„Майките“ - сериал на NOVA, тръгва в ефир от 20-ти март.

• 54 692
  • 931
  •   1
Отговори
# 495
Нека изчакаме края на сериала,може пък да решат да вмъкнат по някакъв начин историята и да не разваляме кефа на нечелите.

# 496
  • София
Книгата е 100 стр и се чете за няколко часа. Има хора, които не искат да знаят.

# 497
В Гугъл има резюме на сюжета. Разбрах и краят на книгата. На мен не ми пречи да знам какъв е финалът, и какво ще се случи в серията, даже за мен така е по-добре, защото повече се наслаждам на играта на героите.
Гледам сериите, след като съм прочела вашите мнения предварително за вече изгледания от вас епизод.

# 498
  • София
Нямам търпение за четвъртък, ще бъде историята на Деян и неговата сестра- близначка Бояна.

# 499
  • ту тук, ту там
В анонса, който върви за следващата серия, русата жена, предполагам майката на Деян, рецитира ужасно неприятно. Що за интонация, що за накъсване на фразата. Много недодялано звучи, дано е подвеждащ анонсът и да не е така неадекватна в действителност актрисата.

# 500
В анонса, който върви за следващата серия, русата жена, предполагам майката на Деян, рецитира ужасно неприятно. Що за интонация, що за накъсване на фразата. Много недодялано звучи, дано е подвеждащ анонсът и да не е така неадекватна в действителност актрисата.

Тази актриса играеше в един друг български сериал, за една винарна, забравих му името.
И там беше голямо напрягане, докато я разбера какво говори.

# 501
  • ту тук, ту там
Намерих й името - Мартина Апостолова. Не я помня във Вина (предполагам този сериал имаш предвид).

# 502
Намерих й името - Мартина Апостолова. Не я помня във Вина (предполагам този сериал имаш предвид).

Намерих името на сериала - С река на сърцето.
Вина не съм го гледала, може и там да е играла.

# 503
  • Враца
Дайте анонса.

# 504
  • ту тук, ту там
Не е играла във Вина, но аз за него си мислех, че говориш. Не съм гледала другия, който споменаваш. 
По телевизията гледах анонса, не знам къде го има, за да дам линк.

# 505
Ако е Мартина Апостолова, тя наистина говори странно. Има и лек дефект в говора- едно особено съскане.

# 506
  • Между гори и планини
И как такива хора стават актьори?
Много обичам стари български филми. Какъв правоговор, каква дикция имат само онова поколение!

# 507
имам въпрос към тези от вас, които са чели/слушали книгата. Защо според вас Керана е наредена до другите майки, за мен тя не прави нищо нередно, мила е с дъщеря си, опитва се да сбъдне мечтата ѝ и съвсем правилно взема решение да откажат парите, тъй като това е в разрез с морала на семейството. Защо според вас тя е "лоша" майка?

# 508
Вчера изгледах и аз третия епизод, първия го пропуснах и не съм сигурна, че ще го върна. От моя страна разбиране получиха и майката, и синът. Само бащата не можах да оправдая.
А за втория, този с Дана, много мисли се завъртяха в главата ми и не мога да реша кой прав, кой крив. Всички са наранени, обаче.

# 509
  • София
Добре де, аз съм чела книгата, но тук има много хора, които не са. Защо трябва да пишете за нещо неизлъчвано.
Не е много коректно.

Общи условия

Активация на акаунт