Поредната БУРГАСКА тема

• 18 249
  • 308
  •   1
Отговори
# 210
rose_madder честита годишнина!   bouquet
в крайна сметка - калчева може ли да прави ФМ или не? не искам само да чуя, че всичко е наред, искам да знам, че е така. Rolling Eyes
Лилита, ще дадеш ли инфо за този лекар във варна? колко време преди това си запази час, колко струваше прегледа?

# 211
rose_madder,Честито!!!
Стягайте се славейковски мами Wink,от 29 вече сме в С-в!!!Намерихме квартира newsm44

# 212
  • Бургас
Здравейте момичета!  Да разпиша и аз в  темата. Хубава среща сте  си направили. Снимките са страхотни!  Приятен ден на всички newsm51 newsm51 newsm10

# 213
Честито   bouquet  bouquet  :bouquet:rose_madder

# 214
  • Бургас
Херелина, понеже аз не можах да се вредя при Калчева, а и много се издразних от отношението на сестрата - все едно ще си записвам час при президента на САЩ си записах час за петък за д-р Давидков във Варна. Давата го като много добър специалист. Аз се обадих днес и си записах час за петък на обяд. Имаше и по- ранни, но бяха сутрин, а на мен не ми е възможно сутринта. Така че да кажем, че в рамките на 5 дни успяваш да се вредиш с час. А пък се оказа, че моята най-добра приятелка, която живее във Варна ходи при него. Бил много добър специалист, но изглеждал малко надменен като отношение. Въпреки че обяснявал всичко подробно и ако имаш въпроси след като ти обясни можеш да попиташ. Казаха ми да си нося две СД-та на едното правели 15 мин. клипче, а на другото снимки. Прегледа ми казаха че струва 70 лв. Ето линк към страницата му. http://www.drmariodavidkov.com/

# 215
  • По света и У нас
Привет и от мен   bouquet
добре дошли на новите майчета  smile3525
Разгледах подробно снимките  .... както виждам /а и чета  Joy/ страхотно сте си изкарали   cheers newsm19
Следващия път и аз съм на линиииияяяя, няма да пропусна  newsm68 /че този път нещо с половинката се недоразбрахме  Rolling Eyes и ... съответно пропуснах купона ..../

Хайде пък дано днес деня бъде по слънчев   Nature Sunny, че каквото се е смрачило  и позастудяло cold

# 216
благодаря ти lexy    bouquet
ще се пробвам в четвъртък при калчева, пък дано да има час.

# 217
  • Бургас
Rose_madder  честита годишнина   bouquet

# 218
Мерси , много за пожеланията Simple Smile И аз бих искала да се запиша при Калчева и аз ще опитам в четвъртък , дано стане Simple Smile А някой може ли да ми даде телефон на Калчев, че някъде имах го записан , но не мога да го намеря.Благодаря ви Simple Smile

# 219
Здравейте отново,момичета!!!
В момента съм на курс и използвам времето докато чакам едно момиче да попише пъшкайки Laughing,да драсна някой ред и тук и да ви нагледам какво правите Heart Eyes

# 220
Ся, за д-р Калчеа да ви изклюкам аз една тайна! Wink
Много си е добра като специалист жената и е с най-добрата апаратура. Нейния видеозон е доста по-съвременен от този във Варна! Така че аз лично мога да ви посъветвам да отидете при нея на 4Д вместо да биете път чак до Варна, освен разбира се ако не искате да се поразходите! Simple Smile
Час за преглед наистина трудно се запазва, но час за4Д винаги има. Просто когато се обаждате да си запишете час не казвайте на сестрата че искате час за преглед а час за 4Д!
До 2 -3 дни ще ви вместят! Simple Smile

# 221
  • Бургас
Здравейта пак,
Тел на Калчева е 840808.
Не знам как има часове и уж никога не отказвала на бременни, но аз казах на сестрата, че съм с болки и искам 4 Д да ми направи, обаче тя си зне нейното. Изключително грубо и непрофесионално отношение. Не ми се бие път до Варна, но не мога да чакам вече 3-та седмица. Някой ми беше казал да звъня директно на моб. на докторката, но тя не отговаря на него. Може би ако успея да говоря с нея ще ме приеме, но иначе няма шанс.
Всеки си решава сам. Аз си записах час за Давидков за петък тази седмица.
Лек ден

# 222
  • На морето!
Само да спомена,че не само от апаратурата зависи добрия преглед,а и от подготовката на доки.За Калчева знам,че хеди да се учи при Мазнейкова,която е много добра,но самата Калчева не е много надеждна.Така че ако наистина се съмнявате за проблем по-добре отидете при някой доказан специалист,но ако е само за пола и снимка-Калчева ще свърши работа.

# 223
Ехоооооо здравейте момичетаааа! wavey

Супер среща, искрено се забавлявах и ми беше  много приятно във вашата компания.  bouquet  bouquet  bouquet Няма или поне така много ми се иска да не пропускам нито една среща в бъдеще. Много хубави снимки, браво! smile3501 То бая купон е било след като си тръгнахме със Светлето в Енерджи. Аз на другия ден се чувствах доста изморена, пък защо ли?  nuts Днес съм на работа, голяма скука в офиса! Добре, че шефче се изпари, та да си пиша на спокойствие   Rolling Eyes Whistling Чета, голям проблем с Калчева, аз последния път и единствен бях малко по-нахална. Бях си направила уговорка чрез една позната да отида сутринта и да чакам ако има пролука да ме приеме. Ами да, но не можех аз да чакам, бях на работа и казах на секретарката, че имам час и че е запазван чрез тази ми позната и затова името ми не фигурира oops smile3503 Позагледа ме зачудено и ме пусна да вляза  Whistling  Outta Joint Втори път номера няма да мине, така че ще трябва да се намери друго решение.

Относно Сарикови, дали ще дойдат до Несебър да снимат? Ще трябва да се обадя. А така както подразбирам и на тях трябва да има куверт в ресторанта нали? Извинете за невежеството, но честно съм ходила само на две сватби през живота си и то като малка. Не бях се сетила до сега и за фотографите, а и за DJ и за всички други, ако има такива (управителката на ресторанта, главен готвач?  newsm78) да вкл. с куверти. Така ли е, така ли се процедира?

# 224
rose_madder-ЧЕСТИТА ГОДИШНИНА ! Мъжо много да те слуша и носи на ръце!
Аз също съм много доволна от срещата ,макар че не ходих на диско! Трябва по-често да се организираме !
Виждам коментирате Калчева .

Общи условия

Активация на акаунт