Кой какви сериали гледа?- Новини, премиери, обсъждане - тема 46

• 39 466
  • 730
  •   1
Отговори
# 585
Холмс си инжектира кокаин. Не знам колко по-слаб е бил по негово време, но мисля, че самият той го определяше като "най-чистият възможен".
Мисля, че го пише в "Знакът на четиримата", не съм съвсем сигурна, препрочитах ги преди две години.
Мислех, че няма как само да употребяваш от време на време, без да се пристрастиш...

# 586
  • В Космоса
Някой да изгледа вече последния сезон на YOU? Искам само да знам какво става, не ми се гледа, хаха.

Това харесва ли се на някого изобщо? Един от сериалите, които почвам 3 пъти, долу-горе от там, където съм свършила, и всеки път си казвам, че е пълна тъпотия.

# 587
Аз гледах сезон 1 когато излезе, но почти нищо не помня. Чета че е харесван. Може да дам шанс някой ден.

Щях да питам някой започна ли го този?
"Catch me a killer"
Как е?

С Пиърс Броснан и Том Харди ми харесва досега сериалът " MobLand". Хелън Мирън не ми е симпатична, но играе ролята много добре. Малко не ми се връзва и като съпруга на Броснан. Някак като баба му е.

# 588
  • Варна
"Catch me a killer" за мен е много добър.

# 589
Много глупав сериал ми е „You“ за мен, но разбирам, че си има своите фенове. Изгледах няколко епизода от последния сезон, защото действието се развива в любимия Ню Йорк, но накрая не издържах заради налудничавите обрати в сюжета и прочетох как свършва в нета. Добре, че не си губих времето да гледам, само мога да кажа.

# 590
  • Berlin
Аз гледах само 1ви и 2ри сезон на YOU и дотам, но ми е интересно как приключва, ще потърся.

# 591
  • София
YOU е бозичка, започвам Catch me a killer.

# 592
Наистина е бозичка, само заради Пен гледам, но скоро няма да се засиля към новия сезон.

# 593
  • Berlin
Аз не го харесвах визуално в Клюкарката, но определено е пораснал хубав мъж, особено с брада и рошава пораснала коса, доста добре.

# 594
Визуално продължава да не ми харесва, но гласът и погледът му са много въздействащи.

# 595
  • Вестерос
Някой да изгледа вече последния сезон на YOU? Искам само да знам какво става, не ми се гледа, хаха.

Това харесва ли се на някого изобщо? Един от сериалите, които почвам 3 пъти, долу-горе от там, където съм свършила, и всеки път си казвам, че е пълна тъпотия.
Аз харесвам първи и втори сезон Simple Smile
Не съм гледала новите серии. Последно гледах сериите от UK.

# 596
  • София
Изгледах "Хаос". Странен, шантав, малко по-дълъг от необходимото, но в крайна сметка ми хареса.
https://www.imdb.com/title/tt8550732/?ref_=nv_sr_srsg_0_tt_8_nm_0_in_0_q_kaos

# 597
Присъединявам се към негативните мнения за You. Абсолютно безинтересно и нереалистично. Не си губете времето. И аз пробвах няколко пъти да го гледам, но не става. Сезон 1 изгледах и сезон 2 до някъде.

Хаос беше чудесен като цяло, различен и интересен. Завърши така, като че ще има сезон 2, но четох някъде, че не са го подновили за сезон 2, което ми е непонятно защо.

The Stolen Girl е много добър засега, на 2-ри епизод съм.

# 598
You е абсолютна тъпня, даже се учудвам на себе си че го гледах до към средата на 3 сезон. Първи сезон го почвах на 2 3 пъти докато го изгледам. Явно тогава нямаше какво друго да се гледа и малко насила изгледах 1 и 2 сезон .

За първите 3 серии от сезон 2 на Андор - разочарован съм, общо времево около половин серия става и 2.5 пълен пълнеж

# 599
The glass dome (Netflix) Не съм голяма фенка на скандинавските крими сериалчета,защото кадрите са все мрачни и депресивни.Хората вечно облечени с размъкнати пуловери и пухенки. Естетично не ми харесват.
Дадох шанс на тази история и я оценявам на 8/10,историята е интересна,финала "неочакван",макар още в еп 4 да ми минаха мисли за кой е убиеца.

Не е сериал,обаче ви го препоръчвам с две ръце.
Със съпруга ми го изгледахме за две вечери. Million Dollar Secret
Събират 11 участника в ултра луксозно имение. Раздават кутии и в една от тях е скрит 1 милион.
Този,който е милионер,трябва да крие от другите,че парите с в него.В същото време има игри и които спечелят получават инфо за милионера.Той пък от негова страна има всеки ден задачки например " По време на обяд, накарай 3 човека да кажат името Джъстин Тимбърлейк.Ако изпълниш задачата,имаш право да преместиш кутията с милиона в друг човек или печелиш 3 допълнителни гласа".
Във всеки епизод гласуват един от тях да отпадне -дали милионера,дали хитър играч,който ще е заплаха за финалната игра.
Дано има нови сезони. 10/10

Общи условия

Активация на акаунт