Поредната БУРГАСКА тема

• 18 269
  • 308
  •   1
Отговори
# 150
момичета  спешно ми трябва мобилния телефон на д-р гамишев!
0898619289

# 151
  • вкъщи
wish  smile3525

# 152
  • Бургас
Здравейте бих искала и аз да пиша тук.И аз съм бъдеща майка,очаквам щастливото събитие на 17.04.2007.

# 153
Бравоооооооо! Колко нови попълнения - Добре дошли на всички Hug

# 154
  • у нас
Здравейте, и от мен!

Вече се завърнах в нашето "село" Joy, щото като гледам колко сме изостанали сме си едно село. Няколко дни бях в столицата. По работа и по развличения. Ходих на 3-те МОЛ-а. Наистина са постигнали европейско ниво с тези МОЛ-ове. Само не ми остана време да гледам 3- Д филм, ама следващия път със сигурност ще гледам такова филмче.
Готови ли сте за утре вечер, мамчета? Ще купонясваме ли? Joy

Добре дошли на новите мамчета - бъдещи и настоящи.

ЧРД на Бенна!  bouquet

# 155
Добре дошли на новите мамчета  bouquet  bouquet  bouquet

# 156
  • Бургас
Sinara много си изтървала с 3 D киното ,аз като ходих в последния път в София и гледах ,много е яко
Айде до утре вечер,аз ще съм на работа целия ден и ще видя кога ще дойда,може да е към 20 часа

# 157
  • у нас
Яна, предполагах, че ще се включиш по въпроса с 3-Д киното, щото знам че си гледала Laughing

# 158
  • Бургас
Здравей те момичета
Честит рожден ден на Бенна,макар и към края.
Момичета можете ли да ми кажете някои които да прави фото и видео заснемане на сватбени тържества.Ако знаете разбира се тел. , адрес. Предварително ви благодаря.

# 159
Пък аз да се включа по въпроса с 3-Д видеозоните... Mr. Green
Днес бяхме на преглед при д-р Давидков във Варна и съм много, много доволна. Струваше си всеки лев, както и разкарването до В-на. Grinning
По-голяма част от диагностиката беше на 2-Д ехограф, но много съвременен и качествен. Вижда се всичко, дори за окото на непрофесионалиста.
Докторът потвърди, че всико с бебо е наред, всички органи са се образували, няма Спина Бифида и някои други дефекти.
И 100% сигурно отсече, че е момче! Laughing Даже му премери пишката Mr. Green
Гледа ме почти половин час, а целият преглед трая почти цял час.

Изобщо не може да се сравни с претупването, което практикуват някои бургаски гинеколози, дето те изпращат да си ходиш 5 мин., след като си влязъл.

А от днес имам 2 диска - един със снимки и един с 18-мин. клипче Heart Eyes
Просто много съм доволна!

# 160
Здравейте на всички!
направо нямам търпение да стане утре и да се видим
Аз почнах нова работа и вече съм си в Бургас
мога да се класирам за вечерни разходки след 5 - то направо са си следобедни като сменят времето Grinning
искам да помоля ако някой не си вижда името в списъка на първа страница да пусне ЛС че напоследък чета по диагонал /дали е мама или бременна или и двете и ако е бременна - термин/
ЧЕСТИТ РОЖДЕН ДЕН НА БЕННА newsm51
и друго мислех да пиша ама забравих
утре като се видим може и да се сетя Thinking
цункииииииииии Heart Eyes Hug

# 161
Момичета съжалявам, че не мога да се присъединя към срещичката, но доки каза никаде да не мърдам известно време. Да си изкарате супер и нека ви е сланчево днес, че вчера ни побърка това време.   bouquet

За протокол друидчето / мила, запиши ме в заглавната страничка с термин 13 май.
Искам да ви питам мами , има ли ражадала или ще ражда някоя от вас в Сливен, клиника Ева? Кажете как е там...

# 162
Sinara много си изтървала с 3 D киното ,аз като ходих в последния път в София и гледах ,много е яко
Ми то толкова го прехвалиха това кино, че аз очаквах повече  newsm78 На мен не ми хареса чак толкова много. Филмчетата, които дават са късички и по-голяма част от съдържанието им е бля-бля. А и самите образи са някак миниатюрни, по-малки от колкото трябва да са в действителност. А и срещнахме едни познати, които разправяха как е в испания - столовете се въртяли заедно с действието, пръскало вода и някакви такива екстра ефекти и нашто кинце ми се стори малко смотано. А пък какви дълги и осукани коридори докато излезеш от него ... Но все пак е нещо различно де

# 163
Здравей те момичета
Честит рожден ден на Бенна,макар и към края.
Момичета можете ли да ми кажете някои които да прави фото и видео заснемане на сватбени тържества.Ако знаете разбира се тел. , адрес. Предварително ви благодаря.

Фото Гея правят такива снимки и видео, намира се още в началото на Александровска като тръгнеш от гарата към х-л България първата пресечка в дясно. Телефон в момента не знам, ако те интересува ще ти го изнамеря :>

# 164

Ами класика в този вид заснемане са "САРИКОВИ", поне всичките ни познати излезе, че тях са наемали. Цачи да даде повече инфо, защото живее в техния блок. Някъде до Вардар високите блокове се пада.

Общи условия

Активация на акаунт