Поредната БУРГАСКА тема

• 18 263
  • 308
  •   1
Отговори
# 180
Добро утро и от мен и аз се излюпих. Хайде качкайте снимки. Цачи, слезе ли от черешата #Crazy

# 181
  • у нас
Честит празник на всички именници!!

# 182
привет и от мен  Crazy
събидуха ме рано рано,4е щерката се е излюпила и нямаше как,трябваше да ставам и да се приготвям за посрещането и  Laughing  докараха ми я нашите и айде на сладкарницата,4е да я по4ерпя за празника  hahaha
снощи уж хи4 не пих,пък бях като опиянена  #Crazy Sick Crazy
мн ми е лошо нещо на тиквата,но ще ми мине ей сега като му легна пак  hahaha
и като се събудя да сте ка4или снимките,4е ще ... #2gunfire

# 183
Привет от черешата.
Слязох а как няма а сляза нали си имам майка дето искла да излизи - нали има почивен ден Rolling Eyes
леле снощи беше разбиване
да ви кажа почувствах се като на 17
абе забелязвате ли че много добре си прекарваме като се има предвид, че единственото дето ни свързва е това че имаме деца /или щеимаме скоро/ newsm78
оказва се че можеш да изкараш добре в компанията не почти непознати хора стига да го исакш
не знам за вас ама аз това го правя мнооооооого рядко /честна дума не съм всяка събота таквоз пиянде Embarassed/
искам паааааааааааааааааааааааааак ще се пристрастя!
ще кача снимки ама някой с по-добра памет за имена и никове моля да надпише да не се излагам че съм слаба физиономистка

# 184
  • Бургас
Честит празник и от мен !

Снощи може и да бяхме на по 17 ,обаче днес си пролича на колко съм  Rolling Eyes

Ето снимки и аз не съм ги надписала.Малко отзад напред съм ги качила , защо така стана не разбрах  Thinking

http://bgphoto.net/Photos.aspx?UserId=2086&AlbumId=89442

Ще се опитам да ги кача в общия албум

Цачи, името и паролата същите ли са ?

# 185
potrebitel: burgaski
pass: mami

# 186
И ние се пръкнахме Joy Е ,пак много добре си изкарахме. Браво момичета,страхотни купонджийки сте!
Честит ви празник мамета!  bouquetЧестит и на всички именници!  bouquet
 Почвам да качвам снимки в общото албумче - в подалбумче"24.03 - среща на бургаските мами в Адонис". Ще се опитам да понапиша никовете,но ако някой сбъркам да ме извини Hug и да ми  се скара веднага #Cussing out
Леко трезнеене днес!

# 187
хихихи мога да се обзаложа че поне 3-4 човека качваме по едно и също време - щото между моите снимки има 2-3 други
скрихме топката на снимка.бг
аз май съм била доста пияна щотот много малко снимки съм направила
особено на ПОПИ ръката hahaha
както и да е вече ги качих и сега само ще гледкам
отивам да гася пожара
хора снощи е имало нещо фалшименто щото днес имам цепоглав а по принцип имам махмурлук само от ментета
на висчки пожелавам лека реанимация #Crazy

# 188
  • Бургас
Голяма мешеница стана в снимка.бг   Joy

# 189
Здравейте на всички!  bouquet
Разгледах и аз снимките от купона на мамите снощи. Големи сладурани и купонджийки сте. Следващия път ще гледам и аз да се включа.
Сега ви пожелавам честит празник и сладка почивка от голямата забава! Grinning

# 190
Здравейте!
Честит празник и от мен, бургаски майчета!  bouquet
Разгледах снимките от купона.Личи си, че е било голяма веселба и забава.Благородно ви завиждам! Hug

# 191
  • Бургас
Другия път да дойдеш, Ксения  Wink

# 192
Обезателно, Гале!То такъв купон е грехота да се изпусне! Peace

# 193
да бе особено като вече си намерихме празна дискотека дето бачка само за нас хихихихи Joy

# 194
 Оооох, аз чак сега почнах да влизам в час.Цачи, и аз имам някакви съмнения за алкохола, обаче най-голямото е, че е бил в повече. Laughing
 Много готино беше, сега отивам да гледам снимки. Grinning

Общи условия

Активация на акаунт