Априлче 2025г./тема 7/

• 35 143
  • 760
  •   1
Отговори
# 465
Минах на тонове. Малката беше заспала и се наложи да се въртя да я събудим. Тоновете са перфектни, кръвоток също и водите са добре. Малката малко е пораснала, но пак се водя 2 седмици и 4 дни назад, което не е малко. Според лекарката няма как да наваксаме, за да я дочакам да се върне от отпуск. Притеснявам се, че ще бъда при друг лекар, макар да съм я виждала на всеки преглед. В петък ще ме гледа новата лекарка. Иначе за сега плануваха секциото да е на 02.04.
Пълнолуние, и аз сега се прибрах от тонове, моята беше много активна, много риташе, тоновете са перфектни и на мен в Петък ми казаха,че леко е наддала. Доцентът определи дата за секцио 04.04, като влизам на 03.04 за изследвания и т.н. Продължавам с протеина и съдоразширяващите до другата седмица. На 04.04 ще ми е първи ден от 38-ма седмица. Твоят термин за кога е?

# 466
Ох днес съм в някаква кондиция да се притеснявам, моля за съдействие, доктора ми каза утре да изследвам CRP , чета за това изследване и се притесних много. В 36г.с съм като цяло пия само магнерот, няма оплаквания и болежки, но нещо се притесних от реакцията на доктора като му изпратих днешните резултати, моля за мнение

# 467
Здравейте,  мами днес бях на ЖК. И при измерване на тоновете видяха че имам доста силни контракции който аз не усещам и леко разтягане на шийката и сега с бебчо сме приети в болница за задържане в 35г.с съм още малко остава но... надявам се всичко.да е наред

# 468
Ох днес съм в някаква кондиция да се притеснявам, моля за съдействие, доктора ми каза утре да изследвам CRP , чета за това изследване и се притесних много. В 36г.с съм като цяло пия само магнерот, няма оплаквания и болежки, но нещо се притесних от реакцията на доктора като му изпратих днешните резултати, моля за мнение
Моли супер са ти резултатите според мен. Може би заради леко завишените гранулоцити, но те са характерни при бременност.

# 469
Моли супер са ти резултатите според мен. Може би заради леко завишените гранулоцити, но те са характерни при бременност.

Благодаря❤ дано да е така
Утре ще пусна и CRP за първи път в живота си и дано е в норми.

Никол,  имаш ли снимка на тоновете с контракции, аз също бях днес , доктора каза само да пия магнерота 3х2 и това е, а имаше на графиката и при мен контракции, които аз не усещах

# 470
Мале, колко са ви възпитани тоновете на бебетата Simple Smile
При нас първите 10 мин са винаги са 160-170 и после се успокоява да ги свали между 150 и 160.

# 471
Molishein Не им разбирам на ПКК, особено пък за бременни, но Хемоглобина ти е на долна граница и по принцип би трябвало да са ти изписали желязо. Ако не бъркам CRP  винаги е високо при бременни. На мен ми ги пускаха в началните месеци.

Sande Аз съм с нисък праг на болка и това ме притеснява. Притеснява ме и поставянето на спинална упойка, защото аз с игли не се разбирам. Много ме боли при взимане на кръв…. Все едно ми режат ръката. Онзи ден ми подсиниха стабилно ръцете и не знам колко вени оцеляха. Но някак трябва да се стегна и да изтрая…, няма къде да ходя.

Цвете моят термин е на 17.04, но заради забавеният разсъждавам на девойката не искат да рискуват да я чакат повече. Атанасова отсече, че е много рисковано да чакаме до 10ти април.

# 472
Molishein Не им разбирам на ПКК, особено пък за бременни, но Хемоглобина ти е на долна граница и по принцип би трябвало да са ти изписали желязо. Ако не бъркам CRP  винаги е високо при бременни. На мен ми ги пускаха в началните месеци.

Хемоглобина миналия месец ми беше 103 и с сорбифер и билкова кръв го вдигнах до тук, което даже ми е постижение 😂😂😂 желязо не ми изписаха още на този етап

# 473
Честито, Рали💖
Бъдете живи и здрави и двечките, да се гушкате възможно най-скоро вкъщи!

Момичета, вие как мислите да ги обичате бебчетата на изписването?
Ние по принцип сме с термин за средата на април.
 Аз нямаше да купувам от тези комплекти за изписването, струват ми се много непрактични. Обаче нашата бабата е решила и купила 😅. Та сега имам един комплект, който включва боди дълъг ръкав тип рокля, ританки, ръкавички и едно одеяло.
Чудя се дали да не взема него + още някоя връхна дреха 🤔

# 474
Моя термин е началото на април и съм взела едно комплектче, което включва- боди с дълго ръкавче, блузка, ритънка, терлички, ръкавички, шапка и порт бебе.
Ще му облека всичко от комплекта и повия в порт бебето, че от сега го дават да е дъждовно и облачно.

# 475
Пълнолуние спокойно, няма да усетиш поставянето на спиналната упойка. Преди това обезболяват мястото и после нищо не се усеща.

# 476
  • Смолян

Sande Аз съм с нисък праг на болка и това ме притеснява. Притеснява ме и поставянето на спинална упойка, защото аз с игли не се разбирам. Много ме боли при взимане на кръв…. Все едно ми режат ръката. Онзи ден ми подсиниха стабилно ръцете и не знам колко вени оцеляха. Но някак трябва да се стегна и да изтрая…, няма къде да ходя.

Цвете моят термин е на 17.04, но заради забавеният разсъждавам на девойката не искат да рискуват да я чакат повече. Атанасова отсече, че е много рисковано да чакаме до 10ти април.
Поставянето на абокат е неприятно да, но поставянето на спинална не се усеща. Или аз лично не усетих никаква болка, а съвсем леко боцване.

# 477
Рали, честита рожба! Нека тази розова прелест да донесе още повече щастие в дома ви. Бързо възстановяване! 🤗🌷❣️
На мен са ми слагали абокат безброй пъти и проблем имам само, ако се опитват да го слагат отгоре на ръката между китката и пръстите, тогава умирам от болки и ми прималява, докато не го махнат не се оправям и тръгвам да губя съзнание....ако си го сложат нормално на вътрешната сгъвка на лакътя, нямам никакви проблеми, или ако е на самата китка.
Луничке, как си ❤️🤗🌷 Сигурна съм, че всичко ще е наред с бебка 😊
Тези, които сте със сгъваема кошара и по-висок матрак, толкова ли плитко се получава и при вас? Май от третия месец още ще трябва да сваляме матрака най ниско долу, защото е на две нива, а аз мислех, че са три.
Скрит текст:

# 478
Кактус, толкова е плитко да. Махни твърдата подложка под матрака, ако си я сложила, че и тя надига. Това си е идеално за бебето, вече ако е много килограми, ще трябва да минаваш на другото ниво.

# 479
Много ти благодаря, Гери, за сега ще го оставя така(поне първите 40-60 дни) и в последствие може да махнем твърдата подложка. Предполагам, когато стане към ~ 7кг трябва да минем на долното ниво. Ти как си 😊🌷🤗❤️

Общи условия

Активация на акаунт