Априлче 2025г./тема 7/

• 35 135
  • 760
  •   1
Отговори
# 480
Здравейте, момичета!
Аз днес бях на последни тонове, утре пак трябва да пускам ПКК, заради ниските тромбоцити 98. Докторката ми обясни, че ако паднат около 70 се слага пълна упойка, което много ме притесни. Питах и за рисковете какви са при ниски тромбоцити-кървене. Някой друг да се е сблъсквал с този проблем? И да има повече информация. На 30.03 ме приемат и на 31.03 ми е секциото.

# 481
Момичета, вие какви бебефони си харесахте/взехте?
Ние избрахме един без картина, само със звук и все още се колебая дали да е той.

Афродита - пусни си пак ПКК - може и да е грешка при изследването. Спомням си, докато чаках за преглед единия път, Атанасова и още една обсъждаха, че лицето е било с много ниски и са я приели веднага в болница, при което на изследването следващия ден или по-късно през деня, са били по-скоро нормални.

# 482
Кактус, добре съм. Благодаря, че попита. Имам си подготвителни контракции от миналата седмица и гледам повече да лежа. С предната бременност беше същата работа. Много болки в стомаха, в жлъчката,  но знам, че трябва да се опитам да изкарам възможно по-нататък. Днес съм на преглед, да видим докторът какво ще каже...
Добре, че успях да изпера, изгладя всичко и да изчистим горе долу. Препоръчвам парочистачка. Препаратът на Бебо за чистене е супер силен и миреше бая. Но успя да изчисти кошарата. Сега като решим окончателно датата на  секциото, ще минем всичко с парочистачка още веднъж и това е..
Joss, ние сме с камера от Ксиоми, има си звук и картина, даже можеше и ти да си включиш да говориш, нощен режим. Изпращаше май и някакви сигнали при засичане на движение. Сега карам мъжа ми да я изкара пак, да я нагласим отново на двата телефона.

Последна редакция: вт, 25 мар 2025, 10:29 от Gery666_

# 483
Кактусче, благодаря ти, добре сме г/д. Вчера се успокоих малко, че е напреднала с размерите макар и малко. Имам зверски киселини и болки последните дни, но още малко остава. Тази нощ получих крампи със сериозни болки и на другият крак … 😀 Последните дни ще е забавно явно.

Ние още не сме разпънали леглото и не сме видяли колко ще е подвигнато с матрака. Малко височко ми се вижда така на мен, но аз нямам идея как трябва да е. Мислех си преди изписването таткото да оправи леглото. Изпрала съм чаршафи и протектора, остава само да се сложат.

Моите вени са много тънки и често спират да пускат кръв. Понякога за да ми вземат нужното количество е нужно да ми взимат кръв от няколко вени. Абоката ме боли. В Токуда ми бяха сложили абокат от най-малките и цяла нощ не можах да спя заради болките от него, а беше сложен близо до китката, т.е. не е на сгъвка. 4 пъти ме боцкаха 2 сестри … Голяма drama queen съм с тези игли, вени и абокати …

Афродита Не мога да помогна за показателите, обаче стискам палци всичко да е наред …

Joss Stone Ние взехме една камера за TPlink за около 60-70лв и ще я вържем с таблет. Ако не сме доволни ще видим за отделен бебефон. Предполагам няма да е удобно да местиш камерата на отделни места при пътувания, но ще видим.

Аз пък днес мисля да се видя с фризьора, че белите корени на тъмната ми коса някак не са ми фън шуй. Ако имам сили ще се дотъркалям и до един шоу рум, за да разгледам и смесителите. Мислим временно да сменим смесителя на мивка в банята, защото мислим там да къпем малката първоначално и ще е по-удобно да е с някакъв изтеглящ се механизъм.

# 484
Пълнолуние и аз съм позабравила, но имайте в предвид, че докато не почне да се обръща, бебчето е много неподвижно. До към 3,4 месец можеш да го оставиш на маса и няма да падне, защото не се въртят и обръщат.
После вече е купонът, но докато се надигне да седне, пак няма да е нисичко. Единствено да не е много килограми да пропадне надолу матрака, но с дъщеря ми съм нямала такива проблеми.

# 485
Благодаря ти, Гери. Ще видим как ще стои. Аз се надявах матрака и да е на нивото на леглото ни, но ще видим като разпънем кошарата как ще е .

# 486
Здравейте, момичета! И аз като Пълнолуние получих много силна крампа тази сутрин на прасеца. Доста болеше, а не съм спирала Магнерота, ще го спра 2-3 дни преди секциото. Иначе и аз малко се успокоих, че има леко наддаване.и тоновете са добри. Иначе купих бебефон от Shein, с отделен екран е, аз исках такъв, за да се носи
по-лесно като ходим някъде. Не съм го разпечатвала още, но изглежда добре. Ще пиша по-нататъка за отзиви.
Пълнолуние ще ходиш ли пак на тонове преди секцио? Тъй като аз съм другата седмица и докторът каза, че няма нужда, ще направя само един видеозон в края на тази седмица при АГ, която ми води ЖК.

# 487
Цвете, в петък съм на тонове и преглед. След това във вторник ме приемат в болница и пак предстои преглед и тонове. В деня на секциото също правят тонове. Знам, че ти не си в България, но в Токуда мисля, че това в схемата.

# 488
Малко неловък въпрос, но някой забелязал ли е сега последните седмици да има по - често изхождане по голяма нужда. От една седмица ходя почти всеки ден, което никога не ми се е случвало и се чудя дали е някаква индикация за скорошно раждане.

# 489
Не мисля, че е индикация за нещо откъм раждането.
С изключение за 2-3 проблемни седмици, аз ходя всеки ден.

# 490
Момичета днес си пуснах CRP оказа се 24.39 при норма 6, доктора ми изписа аугментин 2х1 7дни, все се надявах да мина без антибиотик през бременността , но уви ще трябва да го пия за мое съжаление явно…

Последна редакция: вт, 25 мар 2025, 15:50 от Molishein

# 491
Момичета днес си пуснах CRP оказа се 24.39 при норма 6, доктора ми изписа алгументин 2х1 7дни, все се надявах да мина без антибиотик през бременността , но уви ще трябва да го пия за мое съжаление явно…

CPR по принцип е по-висок при бременни, без това да значи инфекция. Мисля, че до 20 не ги притеснява. Ти коя седмица беше?

# 492
Момичета днес си пуснах CRP оказа се 24.39 при норма 6, доктора ми изписа алгументин 2х1 7дни, все се надявах да мина без антибиотик през бременността , но уви ще трябва да го пия за мое съжаление явно…

CPR по принцип е по-висок при бременни, без това да значи инфекция. Мисля, че до 20 не ги притеснява. Ти коя седмица беше?

36г.с ставам точно днес, като цяло урината е чиста, микробиологията е чиста, нямам никакви оплаквания… и сега се притеснявам да го пия, макар че този при когото искам до раждам ми го изписва, имам му доверие , ама….

# 493
Мили момичета, днес, на Благовещение, с планово секцио, проплака нашият първороден син - бебе Виктор 💙
Нашето слънчице се роди в 39 г.с, тежи 2,720 кг и е 49 см. И аз и слънчо сме добре.
Въпреки, че се роди мъничък, всичките му показатели са отлични.
Пожелавам леко раждане на всички и здрави бебенца ❤🤗

# 494
Честито! 🥰
На хубав ден,хубава новина!
Бързо възстановяване! 🥰
Мили момичета, днес, на Благовещение, с планово секцио, проплака нашият първороден син - бебе Виктор 💙
Нашето слънчице се роди в 39 г.с, тежи 2,720 кг и е 49 см. И аз и слънчо сме добре.
Въпреки, че се роди мъничък, всичките му показатели са отлични.
Пожелавам леко раждане на всички и здрави бебенца ❤🤗

Общи условия

Активация на акаунт