За какво си мислите постоянно напоследък? - Тема №2

• 48 084
  • 750
  •   1
Отговори
# 315
В моята фирма се плащат, но във фирмите на приятели - не се плащат, нито празнични.

# 316
  • София /Абсурдистан
Само много големите фирми в БГ плащат оувър тайм, малките скатават и не плащат. И по принцип, когато има проблеми в работата “ всички сме едно голямо семейство”, а когато всичко си върви добре - “всеки да си знае мястото”.

# 317
  • Somewhere...over the rainbow - where troubles melt like lemon drops
Аз си мисля, че повдигнатият въпрос въобще не се отнася за тези, които се мазнят, оставайки извънредно на работа.

# 318
  • на Мелмак
Само много големите фирми в БГ плащат оувър тайм, малките скатават и не плащат. И по принцип, когато има проблеми в работата “ всички сме едно голямо семейство”, а когато всичко си върви добре - “всеки да си знае мястото”.
Ами, не, има и малки фирми, които плащат овъртайма Wink

# 319
Мисля си колко чисто беше в Братислава. Задни, главни улици, след една камара хора на фестивал пак нямаше нахвърляни боклуци. Стояха две момичета и отваряха кофи за разделно събиране на фестивала. Много съм впечатлена от чистотата.

# 320
Извинявам се!
Аз съм впечатлена от чистотата в Барселона
Обувките ми след 4 дни в Барселона
Скрит текст:
Обувките ми след 24 часа в София
Скрит текст:

Последна редакция: пн, 12 май 2025, 21:44 от Севда_

# 321
Не се виждат снимките. Оправете ги.

# 322
Мисля си, че в България си имаме женски вариант на Андрю Тейт, Зорница Гюцова, чиито видеа в Тик Ток бълват женомразко съдържание и проповядват, че домашното насилие е окей, и към децата даже. Аз повече никога не бих си причинила словоизлиянията на въпросната дама и се радвам да видя, че все повече хора й се възмущават, дори настояват тя да бъде банната. Определено тази жена не е с всичкия си, травма ли е преживяла, или си е такава по рождение, но за хора като нея свободата на словото не трябва да важи. Съгласна съм, че токсичните й послания не трябва да имат трибуна. И всяка себеуважаваща се жена трябва да е възмутена от тях.

# 323
  • Somewhere...over the rainbow - where troubles melt like lemon drops
Или си е намерила удобна инфлуенсърска ниша.
За жените е ясно, въпросът е дали на мъжете не е намерила струна,
на която да свири на душите.

# 324
  • Галифрей
Аз пък си мисля,че трябва да се направи нещо по въпроса в агресията в хората навсякъде за съжаление. Не ползвам тик-ток научих за Зорница постове от фейсбука. Не бива да се дава трибуна на някаква Психопатка която да учи младите хора на насилие  и да ги потиква мъжете  да бият жени и после защо има ужасяващи случай като това момиче от Хасково. Отратително просто. Имам чуството,че агресията се увеличава напрекъсно навсякъде в училищата, домовете и тн. и това идва от простотията и глупоста.

# 325
  • here and now
Мисля си, че любовта е страдание. Днес реших да правя кюфтета от тиквички, за да зарадвам детето. Стъргах, месих... оформях, оказа се че съм забравила подправките и пак месих и оформях.. После пържих, докато ги чакам да станат готови се замислих защо си го причниявам това страдание... и си отговорих "От любов"...

# 326
Мисля си, че любовта е страдание. Днес реших да правя кюфтета от тиквички, за да зарадвам детето. Стъргах, месих... оформях, оказа се че съм забравила подправките и пак месих и оформях.. После пържих, докато ги чакам да станат готови се замислих защо си го причниявам това страдание... и си отговорих "От любов"...
Heart От любов какво ли не правим? Особено за децата си.

# 327
Не се ли.правят със сварени картофи, смесени с тиквичките?

# 328
  • here and now
Нямах време да варя картофи. 6 тиквички настъргах за 17 кюфтенца.. Любов е! Истинска!

# 329
  • Mediterraneo
Никакви картофи не слагам аз. Обикновено карам ММ или децата да ги настържат, след 2-3 часа омесвам и пържа, даже не са ми от най- туткавите  ястия.

Общи условия

Активация на акаунт