💖ЕДИН ЗА ДРУГ 💕 Сезон 6 (Тема 2)

• 47 223
  • 747
  •   1
Отговори
# 30
Чудя се как е възможно Герман и жена му да са отново любима двойка. Във фейсбук почти не съм видяла положително мнение за тях. Аз всеки път гласувам за Марияна и Боби.
Аз също гласувам за тях! И аз се чудя с тези Германови...

# 31
На тая па Красимира все и е лошо, за какво са отишли там, да четат проповеди...

# 32
Чудя се как е възможно Герман и жена му да са отново любима двойка.
Очевидно е организиран вот. Но явно зрителският вот поне засега няма значение за ставащото в къщата, заснета седмици по-рано. Само победителят как и кога ще се избере... не знам.

# 33

От седмица 17.03 - 23.03, шоуто отново ще се излъчва два дни в седмицата. Само в петък и събота. И май, май ще е така доста дълго време, ако не целив сезон минимум 1 месец.

Благодаря за новата тема и инфото. Това с дните си е направо тежка гавра с предаването. Не можаха да се разберат два или три дена ще се излъчва. Може и затова Емо да не е в настроение от началото на предаването. Все сърдит, налага се над участниците, даже сякаш сам се опитва да вкара интрига между участниците. Да е разбрал , че не им гласуват много доверие. Сега като им се провалят Игрите , ще ги видя. Доколкото съм наясно - мижав интерес. Ама много мижав. Поне за Бургас знам .Направо са жалки.

# 34
Да им сложат Виктор Ангелов за малко като водещ, тогава ще оценят Емо Grinning

# 35
  • София
Ивелина е възможно да е 58кг, ако е висока около 140см., якичка е.. Не мога да преценя колко е висока, дребничка е.
Алек и Радо са пред нервна криза Laughing

# 36
Доста неприятен жест от човек с прякор Сълзата към собствената му съпруга. Мисля,че чак той се изненада от това как се изпусна. Ама то тея моменти показват истинското лице на човек според мен.

# 37
Радо ще бъде изяден, само погледа й я издаде 😬😃😃

# 38
Ох, защо вие като койот този човек?! 😫 юхуууу уууууу 🤢

# 39
Ивелина милата е младо момиче, а много се е охранила. Трябва да се вземе в ръце, уж танцьорка, малко спорт и глад няма да ѝ навреди.

# 40
Тези селски вечеринки, скандали и хилежи след игрите определено ще ме откажат от гледане. На кантар съм.
Всички гласуват заради Герман мисля аз, не за Ивелина. Отдавна не е имало такъв хубавец пък и с лек характер. Тя горката освен трътлеста не е и красива или контраста с него засилва това усещане. Сори, но поне да беше мила като характер та да компенсира малко.
Никол и Радо и Алек и неговата нито се познават нито се обичат.. така както трябва да бъде.

# 41
Ивелина е възможно да е 58кг, ако е висока около 140см., якичка е.. Не мога да преценя колко е висока, дребничка е.
Ивелина е 158-160 см. Имаше някъде качено инфо като рекламираше нещо колко е. Не е 58кг, там я бяха писали 53🤭 за някакъв чай за отслабване, абе нещо в този дух беше

# 42
Много противни четворката "умници" със самочувствието до небето. Моника се опитва да налива масло в огъня, и уязви варналии пред зрителите и останалите двойки. Щото нейния муж много мил нали... Хем прости, хем злобни.
Браво на Цецо и жена.

# 43
Ивелина е 158-160 см. Имаше някъде качено инфо като рекламираше нещо колко е. Не е 58кг, там я бяха писали 53🤭 за някакъв чай за отслабване, абе нещо в този дух беше

Минала е покрай 53. Grinning Сега я дадоха в близък план и е като медена питка в лицето.

# 44

Минала е покрай 53. Grinning Сега я дадоха в близък план и е като медена питка в лицето.

Поизлъгала е за килограмите 😆

Общи условия

Активация на акаунт