Отчет на набор 2003 - 5

• 14 512
  • 314
  •   1
Отговори
# 210
  • Бу-у-урга-а-ас
Не бих го пуснала. На екскурзии има време кога да ходи.

# 211
  • Бу-у-урга-а-ас
Назовава и без грешка посочва лява и дясна ръка или крак. Вече може и да намига с едно око. Пич. Simple Smile

# 212
  • София
 ДеВаня при теб пак има напредък - аз няма и да се замисля...а ми се иска да съм по-спокойна и да не си представям най-лошото.
 А в автобусите направо си представям мъниците как ще се търкалят като картофи без да са вързани ooooh!

За цветовете - нашият ги познава всичките, но знам, че не толкова отдавна се оплаквах в тази тема,  не искаше да ги учи и това е. После стана изведнъж и сам си казваше всичките...е не може да каже лилаво, а ливало -  важното е, че го познава.
  Не познава ляво и дясно - всъщност не съм го и учила, та може и да се справи.

# 213
  • При хората, които обичам
Василена не може да намига. Старае се, повдига вежди, бръчка ги, ама окото не се затваря и това е Laughing
Цветовете ги разпознава и назовава. Но в повечето случаи следват подробности - като моята блуза, като на тате панталона и т.н.
А ляво и дясно научи лесно - като караме и трите велосипеди. Аз казвам на къде да завиваме - ляво или дясно и тя следва кака си. Сега вече, дори и тя да води, завива в правилната посока. Ама е хитра, де - знае, че халката ми е на дясната ръка и скришом поглежда нататък.

# 214
Назовава и без грешка посочва лява и дясна ръка или крак. Вече може и да намига с едно око. Пич. Simple Smile
ooooh! с това намигане какви проблеми имахме, като се научи, стана й тик

# 215
Абе за еднодневна екскурзия става въпрос, до Варна. Щели да ги водят в делфинариума. Сигурно ще е интересно, но пътят си е дълъг, а и доста опасен... Страх ме е, това е истината Embarassed
Беше ми интересно дали има някой, който би пуснал детето си, но явно тук поне няма такива. Ще видим довечера дали изобщо ще има родители, които да се съгласят.

# 216
На екскурзия, честно казано, не бих го пуснала. Единствено може би, ако ми покажат, че ще се возят в сравнително нов автобус/микробус и за всяко дете ще има столче - тогава може би ще се замисля. Но понеже не вярвам да се случи такова нещо - в следващите поне 2-3 години не бих го пуснала.

Цветовете ги познава и нарича по имена. Не може да намига, даже не се и опитва. Прави странни физиономии намигайки с двете очи едновременно  Laughing

Ляво и дясно ги научи в колата - на всеки светофар питаше "Ние сега ще завиваме ли?" и съответно искаше да знае накъде. Бърка ги понякога, но горе-долу се оправя. Предполагам, че в градината ги бяха учили, защото определено инициативата беше негова.

Учили са ги в градината и за светофарите. Сега е някакъв терор в колата. Меси се, обяснява на баща си да тръгва, защото е зелено или да спре на 100 метра  от кръстовището, защото свети червено. Кара му се - изобщо майтап. Наложи се да му обясним, че има отделни светофари за колите, които отиват направо и за тези, които завиват наляво, например. Иска да кара колата, защото бил голям и можел "Как хубаво си карах количката в Заимов".

# 217
  • с/у ОколоМръсТното
Не бих го пуснала на екскурзия все още...
Не познава цветовете.
Не познава ляво и дясно.
Не се облича и обува самостоятелно.

Е, има ли набори на нашето дередже?  Thinking

# 218
Ми то някой смее ли да се обади. Както зададе въпроса... newsm43 Joy

# 219

Е, има ли набори на нашето дередже?  Thinking

Има, има. Аз затова си трая Laughing
Румен всъщност може да се облича и обува(почти), но го прави само в градината. В къщи любимата фраза е "Мама може" ooooh! Само като му дойде музата действа сам.
Напоследък започна да говори за себе си в мн.ч. - аз можем, аз излизаме. Ох, като цяло сме зле с говоренето.

# 220
Ми то някой смее ли да се обади. Както зададе въпроса... newsm43 Joy
Joy Joy Joy hahaha hahaha hahaha :
И Сашо говореше до скоро за себе си като за друг човек. Това с "аз" не му беше понятно.Иначе познава и назовава цветовете.Знае ляво и дясно.  Сам се облича и съблича, ако не го домързи. ooooh!

# 221
  • с/у ОколоМръсТното
И колело не кара, след като се загледах на vania_ip  в аватара  Laughing

# 222
Той пък Румен щото кара. Снимката е за заблуда на врага само Wink
Всъщност има колело едва от седмица и все още само прави опити да върти педалите. Е, назад върти без проблеми, ако това се брои Laughing

# 223
Шани, не кара, защото не сте му купили на детето Mr. Green

Пък ние в събота купихме голямо колело на каката и тротинетка на Васи /защото колело си има/. Тротинетката си я кара само из апартамента, за да не се цапа. На мама чистофайницата hahaha

# 224
  • с/у ОколоМръсТното
Шани, не кара, защото не сте му купили на детето Mr. Green

само той има 4бр. Ама са малко или много с някакъв проблем и татко му щял да му купува 5-то  ooooh!
Имаме и тротинетка и кон (пластмасов) който малкия го "кара" без проблем. Еееее и той нещо да може  bowuu

Абе да ви споменах, че само куклите значат нещо за него?!  Flutter

Общи условия

Активация на акаунт