За какво си мислите постоянно напоследък? - Тема №2

• 48 024
  • 750
  •   1
Отговори
# 285
  • France
За едно пълномощно те цакат 180е в посолството. И НИЩО не може да се направи по Интернет. Просто е срамота в 21 век.
Като във вица:
Хакнаха кредитната история на село Уйново - откраднаха тетрадката със сметките в Хоремага.

# 286
  • София /Абсурдистан
От ЕС отново са дали препоръка да имаме запаси от вода, храна и пари в брой.
Сега? Днес? Линк имаш ли?
Това се говори в последните няколко месеца.

# 287
Мисля си, че всеки, който смята, че омразата и негодуванието срещу българските лекари са изцяло неоправдани, нека прояви смелостта да го заяви на майка, току-що загубила детето си от лекарска грешка, поредната от многото. И да й обясни учтиво, че тя няма право да плюе срещу лекарите, заплашвайки я с дежурното "като не остане кой да ви лекува, ще видите вие". Сякаш малко калпави лекари и още по-малко читави е по-приемливата алтернатива. Детето й починало, голяма работа, но лекарите са безгрешни, както винаги.

# 288
Кой им позволява да работят едно към гьотере? Всичко що се храни от парите на хората мина всякаква мярка- лекари, полицаи, учители, държавни служители. В нашия малък 80 000 град, където почти всички се познаваме, щом се стигна до безредица, значи положението е много лошо. А пък като четох по групите на града какво се коментира, положението е затишие, ама не пред буря, ами пред ураган.

# 289
  • Бургас
За това,че някои болни мозъци си правят опити с нас - обикновените зайчета! И хората с по-лабилна психика се шашкат.. Колежката ми е така и се опитваме да й обясним, че ако стане нещо - никой и по никакъв начин, няма да ти съобщи!
За Тях, ние сме Нищо! Нищожество! Поредния опит!

# 290
За това,че някои болни мозъци си правят опити с нас - обикновените зайчета! И хората с по-лабилна психика се шашкат.. Колежката ми е така и се опитваме да й обясним, че ако стане нещо - никой и по никакъв начин, няма да ти съобщи!
За Тях, ние сме Нищо! Нищожество! Поредния опит!
Съгласна съм с вас. От опит го казвам покрай мама.

# 291
Откачате!

# 292
  • София
Мисля си за покачването на цените.

# 293
  • France
Мдам...
За климатичната катастрофа и замърсяването спластмаса се тръби по всички медии, но масовото мнение е "кво толкоз".... когнитивен дисонанс?

# 294
Мисля си за покачването на цените.
От ковид насам малко, по малко всичко скача, но последната година.......

# 295
Така ви се струва за цените, експертите казват, че е под 2%.

# 296
Мисля си за злощастният български народ, все повече срещам лозунги като "не на еврото", "вън България от ЕС и НАТО" и подобни... някои май искат да се връщат поне 50 години назад. Нямат смислено обяснение защо не искат еврото, но не го искат...

Последна редакция: сб, 10 май 2025, 15:50 от Elizabeth_

# 297
Защото се плашат от новото, непознатото. По-лесно е да съдиш, отколкото да се опиташ да разбереш.
А за "вън от ЕС и НАТО" го отдавам на последиците от комунистическата пропаганда.

И тоалетната да върнем на двора.

# 298
  • Somewhere...over the rainbow - where troubles melt like lemon drops
А защо имат почва последиците от комунистическата пропаганда, дали някой се замисля? България не е само София и Пловдив...
Не че нещо, ама до известна степен по време на комунизма вкарахме тоалетната от двора Grinning

# 299
Taка е, сега е кой каквото сам постигне. При социализма вземаха от едни за да дават на други. Ясно е, че "другите" бяха щастливи. Днес обаче са нещастни, защото им се налага сами да се оправят, а не Партията да се грижи да им дава. И миналото им се струва блестящо, понеже са забравили, че тогава се работеше за да построим светлото бъдеще. Ако сега надделеят и се върнем в соца бързо ще изтрезнеят, ама късно ще бъде.

Общи условия

Активация на акаунт