Поредната БУРГАСКА тема

• 18 232
  • 308
  •   1
Отговори
# 105
Еее, колко отговори. Благодаря на всички! Магазина на Пиротска ми е на една крачка, но изобщо не се бях сетила за него. В Чара съм работила няколко година, та ги заобикалям от далече Wink Утре ще пообиколя и другите из района. Че май ще сменям пердетата във всички стаи и имам нужда от доста идеи.

МАЙКА, РУМ Младост вече не съществува. Оставиха само конструкцията на сградата, а вътре разрушиха всичко. Нямам никаква идея какво ще правят там, но като гледам темповете, с които работят, май скоро ще разберем Simple Smile Ако някой друг знае, да казва, че и на мен ще ми е интересно какво ще бъде.

# 106
  • Бургас
някой ми бе споменал 4е ще е кино Арена-ама колко е вярно,не знам...

# 107
  • Бургас
Вери, като гледам какво сте писали за Калчева, май там няма да стане  Crossing Arms , резервните ми варианти са Братова или Градева . Имам на Градева само координати /Славейков ,бл.21 А,88 37 30 / , на Братова нямам . Ти спря ли се на някой друг ?

Снежи 20, на мен ми се наложи да викам линейка от Св.София в неделя сутринта -  детски лекар. След 9 часа идва дежурния лекар ,към 10 без нещо дойдоха,40 лева струваше.По отговора на Миленика разбирам,че вечер не може да се разчита.

А ,да ви питам някой ходил ли е до новия магазин на Coccodrillo,мисля,че някъде срещу Полием го гледах като подреждаха дрехите?

# 108
  • Бургас
Здравейте пак, току що се връщам от ЖК при д-р Гамишев (нали обещах да си кажа  Embarassed) та доктора само в четвъртък приема за сега. Кабинета ще го мести от април. Каза ми че ще е на ъгъла на Гурко и Републиканска, което мен много ме радва тъй като и аз работя на Гурко и ще ми е на една крачка. Но каза да му се обадя на GSM-а след 10ти април. От колежката разбрах, че от болницата щял да излезе в отпуска от април месец.
За съжаление видеозона му е развален в момента и не можахме да видим бебето  Cry а толкова много ми се искаше ако може да му разберем и пола.
Ами това е.

Забравих. Галхен защо Градева. Доколкото знам тя няма апаратура и кара по старите изпитани методи, а ти бременност ли и сакш да ти проследява. Още повече тя е специалист онкологични заболявания.

# 109
За първи път чувам, че РУМ-а ще го правят кино Арена. Аз мислех, че пак магазин ще е, и евентуално като кооперация направен, със жилищна част и офиси. Те даже искаха магазинчетата да им отделят един етаж с клетки, да могат да се пренесат там. Но и аз не съм сигурна какво точно ще става.

Галхен и аз един пък водих детето в неделя сутринта в Света София. Беше на около три месеца и беше първото му разболяване - сополи много, температура и се шашнах  #Crazy цяла вечер бях будна и на сутринта отидохме на място. Взеха ни 20лв и каза да пръскам Стеримар само  newsm78. От тогава се научих, че ако е болен събота и неделя - във Втора поликлиника или Транспортна болница, има дежурен педиатър, безплатно и денонощно. А и без това докато дойде линейка ... направо такси, и там, поне така си мисля, ако недай си боже се наложи нещо.

Братова работи половината ден в Окръжна болница, стария вход още в началото, който е, мисля че беше на втория етаж. Частния кабинет е някъде до книжарница Стария Елен, знам го къде е, но улицата ми се губи. Всъщност е тази улица, която минава зад втора поликлиника. И по нея като се тръгне нагоре нагоре и там е. Ако намеря телефон ще пиша. Но да ви кажа аз чувам доста добри работи за д-р Габровска. Тя също работи в Окръжна болница, с направления. Има и частен кабинет, но в М.Рудник чак. Даже съжалявам, че не се записах при нея да ми води женска консултация по време на бременността, защото една позната ми каза, че и направила цитонамазка. Досега не съм чула друг лекар да е направил на някоя бременна това изследване, а е важно. А Калчева честно да си кажа според мен просто има много пари  newsm78, не ми се струва да е специалист, ако има проблем винаги праща да идеш при някой друг, а и на една позната и е казвала, че всичко е ок, а накрая излязло, че въобще не е (не ми се разправя) ...  ooooh! Единственото хубаво е че има четириизмерен ехограф, на бременелките може би ще им е интересно заради това да я посетят.

Последна редакция: чт, 22 мар 2007, 16:24 от Танина

# 110
Здравейте пак, току що се връщам от ЖК при д-р Гамишев (нали обещах да си кажа  Embarassed) та доктора само в четвъртък приема за сега. Кабинета ще го мести от април. Каза ми че ще е на ъгъла на Гурко и Републиканска,
Супер, супер! Simple Smile
А там ще приема ли по здравната каса?

# 111
  • Бургас
6u6on4eto,чувала съм добри отзиви ,но някъде прочетох ,че вече била възрастна. За профилактичен преглед става дума ,цитонамазка ,хламидии и т.н

Танина, той моя беше в Меден рудник и направо там казах да ходят , а аз със такси до там.А Втора поликлиника къде е ,едно време беше до х-л България  newsm78  При Габровска съм ходила няколко пъти, пак за профилактични прегледи , нямам забележки , единствено ми направи лошо впечатление,че написа в направлението ,че ми е лекувала раничка и др.неща , а бях само за цитонамазка, най-вероятно са правили някаква комбина с Джи пи -то.

# 112
Тя Калчева има намси колко измерен ехограф ама аз да си кажа че не може да работи с него. Ако искате да ходите на 3 или 4измерен потърсете специалисти във Варна, там има добри, а ако ви се ходи и до София още по-добре. Аз в четвъртия ходих на биохимичен скрининг в Майчин дом в София и от там ми казаха, че в Бургас няма добри специалисти, които да могат да гледат на ехограф, да ходя пак в Сф или във Варна за по-близо, щото не е важно колко добра е апаратурата, а кой те гледа с тая апаратура. За гениколог за женска консултация горещо препоръчвам Кетипов, той е в патологичното в болницата и поне според мен е много добър. Повече за него и за ражданията си при него амелия може да разправя нека тя да се включи.

# 113
  • у дома
Вери, и аз щях да ти предложа Братова. Тя ми следеше бременността, много добър специалист. Но е малко безцеремонна, и което най ме дразни, пуши в кабинета  Shocked
Координати: ул. "Хан Крум" 40, сл. тел. 846184. При Градева съм ходила, когато живеех в Славейков - много бях доволна, защото е много позитивен човек, успокоява те...Но наистина вече е много възрастна...

# 114
Ех, ама как ми кеф да ви 4ета!
Такава носталгия ме тресе, 4е ве4е се сънувам в родния Бургас. А наскоро сънувах, 4е града е променен до неузнаваемост за близо 4-те години, в които ме е нямало ... и се лутам и скиторя и нищи4ко не ми е познато.  Rolling Eyes

# 115
Както казах, мен ми е за профилактичен преглед и за изясняване на някои проблеми. Градева ми е близо, но пък нямала апаратура, преглеждала мануално. Ето сега чета, че е и в друга област специалист.
Другата ми опция беше Братова.

# 116
  • Бургас
Ustata,тъкмо навреме даваш адреса  Simple Smile Коя от двете според теб за профилактичен преглед е по-добре ?

А така и така подхванахме темата , знаете ли детски лекар,който да прави домашни посещения и колко струва ? Да знам за друг път,че моя се разболява все в почивни и празнични дни .Аз се обадих на Димитрова,но отсъстваше и тя ми предложи да питам в Св.София.

# 117
пускам този линк специално за МАЙКА
http://minako.blog.bg/viewpost.php?id=37807

# 118
При Габровска съм ходила няколко пъти, пак за профилактични прегледи , нямам забележки , единствено ми направи лошо впечатление,че написа в направлението ,че ми е лекувала раничка и др.неща , а бях само за цитонамазка, най-вероятно са правили някаква комбина с Джи пи -то.
Ами то и нашта педиатърка Ангелова изписа на детето антибиотик, защото му се полагало  Rolling Eyes, а ми каза да не го купувам, защото нямало нужда. Иди им разбери тънките сметки. Явно така си припечелват някой лев, знам ли. А втора и транспортна са една срещу друга, там долу до ЖП гарата и до Старата поща. А иначе Габровска  Peace от мен.

Да  Joy пък ти с големия корем едвам дишаш там. Бе и аз ходих при нея и съм доволна, уреда и правилно показа, че моя ще е шишко  hahaha Нали го родих 4 730 да се похваля пак  bowuu  Joy Ама като оставим на страна пушенето гласувам и аз за нея  Peace

# 119
  • у дома
Гласувам за Братова с две ръце!
Галхен не знам за такъв лекар. Наталия също се последно вдигна Т в петък вечер, уж ниска, уж добре - не киха, не кашля и във вторник сутринта с 40 С  Tired
Аз разчитам на GP-то, следи я от как се е родила и съм доволна, но и тя отсъства weekend-а  Confused

Общи условия

Активация на акаунт