💖ЕДИН ЗА ДРУГ 💕 Сезон 6 (Тема 2)

• 47 254
  • 747
  •   1
Отговори
# 90
Емо наистина е киселяк, но ми направи впечатление как се държаха с него. Залия направо му се караше, че не може да намери самобръсначката, след нея Стела също го гълчеше за нещо. Никога не е имало толкова лигави участници. Вече съвсем елементарни им направиха игрите, те не си дават никакъв зор да се справят. Искат само да си седят и да плетат интриги и да си взимат игрите без всякакво усилие.

# 91
  • София
На мен ми харесва, че игрите са нови тази година, а не все едни и същи колко години вече бяха.
Джулия, милата, как се обзавела с този....., акълът ми не го побира. Ни е хубав, ни снажен, ни умен. А тя си изглежда съвсем ок във всяко отношение, чак ми е жал за нея колко не си подхождат.

# 92
То само Шкорпѝловци да беше. По изказа личи, че Герман е доста глупав и семпъл, не знам как така води класацията в Нова плей, ама явно е организиран вот. Камо ли пък пловдивчанката, набедена за лондончанка...
А тази Паулина направо си го излъга Краси, че е бременна от него.
Егати психопатите по тия риалита. 😂
Леле, вярно.
Скрит текст:
Сервираха му в национален ефир, че ще има дете (малко заобиколно и нееднозначно казано), той ревна от щастие, дето се вика.. а след седмица-две Паулинка като се появи пак в предаването му каза, че не е бременна. Е как може така да си играят с чувствата на човек? И това беше продукция на Ники Николов, Иван и Андрей, какво да говорим.

# 93

Хора, стига бе, каква е тая зейнала уста.. проветрява ли я.. защо е така тоя човек?!
На Стела мъжа й е много глупав. Как ще каже, че Гърция и Испания са градове?? Как?
ШкорпИловци, направо ме разтресе. Егати общата култура и нейната липса. Несериозно е просто.
Ооо, и Малдивите били град. Леееелеее Германееее... 🫣

# 94
Любимци ми остават Мариянка и Боби. Гледам на запис, заради мъжа, че работи до късно.
Ивелина и Герман започват да издишват колко са семпли и когато нещо не е “назубрено”, няма успеваемост. Много са кухи и само, където пътуват толкова, никаква обща култура, от типажа, който ходи само за снимките са. За информация на Ивчето в Тайланд има какво да се види освен “лейди бой”, но там дрънка на кухо и няма какво да очаквам.
Алек и Моника са ми в типичните отношения насилник-жертва. Тя е виновна за всичко и това е. Превъртях викането на този “мъжага”, който не издържа малко ток. Изключително антипатична двойка.
Забелязах, че при Никол и Радо си проличаха много комплекси, тя си почивала най-добре в 5звезден хотел. Боже, боже, тя диалекта и миглите да си оправи, хотела може да почака.
Мария и Коци също са ми анти, голямо натягане да се докаже на мъжа, който е изневерил и най-вероятно ще го направи пак дори и на челна стойка да застане Мара.

# 95
  • Sofia
Най-комичното е, че Герман е бил на Малдиви. Да си бил накъде и да не знаеш дали посетеното е град или държава говори за едни определени дефицити, въпреки, че последните не се отразяват на самочувствието му. Жена му и тя същата, че и по-зле!

# 96
Стига, моля ви се, момчето каза: естествено, че знам, шегувам се. Не е толкова прост, колкото ви се иска, за да кажете: ми лика прилика са си с ниската и дебела Ивелина. Добре че друг кусур не може да ѝ бъде измислен, та е ръста и килограмите ѝ. Нищо му няма на момичето, много си е добре. И Герман също.

# 97
Стига, моля ви се, момчето каза: естествено, че знам, шегувам се. Не е толкова прост, колкото ви се иска, за да кажете: ми лика прилика са си с ниската и дебела Ивелина. Добре че друг кусур не може да ѝ бъде измислен, та е ръста и килограмите ѝ. Нищо му няма на момичето, много си е добре. И Герман също.
Е кой ще си признае, че не знае? За мен имат видно дефицити и външният вид и килограмите са ѝ последна грижа.

# 98
  • Sofia
Лично мнение, на база на показано и видяно. И ШкорпИловци ли беше шега, многократно казано и от двамата? Разбирам, че всеки си има пристрастия, но вярвам на очите и ушите си, не на написаното от някой. 😃 Честит празник, момичета! 🌹

# 99
И моите любимци остават Марияна и Боби Purple Heart

Тя е толкова мила и емпатична, че когато Боби го удряше ток, подскачаше с него. Прекрасна любяща жена и майка, много мило семейство. Щеше да е хубаво повече двойки да бъдат като тях.

# 100
Най-комичното е, че Герман е бил на Малдиви. Да си бил накъде и да не знаеш дали посетеното е град или държава говори за едни определени дефицити, въпреки, че последните не се отразяват на самочувствието му.
Е да, има хора, били "НА Дубай" и до ден днешен си казват, че Дубай е държава.  Скоро и Мегз в "Хелс Китчън" каза, че "Дубай е прекрасна страна".

# 101
  • Sofia
Е точно де! Герман е бил на, а не в Малдиви. 😃

# 102
И ШкорпИловци ли беше шега, многократно казано и от двамата?
ШкорпИловци, казано от видимо не особено интелигентни личности в някакво предаване, някак мога да приема. Обаче покрай избирането на символа на България репортери, журналисти, новинари говориха за МадАрския конник край село МадАра. Ей тогава не знам къде ми бъркаха като го чувах.
Ивелина и Герман още от първата игра ми станаха ясни, че са си назубрили отговори на постоянно задаващи се въпроси във всеки сезон. На новите неща се дънят.

# 103
Е точно де! Герман е бил на, а не в Малдиви. 😃
Е за острови се казва "на". Ама в това предаване има и хора, които казват: на София, на центъра, на мола...

Довечера пак ще има ред сълзи, ред сополи като отпада двойка. Трябва да е поне един път като в Хелс Китчън, "свялай куртката", "вън!"... и напусналият излиза с подвита опашка, без дори да му е позволено да се прегърне с останалите Grinning

# 104
Мария на Коци ме напряга, прави се на мила и добра, ама не страни от клюки и схеми.

И това постоянно търсене на одобрение те от мъжа й, ту от околните - бях писала, че така й ще се остане.

Не знам какво е била преди изневярата, но това много я е смачкало ( и на мен са ми изневерявали и съм давала втори шанс, но бързо осъзнах, че няма смисъл, защото не се тормози изневерилият, а наранения ).

Повечето хора, предполагам, подобно на нея търсят вината в себе си и се юрват да се доказват, че заслужават любов и т.н.

Не съм на мнение, че ако един път човек е изневерил, ще го направи пак, вярвам в the benefit of the doubt, но май процентът на тези случаи е в пъти по-малък от обратния вариант.

Общи условия

Активация на акаунт