Поредната БУРГАСКА тема

• 18 264
  • 308
  •   1
Отговори
# 165
Добре дошли на новите момичета!
Бързам и аз да кажа своето "да" за Сарикови. didi78 заснемаха нашата сватба преди две години и сме много доволни.Също така доста познати след нас им ползваха услугите. Правят цялостна организация на сватбени тържества,църковни ритуали и изобщо всички семейни празници.
-видеозаснемане,цифров запис, DVD запис
-фотографи
-оркестри
-луксозни автомобили
-заведения
-атракции
-танцьори
-кетеринг
-безплатни консултации
Домашен телефон- 81 76 48 Мобилни - 0887 791546, 0888 206648, 0888 514549
Адрес- ж.к. Братя Миладинови  бл. 70 ет. 11 ап. 51 ,това един от високите блокове зад Вардар- отдоло има магазин за Хранителни стоки.

# 166
Мамита добро утро! Аз май отпадам за довечера. Нападнало ме е днес пак едно  Sick и май ще го отложа за по нататък.   bouquet

# 167
Момичета можете ли да ми кажете някои които да прави фото и видео заснемане на сватбени тържества.Ако знаете разбира се тел. , адрес. Предварително ви благодаря.

Ами класика в този вид заснемане са "САРИКОВИ", поне всичките ни познати излезе, че тях са наемали. Цачи да даде повече инфо, защото живее в техния блок. Някъде до Вардар високите блокове се пада.
Добре дошли на новите момичета!
Бързам и аз да кажа своето "да" за Сарикови. didi78 заснемаха нашата сватба преди две години и сме много доволни.Също така доста познати след нас им ползваха услугите. Правят цялостна организация на сватбени тържества,църковни ритуали и изобщо всички семейни празници.
-видеозаснемане,цифров запис, DVD запис
-фотографи
-оркестри
-луксозни автомобили
-заведения
-атракции
-танцьори
-кетеринг
-безплатни консултации
Домашен телефон- 81 76 48 Мобилни - 0887 791546, 0888 206648, 0888 514549
Адрес- ж.к. Братя Миладинови  бл. 70 ет. 11 ап. 51 ,това един от високите блокове зад Вардар- отдоло има магазин за Хранителни стоки.
на вас Сарикови да не ви плащат за реклама хихихихихи

# 168
.................

и аз това се питам  newsm78

лично мнение - не биват  #Cussing out

# 169

Стига с тез реклами бе  Joy

лично мнение - не биват  #Cussing out
Ми то и на нашта сватба снима мъжа й на сарикова, и си седеше повечето време на масичката и набиваше кюфтета  hahaha ама като видяхме резултата добре се беше получило, успял е да снима почти всичко.

# 170
 Ауууу, разбрах, че Адониса си е чиста кръчма, дано не е съвсем вярно!!!

# 171

[/quote]
[/quote]
Ми не ,за жалост!Иначе ми се искаше да заработя някой лев Joy
Аз лично съм доволна, гледам от моя гледна  точка. Нямам професионален поглед върху тези неща,може и да има по-добри от тях.Нашия диск си ми харесва .Нашата я снима Сарикова,а мъжа й само фотографираше.
Стягате ли се за довечера,а? Айде красиви,оставете форума за малко и се понаконтете Hug
Ауууу, разбрах, че Адониса си е чиста кръчма, дано не е съвсем вярно!!!
Аз не съм ходила,но по-важна е компанията.Не се съмнявам,че с готини хора като вас , няма да си изкараме добре.

# 172
  • Бургас
Благодаря ви за експресното отзоваване и най вече на теб madllen за цялостната информация.
Приятно изкарване довечера и да докладвате после.

# 173
Здравейте на всички!
направо нямам търпение да стане утре и да се видим
Аз почнах нова работа и вече съм си в Бургас
мога да се класирам за вечерни разходки след 5 - то направо са си следобедни като сменят времето Grinning
искам да помоля ако някой не си вижда името в списъка на първа страница да пусне ЛС че напоследък чета по диагонал /дали е мама или бременна или и двете и ако е бременна - термин/
ЧЕСТИТ РОЖДЕН ДЕН НА БЕННА newsm51
и друго мислех да пиша ама забравих
утре като се видим може и да се сетя Thinking
цункииииииииии Heart Eyes Hug
Пиши как прекарахте на срещатата Mr. Green
Предполагам ,че е било готино Peace
Да не забравиш да ме впишеш на първа страничка(пишещи мами от Бургас) ...(мама на двама съм Mr. Green)
А  утре ще ти пиша на лични. Wink

П.п. На следващата среща ще гледам да се впиша мужду редовете... Grinning

# 174
  • у нас
Привет, момичета! Laughing
Аз ли съм първата която ще се разпише след срещата? Много хубаво беше. Толкова приказвах, направо бях като "изтървана", като чели са ме държали няколко дни без да говоря.  Joy

Муна 33 не си довършихме разговора, много бързо "избягахте" Joy

Сега нещо сериозно - преместихте ли си часовниците с един час напред? Тези, които са на диско ще денсят един час по -малко Cry

Айде, лека нощ! И като се събудите по някое време на ранния следобед дайте отчет как е било на Караокето Joy
Сега видях днес е ден на Майката. Честит празник, мили мамчета!!!

Последна редакция: нд, 25 мар 2007, 00:43 от Sinara

# 175
Здравейте мили майчета и бременлийки  Hug

Отдавна не съм се отчитала тук,но за съжаление не разполагам с време.Моят Галко е много активен напоследък и иска внимание непрекъснато почти.

По-горе прочетох че е имало срещичка и сте събирали парички.За жалост не съм разбрала.Бих искала и аз да се включа другият път с каквото мога.Ще се опитам да следя темичките доколкото ми е възможно  smile3529

Целувки от мен и Гуги   love001

# 176
Айде, аз съм май първата излюпила се.  Laughing
Бяхме на караокето, но малко. Нещо тоя път с музиката се излагаха, бяха го ударили на пеене на балади. А и не всички влезнаха, бяхме само 5. Нооооо се включихме след това към купона в Енерджи, където бяха останалите. Нямаше почти никой, само ние. Поне се натанцувахме и затворихме диското в 3 и нещо т.е. 4. Simple Smile

# 177
Сега видях днес е ден на Майката. Честит празник, мили мамчета!!!

Kак? В какъв смисъл е ден на майката?  newsm78

А снимки от купона снощи ще има ли? Да ви се порадвам, макар и отдале4!  Hug

# 178
  • у нас
Днес е Благовещение - Дева Мария е получила добрата вест, че е заченала. Затова е ден на майката, в другите страни е Mother's Day. Вие вероятно го бъркате с 8-ми март, но тогава е Международен Ден на Жената.
Ако искаш може да го погледнеш още в началото на форума, където са записани рождените дни, че и този празник фигурира. Трябва да ни подаряват подаръци Joy Joy Joy  bouquet

# 179
както каза Sinara  днес е Благовещение  chef

Общи условия

Активация на акаунт