Джобни за лагер 10 дни в Австрия

• 768
  • 9
  •   1
Отговори
Здравейте,
Тийна 16 г и малко, ще ходи на лагер в Авствия (пълен пансион) за 10 нощувки. Всичко им е подсигурено (храна, транспорт, входни такси без тази за Пратера), колко джобни да му дам? Една атракция в Пратера е около 5 евро?

Последна редакция: чт, 06 мар 2025, 23:37 от Не се сърди, човече

# 1
Поне 200 Евро. Отделно от това, бих му сложила и малко пари в дебитна карта, ако се наложи да си изтегли.

# 2
Въпросът е има ли изобщо къде и какво да си купува? Освен на Пратера ще ги водят ли някъде. Едно хапване на бързо с напитка го брой около 10 евро. За мен 200 евро е добре. Идеята за картата също, но едва ли ще може да тегли от нея. По-скоро да плаща с нея. Весело изкарване на детето.

# 3
Добре е да има пари в дебитна карта. 250-300 евро джобни мисля, че са ок

# 4
Да не е в Земеринг лагерът ?

# 5
Да не е в Земеринг лагерът ?

Да  Simple Smile

# 6

Значи ще са заедно с моя. Simple Smile Аз питах класната колко да му дам (тя е ходила мин. година и има пресни впечатления). 200 евро кеш и 100 в картата каза, че е разумно, та дори може да върне от тях. Реално освен за Пратера, някой сладолед и сувенир - няма за какво да харчат. Хотелът е в планината и магазини там няма, храната им е осигурена.

# 7
Здравейте,
Тийна 16 г и малко, ще ходи на лагер в Авствия (пълен пансион) за 10 нощувки. Всичко им е подсигурено (храна, транспорт, входни такси без тази за Пратера), колко джобни да му дам? Една атракция в Пратера е около 5 евро?

ежедневни разходи във виена поне 20 еуро на ден. сандвич с нпитка от супермаркет е около 10 еуро. но пица в зеведение от 10 еуро на горе. на всякъде се заплаща с карта. пари в брой почти не са необходими. атракцийте в пратера са скъпи.

# 8
Здравейте,

ежедневни разходи във виена поне 20 еуро на ден. сандвич с нпитка от супермаркет е около 10 еуро. но пица в зеведение от 10 еуро на горе. на всякъде се заплаща с карта. пари в брой почти не са необходими. атракцийте в пратера са скъпи.
Горе се писа, ме детето ще е на лагер, в почивна база, с осигурена храна. Ежедневни неща едва ли има от къде да си купува освен някой автомат да има в базата и когато са на пратера. Евро

# 9
в пратера атракциите и храната са скъпи. може и 100 еуро да бъдат похарчени за ден. дори да е осигорена храна, поне 10 еуро би било добре да има детето на ден. банкомат карта е най-подходящия вариант.

Общи условия

Активация на акаунт