Леви-десни, леви-десни!

• 4 854
  • 123
  •   1
Отговори
# 30
  • При хората, които обичам
С дясната ръка правя всичко, на лявата си нося гривните и пръстените, поне да е красива.

newsm65 И аз. Така и така трябва да си я нося - за комплектация, поне да е хубава. И маникюрът ми на нея е по-хубав pletka

# 31
И аз и мъжът ми пишем и се храним с дясната ръка , а децата могат и с двете Joy Голямата когото тръгна на градина учителката ми каза че предпочитала да рисува и да се хране с лявата !Казах че знам а тя че неможело така и положи максимални усилия да развие писане с дясната! И сега си пише с нея но може и с лявата!А малкото като го гледам и то се справя добре и с двете  Peace

# 32
Дясната ръчичка
използвам си за всичко.
(само като пиша на компютъра са еднакво разпределени по клавишите)

# 33
С ръце и баба знае, я да ви видя тук: http://www.bg-mamma.com/index.php?topic=175118.0

# 34
# 35
Единствено при фелацио, мога и с двете.
Хм, аз пък мислех че на тези устни им викат горна и долна, а не лява и дясна  Joy
За протокола- и с двете. За всяко нещо си имам предпочитана ръка; общо взето- с която ръка съм започвала нещо за пръв път- това е ставало "ръката".
С лявата пиша, но огледално (на дясно- на ляво).
Ако говорим за ножици, за левичари има специални.

# 36
С дясната. И часовника си нося на нея.

# 37
  • София
 Основно с дясната, но доста неща мога и с лявата.
 За писането с дясната ръка - по-удобно е от гледна точка на това, че посоката на писане е от ляво на дясно и действително се маже, когато се пише с лявата ръка. Обаче ако децата им е подобре с лявата няма да ги тормозя - кой както може.

# 38
  • София
99% с дясната, но мога и с лявата да работя добре с мишката Simple Smile

# 39
С дясната. Но мъжът ми е левичар и като малък са му връзвали лявата ръка Shocked, за да се научи да пише с дясната. Е, научил се е, ама какъв краснопис вади... Crazy Но всичко друго си върши с лявата - хранене, работа.

# 40
С дясната.

И до ден днешен лакирането с лявата на дясната ми е трудно. Май единствено на клавиатурата използвам и двете еднакво, даже май повече лявата, защото дясната е на мишката  Laughing

# 41
С дясната. С лявата немога да правя почти нищо.

# 42
Дясната.

# 43
  • Варна
Левичарка. Мога да пиша с дясна ръка, защото естествено и аз съм превъзпитавана. В началото почеркът ми наитина беше страшно грозен. После свикнах и сега поне е четлив  Grinning Мишката също държа с дясна ръка, но просто не съм имала избор като съм се учила (не знаех за онази опция). Рисувам и с двете ръце, но и с двете е грозно  Mr. Green

# 44
Вече споделих и в темата за по-голямата цица, че с лявата не мога дори да се почеша качествено.

Общи условия

Активация на акаунт