„Майките“ - сериал на NOVA, тръгва в ефир от 20-ти март.

• 54 826
  • 931
  •   2
Отговори
# 660
нещо не ми допада съвременния прочит.

И на мен. Не успяват да пресъздадът историите достоверно.

# 661
Какво и има на днешната майка?

# 662
Какво ли не, най вече депресия.

# 663
  • София

От типа вечно болни егоисти.

# 664
  • София
Актрисата, играеща майката говори сякаш с някакъв акцент.

# 665
  • ту тук, ту там
Баща й бил сърбин.

# 666
ММ интересно, но оневинява малко майките или поне мисли, че в някои истории бащите са не по-малко виновни.

# 667
Актрисата е с много силен сръбски акцент, иначе добре играе.

# 668
Отвратителна майка.
Едва догледах епизода заради противната й физиономия на завършен егоист.
И пишман студентките ми бяха особено отблъскващи.
Изобщо ми остана горчив привкус.

# 669
  • Другата България
Тази майка, за разлика от миналата, беше доста убедителна в ролята си, до степен такава, че чак ми стана антипатична. Абсолютен, завършен егоист, жена, приела ролята на жертва, хипохондрик в най-“чистия“ си вид.....всичкото това, цялата компилация за мен беше представена доста добре от актрисата, която признавам си, виждам за първи път.
Грета Георгиева я гледах в “Тревожност“, още там ми направи добро впечатление въпреки малкия говорен дефект, който има, и който по-скоро е превърнала в ефект. Страхотна роля направи, епизодът ме впечатли до степен такава да го наредя на второ място от излъчените 5 до момента. Фаворит ми е историята на Дана.
Добро представяне и на малката Вергова.

# 670
Доля Гавански я знам от филма " 18 процента сиво". Сетих се, че е и документалист, прави филм за Майдана в Киев, а също и  някакъв друг за руски жени. Интересен типаж е.

# 671
Отново ужасна игра на Боряна Братоева, този път имаше повече реплики. Мега криндж. Кой я каства изобщо? Иначе добър епизод беше, много тъжен.

# 672
  • София
Горчивия вкус е точно смисълът на епизода.
Страхотен с впечатляваща актьорска игра- Калина, майката, бабата.
Браво на Грета Георгиева!
Майката беше толкова убедителна- жестока, егоистична, враждебна, направо ме разтърси с безчувственост.
Дъщерята на Юлиан Вергов много натурално изигра провинциална студентка, приятелката и също.
Милата Калина, исках и аз да я пръгърна.

# 673
За мене образът на майката беше образ на социопат.Дано в действителност няма такива майки иначе става страшно за децата.

# 674
Аз се радвам, че Петя Силянова отново започна да се снима, а Алена Вергова, явно не е само дъщеря на баща си, играе момичето. Харесаха ми всички актьори днес, без Братоева.

Общи условия

Активация на акаунт