💖ЕДИН ЗА ДРУГ 💕 Сезон 6 (Тема 2)

• 47 228
  • 747
  •   1
Отговори
# 60
Емо мисля, че е разведен.
Емо е вдовец и набързо след кончината на жена му, се ожени пак.

# 61
Как разведен?Жена му почина и след няма и година той вдигна сватба с друга.Много влюбен го изкарваха,да се е разделил с тази?Ами като го е видяла какъв е киселяк и лигльо. GrinningНа мен поне ми е такъв и изобщо не ми е интересен.

# 62
Емо мисля, че е разведен.
Имат снимка 2024 год, освен да е прясно разведен.

# 63
Баш Моника ли се чудеше на Никол такъв ли бил мъжа ѝ винаги, все едно нейният е китка, копи пейст са двамата. Радо ми хареса визуално, но като му видях нрава.....много ми опротивя, Алек си го знаем от Фермата. На мен са ми симпатични Герман и Ивелина, пълничка си е Ивка, ама са ми сладки, той повече разбира се

# 64
Аз помня, че на Емо жена му почина буквално преди началото на снимките на "Един за друг" - първи сезон. После... не знам. Но помня лигавия му образ от БТВ Времето и изобщо не ми е любим персонаж оттогава.
Аз не съм гледала сезона на Фермата с тоя Алек, ама съм чела, че бил ревльо по Валерия, та от там и Алек Сълзата. Като го гледам какъв грубиян е, бая трябва да се е преструвал. Не прилича на някой, който ще седне да реве на жена.
Той я преследваше и нонстоп й беше като сянка, което сигурно е доста досадно. Неговото поведение беше обсебващо. А момичето е в риалити, няма къде да се скрие или да избяга, не може да излиза от двора на къщата. Друг е въпросът, че тя му даваше разнопосочни сигнали и не се държеше добре с него, капризна малка лигла (да не кажа пикла), но просто трябваше ясно да му заяви: не, не искам, остави ме на мира, не ме занимавай. Тя се оставяше той да й говори с часове, да си слага ръка на рамото й, да я "омайва"... .абе шашава работа. Тогава помня, че тя ме дразнеше повече, докато гледам предаването. Но този е обсебващ и досаден.

# 65
  • До морето
Има много момичета, които не знаят как да поставят граници. Научете дъщерите си на това! Дали от добро възпитание, дали от липса на опит, дали защото все пак в началото им е приятно, че предизвикват интерес - много, много жени не умеят да бъда категорични! И когато насреща си имаш лабилен, егоцентричен селтак със склонност към агресия - нещата отиват към обсесия и психопатии.

# 66
Абсолютно се съгласявам.  Сега... може би, защото пред тях е имало все камера с оператор, та ... правили са контент за предаването. Но ако й е било неприятно, можеше да го покаже, да заяви поне веднъж.
Скрит текст:
В друг сезон на Фермата пък имаше един (Краси ли беше), дето прескачаше оградата, за да ходи при неговата възлюбена латиноамериканка (Паулина сякаш се казваше... поправете ме). И си смени отбора, за да е в нейния. Имаше ограда, която разделяше бедната и богатата къща във въпросния сезон. Естествено, после в живота, не си спомням да са били заедно. А тя си имаше 10 годишно дете тогава, пускаха им видео с детето във Фермата и този въпросният се просълзи,  вече почти го  беше "осиновил" това дете. Ама нали казват, че чувствата се изострят като си в такова риалити, откъснати от външния свят.

# 67
Не знаех, че се е оженил повторно Емо. До ден днешен го съжалявах за починалата му съпруга.

# 68
Не се е развел Емо с втората си жена. Или поне малко преди коледната ваканция ги видях заедно с трите им деца. Две негови и едно нейно.

# 69
Беше мъка за гледане, Емо е много агресивен и имах чувството, че при въпрос на някоя жена “Какво е това?” ще хване предмета и ще го забие в лицето ѝ с отговор “НА КАКВО ТИ ПРИЛИЧА?!?”. Ако не му се занимава да напусне и толкова, голям зор да си избива комплексите. И това с Да̀ниел беше много тъпо, разбрахме, че е под ботуш, Стелка ни го напомня постоянно, може да оставим момчето, достатъчно унижение търпи в национален ефир.
Цялостно май само Мариянка и Боби ми допадат. Чисти хора са, те също са вярващи, но не са го демонстрирали по никакъв начин като Краса и мъж.
Никол и Радо и Алекс и Моника искам да напуснат възможно най-скоро. Напрягам се и съм на тръни дали някой ще удари жена си.

# 70
Откакто е започнал сезона Емо не същият Емо. Не знам, един такъв нервен, припрян, с досада води.  Някъде му се изпари и чувството за хумор И аз го забелязах...

# 71
  • София
И аз го помня Алек от Фермата, но и Валерия му даваше някакви сигнали, пък после се дърпаше. Дори им бяха организирали стара българска сватба, с носии и т.н в която тя също участваше. Но в изолирана среда, чувствата са по-изострени, затова той така залитна по нея.

# 72
Може пък Емо да е такъв по сценарий...

# 73
  • София
А тази Паулина направо си го излъга Краси, че е бременна от него.
Егати психопатите по тия риалита. 😂

# 74

Красимира - голяма лигла, мрън-мрън, просто си беше решила, че няма да играе и симулира там нещо, колкото да не е без хич.
Като е болна и няма сили, да беше казала на мъжа й да сложи едни 100 лв, защото няма да се напъва и толкова.

Била е и с температура. Явно грипа я е хванал. Представяте ли си да участвате в риалити и да ви повали грип? На мен ми стана мъчно за нея. Не може да си вземе болнични и да се лекува нормално. Трябва да ходи на игри, да общува с хората...Аз като съм  болен не мога да стана от леглото. Те дали имат лекар там?
А Валери наистина трябваше да сложи по-малък залог. Непремислено беше от негова страна, според мен. Но пък много се грижи за нея. Това е пример.

Общи условия

Активация на акаунт