Априлче 2025г./тема 7/

• 35 165
  • 760
  •   1
Отговори
# 450
Честито, Рали! 🩷
Охх как ме радват тези новини..🥹
Бъдете здравички и бързо възстановяване!🍀
П.с вече някоя от редовните пистелки като поизчезне и почвам да се чудя дали не е родила😅

Последна редакция: пн, 24 мар 2025, 13:04 от Pipiilotaa

# 451
Честито бебче , Рали🙂

# 452
Joss Stone ние я приключихме тази сложна задача (педиатър)  началото на месеца.
Имам уговорка с д-р Деница Даскалова. Много мила жена изглежда и намерих добри отзиви за нея. Преглежда болните деца в определени дни и здравите в други дни, което много ми хареса.
Работи и със супердок, а кабинета и е срещу бариерата на Майчин дом.
Минуса е че не прави домашни посещения, но аз съм се разбрала с една акушерка, която е и сертифициран консултант по къремене (за посещение първите 2 седмици след изписването), а после ще си ходим при докторката.
 Държи много на имунизациите и  редовните прегледни в началото (до годинката всеки месец, а първия месец всяка седмица) - нас ни записа с 300 зора, възможно е и да откаже.

Рали, честита да ви е девойката! Да е здрава и ти също,всичко друго ще го наредите!
Пипи, точно при Даскалова си бях харесала, но тя я като крепост, няма шансове за записване. Ще отида утре на място да пробвам. Но си избрала супер лекар, като диагностик е топ.

# 453
Честита Бориса ! Да е жива и здрава и бързо възстановяване на теб ! Дано все пак се изненадаш и да мине бързо.

# 454
Даа, тя буквално ми каза- “Бях в много добро настроение, за това се съгласих” 😅 даже като ни изивка на място имаше супер много деца и каза ако ми беше писала в ден като днешния щях да откажа. 🥲

# 455
Честито, Рали Simple Smile жива и здрава да е Бориса и да има много късмет в живота Simple Smile

# 456
Честита Бориса, Рали! Красиво име, да расте здрава и борбена!

# 457
Даа, тя буквално ми каза- “Бях в много добро настроение, за това се съгласих” 😅 даже като ни изивка на място имаше супер много деца и каза ако ми беше писала в ден като днешния щях да откажа. 🥲

Ще я пробвам утре, ако не стане, здраве да е. Голяма драма с тези лекари, това е просто несериозно.

# 458
Днес в 09:05 и нашето априлче стана мартенче.
Бориса се роди с манекенски мерки от 3070 грама и 49см.
Апгар беше 9/10 и 10/10
С цяло гърло изплака и продължи след това няколко минути.
Сърцето ми вече е пълно.
Сега ще събирам сили, че трето секцио си боли, а утре вече ще е при мен.
Кръвната захар казаха, че е в норма.

Добре дошла на малката Бориса, адашка на нашия Борис Simple Smile
Да бъде много здрава, да се гледате и радвате! ❤️

# 459
Рали, честита радост, много хубаво си го написала, положително и много зареждащо. Изплака с цяло гърло. Колко хубаво! Пожелавам ти бързо възстановяване!

# 460
Честито на Рали за малката принцеса Бориса, да ви радва много. На теб бързо възстановяване от секциото и скоро много радост от гушкането с дъщеричката ти!

Имам още един въпрос излезна ми нещо като обрив с червенина и пъпки, които се превърнаха в мехури горе на корема ми в ляво и на още две места близко до него но към гърба. Струва ми се, че това е някаква алергия от храна. Някой сблъсквал ли си е е до сега със сходно нещо по време на бременността?

# 461
Рали, честита дъщеричка.
Да е много здрава и бързо възстановяване на теб.
Има ли други при които пък да пада захарта.
За втори път ми се случва, както си стоя да усетя треперене на ръцете и прималяване. Предния път не я измерих, но този път с домашния глюкомер измерих КЗ 3.4. това се случва 5 часа след закуска някъде, през което време не съм консумирала нищо.
Притеснявам се,.защото мисля че такова падане на захарта се дължи на огромно отделяне на инсулин, което не изглежда добре и може би се дължи че ми преобладава въглехидратното хапване.

# 462
Минах на тонове. Малката беше заспала и се наложи да се въртя да я събудим. Тоновете са перфектни, кръвоток също и водите са добре. Малката малко е пораснала, но пак се водя 2 седмици и 4 дни назад, което не е малко. Според лекарката няма как да наваксаме, за да я дочакам да се върне от отпуск. Притеснявам се, че ще бъда при друг лекар, макар да съм я виждала на всеки преглед. В петък ще ме гледа новата лекарка. Иначе за сега плануваха секциото да е на 02.04.

# 463
Розичка, струва ми се голям диапазон от време нищо да не си сложила в устата. Според мен е от това.
При мен минат ли 3 часа, едвам издържам до 4-тия да хапна нещо. Не ми става лошо, просто започвам да мисля за храна. Така съм си разпределила времето, че към 7-8 закуска, 10-10-10.30 междинна - ядки. 12-13 ч. - обяд към 16-17 ч междинна - понякога ядки, или плод, или филийка с нещо. Зависи колко ми е гладно. Вечеря към 19.00 ч. После, ако ми се хапва още, хапвам малко ядки.
Обяда и вечерята ми в момента са месо и краставици, но последните две вечери към краставиците добавям половин авокадо. И това ме засища. Без авокадо се чувствах гладна вечерта. Не ме засищаше само месото и краставиците.
Засега една седмица съм така, и не съм качила нови килца. Това си е постижение. Надявам се междувременно бебка да си качва грамчета.

# 464
Рали, честита рожба! Да ви радва много.

Луничке, при нас точно сега ХМ е затворен заради ремонт иначе и аз от там гледах, че има дрешки 50 размер. Grinning
За болката от секциото, поне при нас даваха болкоуспокояващи когато си поискаме, но все пак си се усеща доста. Всеки ден има подобрение. Heart
Лошото е, че хем те боли от секциото и после като почне смяна на памперси, кърмене, хранене, почва още да те болят кръст, ръце, ама няма как особено в болницата е изцяло наша грижата. Аз съм казала като се прибера я давам на баща й да я гледа и аз ще ви почивам малко 😃.
Стискам палци всичко да е наред и да расте до датата за секцио.

Аз все още съм в болницата, направо нямам търпение да си ходя. 2 пъти я сложиха на лампа за по 2 часа за жълтеница.

Общи условия

Активация на акаунт