За какво си мислите постоянно напоследък? - Тема №2

• 47 991
  • 750
  •   1
Отговори
# 180
  • Mediterraneo
Юрика, още ли живееш с вашите?

# 181
Добре, че ваканцията свърши, да отивам утре на работа, да си почина малко, то не, че и там не се е понатрупало нещо, ама все пак е по- добре отколкото да гледаш 8 годишно.

# 182
Добре че ваканцията свърши наистина, и пускат трам. 7 и 27 пак до мол България (уикенда беше спрян), че да се замъкна да свърша задачи в района им.

# 183
Мисля си, че подобието на човешко същество в Парламента, което заявило, че няма да подаде оставка заради едно прегазено дете, трябва да бъде линчувано публично, ама як линч. Не е за вярване до какви низини може да падне някой, че да изтърси това. Но той не просто е за оставка, а оставка от човещина и съчувствие. Боли, не боли, това е истината.

Последна редакция: пн, 07 апр 2025, 20:07 от Yurika Satomi

# 184
За нещастията, които може да сполети човек, ...ей така, от нищото....
Както всичко върви нормално и изведнъж - БАМ !!!! И до там!
Живота ти рухва! Изчезва!
Няма смисъл! Няма надежда! Няма ЖИВОТ !!!

Напълно съм съгласна с коментара ви. Тъкмо мислиш, че нещата в живота се подреждат, и бам нещо стане. Животът ти удря "мощен шамар" и ти показва, че си смъртен и чаковникът ти тиктака за твоя край. Cry

# 185
Първо, това по принцип винаги е опция - когато си най-добре нещо да ти се стовари като тон тухли на главата. И е нормално всеки да го има предвид, но без да се психясва. Но в момента ситуацията сякаш предполага към засилване на депресивните състояния - войната, общата криза след Ковид, борсовата криза заради Тръмп, световната търговска война, нашите скапани политици ...  Нищо оптимистично не ни обкръжава за съжаление.

# 186
  • Бургас
За безумната война, която се води по пътищата на България!
За ненаказаните виновни!
За всички, които посягат на нечий живот - било на човек, било на животинка...
Крайно време е да има сурови наказания и наказани!

# 187
  • Somewhere...over the rainbow - where troubles melt like lemon drops
По стечение на обстоятелствата в периода 2019 - 2022 съм преминала през поредната тъжна отсечка поне 25 пъти, пътувайки от София към Плевен. Мнението ми е, че ако пътят е в по-добро състояние (а сравнен с други, поне тогава, не беше в лошо) тези, които се смятат за безсмъртни всеможещи зад волана щяха да компенсират и да наваксат за черната статистика. Разбира се, положението е усложнено поради това, че за много дълго време тази отсечка се е превърнала в главна пътна артетия, и съответно изнервя нетърпеливите.
Колата ми е мощна, и въпреки това съм се движила с километри зад тировете... ама аз съм от загубеняците.
Пътят през Кресненското дефиле спря да отнема животи в момента, в който на бързаците им се отне правото да застрашават другите и себе си.
Личното ми мнение е, че в много малко от нас живее уважание към другия.

# 188
Аз не разбрах каква е причината за катастрофата, ако може някой да каже.

# 189
Не видях някъде официално да е обявена причината. Но доколкото успях да си съставя мнение от всичко чуто и прочетено по темата, разбирам, че причината е комплекс от няколко фактора: несъобразена скорост + некачествен асфалт + завой + ТИР + липса на съответните пътни знаци. Колата и ТИР-ът се движат в противоположни посоки, ТИР-ът влиза в завоя, шофьорът на автомобила се прибира максимално вдясно и спира, за да даде възможност на товарния автомобил да се изнесе. Камионът обаче се движи с по-висока скорост (дали е по-висока от допустимата на пътя или е несъобразена с лошите пътни условия не разбрах), поднася на некачествения асфалт, който става хлъзгав при дъждовно време, и удря колата от лявата страна.

# 190
  • Somewhere...over the rainbow - where troubles melt like lemon drops
Мисля, че е това, което Rebel Rebel описа, само че ремаркето на тира е поднесло и е ударило автомобила.

# 191
Мисля си като Моника от "Приятели", че това е края на една ера. Сина ми се изнася ( радвам се за него) .

# 192
Мислех си, че съм преодоляла нещо и ми беше леко и спокойно на душата. Преди 2 часа обаче видях нещо, което ме накара да почувствам, че нищо не съм преодоляла и пак съм в изходна позиция.Боли ме, но си казвам, че съм силна и ще се справя този път. 😊

# 193
Ще се справиш.

# 194
Благодаря! Ще се правя, знам го. 💜

Общи условия

Активация на акаунт