💖ЕДИН ЗА ДРУГ 💕 Сезон 6 (Тема 2)

• 47 250
  • 747
  •   1
Отговори
# 75
Играта беше трудна, впечатлиха ме Никол и Цецо, че бяха без грешка. Във визитката бяха казали, че за шести път се явявали на кастинг и чак сега са ги взели. Явно на сценаритите хич не им се нравят добрите и мили млади хора, все някои злобари като Радина Плиткова и Маргото се взимат с предимство.

Продължавам да нямам любима двойка, но за сметка на това още и още двойки ми опротивяват. За Моника всичко сте казали - грубиянка със селски манталитет. Ивелина беше много отблъскваща когато туъркваше, просто грозна гледка. Съжалявам, че ще го кажа и ще прозвучи зле, но според мен всичките й "успехи" и високо самочувствие се дължат на това, че е финансово здраво подсигурена, най-вероятно от родителите. Голямата къща, няколкото сватби, съпругът-футболист, на когото подозрително хич не му пречи, че е трътлеста и злобна...Освен това все са напред в някакви анкети, въпреки че почти всички тук и във Фб имаме негативно мнение за тях - доста прилича на организирана подкрепа за тях.

Мария нещо не ми харесва, но още не мога да определя защо. Не ми допада начинът по който говори, някак престорено меко и нежно. Не ми хареса също колко беше възмутена, че е била след Стела в играта за двойки. Все едно, като е даяк и не е лигла като Стела, това й гарантира, че всеки път ще я бие. Сякаш много иска да се докаже пред мъжа си, че е достойна за него и да покаже, че другите жени може да са излъскани външно, но пък тя има мноооого други достойнства. Не ми е правило впечатление той да я подценява, така че може би все пак раздялата им в миналото и това, че той си е намерил много бързо нова приятелка, я е смачкало повече, отколкото си е представяла.

# 76
Мария се чуства несигурна факт, но с това си поведение не печели.
Една жена не ли уверена и незнае ли цената си губи...
Този стремеж да се издигне в очите на мъжа си, никак не ми се нрави.

# 77
  • Варна
Извинявам се, имам спомен, че имаше раздяла, но не се сетих, че е от гадните (че е починала) . Още веднъж ме извинете.

# 78

Красимира - голяма лигла, мрън-мрън, просто си беше решила, че няма да играе и симулира там нещо, колкото да не е без хич.
Като е болна и няма сили, да беше казала на мъжа й да сложи едни 100 лв, защото няма да се напъва и толкова.

Била е и с температура. Явно грипа я е хванал. Представяте ли си да участвате в риалити и да ви повали грип? На мен ми стана мъчно за нея. Не може да си вземе болнични и да се лекува нормално. Трябва да ходи на игри, да общува с хората...Аз като съм  болен не мога да стана от леглото. Те дали имат лекар там?
А Валери наистина трябваше да сложи по-малък залог. Непремислено беше от негова страна, според мен. Но пък много се грижи за нея. Това е пример.

И аз това казвам, като вижда че не се подобрява и че е отпаднала, да беше заложил той 100 лв, а тя дори да не се пробва, а още преди старта на играта да каже, че се отказва.

Не че не й съчувствам, че е хванала грип, ама можеше да си(ни) спести цялото напъване и  повтарянето, че няма сили и е болна и т.н, защото това го показаха още в началото на епизода и е било ясно на продукцията.

Вече друг е въпросът дали те не са я задължили все пак да пробва.

# 79
Не че не й съчувствам, че е хванала грип, ама можеше да си(ни) спести цялото напъване и  повтарянето, че няма сили и е болна и т.н, защото това го показаха още в началото на епизода и е било ясно на продукцията.

Вече друг е въпросът дали те не са я задължили все пак да пробва.
[/quote]

В такова състезание е много рисковано да се отказваш още преди да си опитал. Те не знаят каква ще е играта докато не отодат там, а като отидат, ако не пробват ще е много глупаво и пораженчески. Честно казано това ми е по-интересно и обогатяващо да гледам. Как човек въпреки състоянието си се опитва да направи нещо, отколкото как някой крещи на жена си и изпада в някакви истерии за глупости.

# 80
  • София
Не помня да е имало толкова ниски залози..50лв, 58лв 🤣 Даже и Ванката залагаха минимум 100..

# 81
Имаше от 1лв,на Поля и Здравко(варненци), не помня сезона. Бяха разведени, но живееха заедно и след предаването пак се ожениха и детенце вече имат.

# 82
  • София
В същия сезон бяха, ама този залог не го помня, възможно е..

# 83
Жените стреляха по мъжете с торта на невярно отговорен въпрос😂, и след тях Ванкови почнаха да залагат малко.

# 84
  • София
Моника и Никол са най-големите мьякалнички, които съм чувала някога. Ушите ме заболяха от говора им. И това далеч не им е най-големият кусур. Ужасно мрънкащи и досадни жени, такова дуднене как се търпи не знам.

# 85
Герман: - ШкорпИловци

# 86
Мария и Коци май станаха супер двойка

# 87
Краси  е психолог, странно, защо не говори с другите.

# 88
  • София
Сетих се на кого ми прилича Ивелина - мис Пиги от Мъпет шоу 😀

# 89
Мъжа на Джулия, Христо с тази отворена уста и бретончето го докарва на човек с проблеми..

Общи условия

Активация на акаунт