”, в който се включват страни със силна цензура.
Символът на този ден е мишка и скъсана верига. Посланието е, че всяка цензура в свободното виртуално пространство е неприемлива и всеки има право на свободата да чете и публикува мнението си.
Целта на деня срещу цензурата в интернет е да се обърне внимание на нарушаването на свободата в мрежата.
У нас защитата на интернет потребителите от цензура е гарантирана с текстове от Конституцията, с които доставчиците на интернет се съобразяват, когато задават правилата за ползване на сайтове и форуми.

Ново от сторито на Суде:

# 100
Привет и хубав усмихнат и положителен ден.💘🫶🏻

# 101

Шампион/Şampiyon - Bölüm 2 

Суна, в пристъп на изненада и гняв разкрива цялата истина на Фърат - сякаш някой  удря през лицето Фърат, а Гюнеш е шокирано от това, което чува. За малкото слънчице не е лесно да се сблъска с факта, че баща му - Шампионът, неговият герой, би могъл да убие някого.
Сега Фърат е изправен пред миналото, от което се опитва да избяга от години и разрушеното семейство на Неджет Суфи,  за чиято смърт е отговорен.
Нещо повече, обясняването на тази ситуация на сина му е по-тежко от всички други изпитания за шампиона ...
Внезапната поява на Кафкас след толкова години предизвиква възмущение в семейството на Йозер. Гневът на Керем, който не може  да преживее травмата, преживяна от смъртта на баща му, става още по-неконтролируем от момента, в който  вижда  Кафкас.
 Суна се опитва да попречи на племенника си да направи нещо нередно, ръководен от  гняв и желание за отмъщение. От една страна тя иска да предотврати грешката на своя племенник, който жадува за отмъщение, а от друга страна се разкъсва между професионалната етика и мъката от загубата на брат си.
Сякаш не бе достатъчно,  че грешката, която Фърат допусна преди години
отне  професията, репутацията и всичките му мечти, а сега е на път да отнеме и надеждата за възстановяване на сина му.
Но Шампионът, който се е заклел да се бори на всяка цена за изцелението на сина си, няма намерение да се отказва. Ще се бори докрай!
Междувременно Тансел, който се страхува, че с появата на Кафкас тайната, която пази от години, ще излезе наяве, без да губи нито секунда, започва да играе своите козове.
За Шампиона Кафкас започва поредният труден рунд, в който той ще се бори с най-предизвикателния и силен противник - своето минало. Сега ...

# 102
Добър вечер дами Heart

# 103
Епизод 6 (БГ Аудио)
 ➡ https://playtube.tv/v/aCZ1jP
ПРИЯТНО ГЛЕДАНЕ

# 104
Красива Берна ох много я харесвах в Баба Джандър с Ураз К и тук много ми харесва.Уникално излъчване има тази жена.

Зад кадър Heart

https://www.tiktok.com/@halitozgursari/video/6801108342451277061

Общи условия

Активация на акаунт