„Майките“ - сериал на NOVA, тръгва в ефир от 20-ти март.

• 54 613
  • 931
  •   1
Отговори
# 915
  • София
Тежки истории, не съм чела книгата, но всяка една беше пресъздадена по такъв начин, че да те докосне, да те накара да се замислиш. Дори Явора, техният ангел и несбъднат родител не успя да им помогне след толкова горчивина. Финалът ме шокира, но не ми се стори нереалистичен, защото целият гняв и надежди се изпариха след нейната лъжа. Доплака ми се след всички истории, сериалът ме докосна, много добър.

# 916
  • Другата България
Гледам “Без крила“.
Иван Иванов, Матю Горанов и Евелина Бибова участват, като Иван Иванов има главна роля /младият Наум/.
Много талантливи деца, дано ги гледаме в повече български продукции.

# 917
  • София
Как е Наум, аз заради него избягвам този филм.

# 918
И Наум се справи според мен. В сцените с гняв му се получава.
На мен филма ми хареса.

# 919
  • Другата България
За мен добре се справи, и гнева пресъздаде, и тъгата, и яростта в определени моменти.
И на мен филма ми хареса, много силна игра и на Башар Рахал /но аз него си го харесвам по принцип/.

# 920
  • Враца
По телевизията ли са го давали ?

# 921
  • Другата България
Аз го теглих от Замунда, не знам дали е излъчван по ТВ.

# 922
  • София
Има го в HBO също.

# 923
А гледай го, хубав е филмът без големи претенции и очаквания.

# 924
Аз го гледах също в MAX. И Параскева Джукелова прави много добра роля. Филмът е добър, звукът - също. И за разлика от много бг филми - не внушава липса на избор и изход, нито дълбоки арт депресии...

# 925
Аз за Ю.Костов за първи път чух покрай връзката му с Мирела, в последствие се изписа доста за него и кариерата му в Холивуд.
Не съм го гледала в "Белият лотос", за първи път го виждам как играе в "Майките" и не ме впечатли, може би нямаше възможност да се разкрие предвид, че ролята му не е голяма и се простира в един епизод.
Адмирации за постигнатото в световен мащаб, явно човекът се труди усилено.

От тук разбрах, че част от децата са от школата на Башар Рахал, аз никога не съм го харесвала като актьор, но по отношение на обучението на млади таланти се е справил прекрасно, дано виждаме все повече свежи лица, излезли от там.

Боряна Братоева за мен винаги е била безлична, скована, не знам кой е решил, че може да играе ( говора за филми и сериали, ако има роли в театъра, то за там не мога да коментирам ).
Иначе е симпатична, гледала съм я по интервюта и участия в предавания и е много по-естествена и отпусната.

Рая Пеева и на мен ми е нелицеприятна, в частност гласът й много ме дразни, а и излъчва някакво високомерие.

Петър Антонов ми беше странен в тази роля, лично аз много го харесвам, но тук не ме грабна, не мога да определя конкретно защо.

Иначе, отдавна не бях гледала български сериал и останах много приятна изненадана, получил се и чудесен продукт, засягащ важни теми, които българското общество все още замита под килима, защото,нали, "какво ще кажат хората, няма да ставаме за срам".
Като се замисля колко хора за израстнали в ужасна среда, с кофти родители, всеки носещ своите си травми и ми става много мъчно.

# 926
  • София
Боряна за пръв път я гледах наскоро в театъра в комедийна роля, ами според мен много добре и се получи. Трябва да смени жанра явно. Grinning

# 927
Снощи гледах Без крила. Всички деца от Майките играеха и там.

# 928
  • Другата България
Аз що не ги видях всички?
Пак съм проспала....

# 929
Добре де, повечето. Не всички.

Общи условия

Активация на акаунт