Дъщеря ми е на 3г6м, за коса използвам Мустела, за тялото Uriage, доволна съм, тя няма някакви проблеми, така че ни вършат работа на този етап.
Миналият ден обаче, докато се въртях около рафта с Мустела, в аптеката видях, че има интимен гел на същата марка. Използвате ли такъв за вашите деца? За възрастни знам, че задължително се ползва интимен гел заради различното PH и аз го изпълнявам, но нито от педиатър, нито от родител съм чувала за интимен гел за дете. Замислих се да взема, но не взех. Викам си "едно време с интимен гел не са ме къпали", към 35лв струваше, но този месец са на промоция -20%. Вие ползвате ли такъв за вашите деца? "Опасно" ли е да ѝ мия гениталиите с обикновения душ гел на Uriage?
И второ, вече има малко по-дълга косичка и въпреки че е права, все още тъничка и не много заплетена, може би трябва да започна да слагам някакъв балсам или поне спрей за разресване (като я реша, казва, че понякога я скубя). Имате ли предложения за такъв? Знам, че една моя позната купува нещо от LIlly, но нито знам какво, нито колко е подходящо. Моля за мнения.
Според мен ако детето няма проблем нека си се измива с вода добре и толкова.